Борисов казал, че ще си отиде от властта, когато "Хемус" е готова

Премиерът доволен от рейтинга ни, от икономиката...
Обновена: 4 окт 2019 13:23 | 4 окт 2019 13:12, Веселина Йорданова
250
Борисов казал, че ще си отиде от властта, когато "Хемус" е готова
Посещение на Борисов в Провадия. Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов заяви, че се работи активно за посторяването на автомагистрала "Хемус".

Според него след това Варна ще стане един от най-добрите градове за живеене.

Още по темата
"Преди година водихме разговор и казах, че ще си отида от политиката, когато "Хемус" е готова. Магистралата се строи активно", коментира премиерът при откриване на нов финансов център на белгийска група с 300 работни места във Варна.

"Неслучайно Световната банка направи център в София, неслучайно Китай взе решение за световния си мозъчен тръст в София. "Хемус" ще я има, Варна е градът с най-голяма перспектива в следващите 5 години заради младите хора, заради инфраструктурата, заради локацията си. Много висококвалифицирани хора се завръщат", коментира премиерът.

Вчера Борисов беше на посещение в Провадия.

"В Провадия солниците са на 6700 години, а светът не го знае. Солта е била най-важна, това са били най-богатите хора, страхотна история. Китайската стена в сравнение със стената на солницата в Провадия е един млад строеж", разказа премиерът на откриването.

Той изтъкна и че неслучайно всички кредитни агенции дават нарастващия рейтинг на България, а икономиката няколко години е с ръст.

Неслучайно ЕС ни даде най-красивия, модерния, умния ресор, каза Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
еха тоя *** се мисли за безсмъртен взел се е на сериозно, абе ако знаеш какъв *** си ще се самоубиеш тая магистрала я чакаме 45 години *** да не мислиш че ще живееш още толкова .... ***
185
2
 
11
 
! Отговори
:)) преди 4 години
До РеалистБедни са некадърните и мрънкащи охлюви като теб....-----------70-80 год. са некадърни? децата са некадърни? Болните са некадърни? ... Единствено зависимите / от ББ Герб/ са кадърни - щато обикалят свето като туристи като народа им плаща командировки, а ГЕРБ го наричат работа! :))
184
1
 
15
 
! Отговори
JUSTICE преди 4 години
Това той не го решава. Ще си отиде тогава, когато реши мафията, която го създаде за употреба
183
4
 
18
 
! Отговори
до 186 за реалността преди 4 години
Какви пълни магазини с колички виждаш ти бре? Като гледам хората (за по-големите вериги става въпрос) влизат да си купят хляб,мляко,сирене, дори и кошници не вземат преди като влезнат. Ако не са парите от наемите софиянци ще идат най-много до Гърция( на някаква промоционална оферта).В заведения,барове и кръчми да не влизат само пък българи? За централните скъпи заведения като мина отвън чувам само на английски разни пияници се хилят. През деня що е празно?
182
0
 
3
 
! Отговори
:)) преди 4 години
До РеалистДалаверите как вървят на територията, м?
181
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Байфидане, матряла 10 години го иска, защото няма качество в главата ! Ти виждал ли си овца да се дели от стадото, НЕ си нали, ако се отдели после не може да намери пътя, защото нямала памет, а когато нямаш памет, значи нямаш МОЗЪК !
180
3
 
15
 
! Отговори
лично мнение преди 4 години
Бойко няма да сдаде властта. Помним номерата му по времето на Орешарски. Платените гербери денонощно крещяха ОСТАВКА. Нали пак сам Бойко се оттегли тогава?Изчаква малко и после пак да дойде на власт. Бойко няма да позволи някой друг да му вземе поста като министър-председател. А за магистралата и да я построят скоро ( с европейски пари не е от джоба на Бацето), той ще каже,че й трябва спешен ремонт. И ще се започне ремонт на ремонта всяка година.Бойковите номера са всеизвестни,някой вярва ли му?
179
13
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
До 181. Народът не е беден - затова ли заведенията и магазините са пълни, а българите почиват по 3-4 пъти в годината и то предимно в чужбина. Бедни са некадърните и мрънкащи охлюви като теб.
178
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русофилите получават ортикария от успехите на Борисов.Ще си отиде от властта,...ама друг път !
177
8
 
4
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
До 180. Е, ама няма да стане както на теб ти се иска червен ***. Матряла го иска и това се вижда вече 10 години.
176
2
 
10
 
! Отговори
Tom преди 4 години
Майко мила, ало строителите, моля Ви минавайте на 4 смени.
175
2
 
12
 
! Отговори
Коко преди 4 години
Тази новина не вдъхва иптимизъм за скорошно завършване на магистралата за съжаление
174
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Главния мафиот на държавата каза че икономиката няколко години е с ръст, но не казва защо при това положение народа продължава да е беден. Не само той трябва да си ходи но и мафията ГЕРБ да бъде унищожена и вкарана в затвора.Време е народа да направи своя партия, да вземе властта в свои ръце и държавата да тръгне на горе.Стига комунисти и турци са ни управлявали.
173
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да я прави по-бързо и да се маха.Даже може да и пререже лентата предварително и да я обяви за готова.Матряла не те иска.
172
2
 
1
 
! Отговори
Lan преди 4 години
И стана безсмъртен!
171
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Димитър Талев: - "Последният комунист в света ще умре в България, много години след като последният руски е умрял в Русия"- край на цитата ! Какво ви говори това бе симпатизанти на ГЕРБ, нима Бойко и ГЕРБ са от друга партия различаваща се от БКП ? Кажи му "българин" е по-добре от колкото да го обиждаш на "про'стак", това вече е актуално в ЕС !
170
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С ПРЪДНЯ БОЯ НЕ СТАВА
169
2
 
5
 
! Отговори
греша ли??? преди 4 години
Дори да се построи магистралата, Бойко ще каже,че трябва да се ремонтира спешно и ще си тръгне чак след като я ремонтира качествено. Всяка година ще прави ремонт на ремонта и тихичко Баце ще се смее,че българите сме овчици за стригане.
168
2
 
8
 
! Отговори
men преди 4 години
"Бойко сам никога няма да си отиде от властта." само два пъти си е ходил вече. този страхливец обича да засира и след това да се крие. изборите се печелят всеки път с мангащарски гласове и фалшиментоси.
167
1
 
8
 
! Отговори
ха-ха преди 4 години
Според Бойко Великата китайска стена е ,,един млад строеж'? Дано не го чуят китайци,че ще трябва да им се извинява после,ще вземат се обидят и да не мъкнат повече стоки в Илиянци. БългаринЪт с какво ще се облича тогава?