Ако не била войната в Украйна, правителство щяло да падне

Михаил Константинов: В коалицията има големи различия
Обновена: 19 апр 2022 09:38 | 19 апр 2022 09:32, Камелия Цветанова
86
Ако не била войната в Украйна, правителство щяло да падне
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Ако не беше международната обстановка, вече да сме отишли на избори. Докато не се реши въпросът с Украйна, правителството ще се задържи“, прогнозира проф. Михаил Константинов пред bTV.

Още по темата


Според него в коалицията има много големи различния, за да продължи да съществува, но е категоричен, че няма да има избори.

По думите му най-голям проблем пред правителството е Македония, „ключов въпрос за България“.

Констатнинов очаква „там да бъде извършено национално предателство“

БСП е загубило 150 000 гласоподаватели от въвеждането на машинния вот и е естествено да иска връщането на хартиените бюлетини, каза още той.

По думите му машинният вот е виновен за спадане на изборната активност.

Има място за партия на Стефан Янев в политическия живот при предсрочни избори и той ще вземе гласове и от дясно, и от ляво, прогнозира Константинов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
2
 
! Отговори
КеК преди 2 години
Кой ? Ааааа... бивш ЦИК-аджия .... много престижно мнение... от много престижна институция ползваща се с доверието на всички хахахахахаха
66
1
 
3
 
! Отговори
Евала преди 2 години
Почват да им увират кратуните на материала, но трябва да погладуват за избистряне на погледа. Сега ще минем и през "***" и новата руско-комунистическа партия на шапкаря Янев, които хептен ще осе.рат положението и чак тогава, след загубени 3-4 години може да продължим напред.
65
1
 
6
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 2 години
ДА СЕ МАХАТ ТИЯ ДВАМАТА ПАЛЯКА , ЛЕНЧЕТО И ОНАЯ КИТКА НА КУЛТУРАТА !
64
4
 
8
 
! Отговори
И после? преди 2 години
Боко Чекмеджето и Цецо 6-те апартамента? Не, мерси.
63
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко живо цъка на телефони, дори ***.Ако някой не може да чете и да борави с няколко бутона през днешната епоха, значи не минава базисни изисквания за гласуване, включително образование.
62
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За какво показвате тези двамата лъжци на снимка?! Това са маши на Мустафата, които бяха назначени от нея. Президентът искаше да се отърве от Крадливия Пожарникар, но от Козяк20 такива лъжливи екземпляри, незапознати с административна и икономическа дейност му пробутаха, че за 3 месеци опапаха 9 млрд.лв, излъгаха пенсионерите с повишението на пенсиите, заклаха ни с цената на природния газ и се държат като пълни аматьори! Да си хващат чукалата и да си ходят ,откъдето са дошли!Те ще фалират БГ!
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще има избори.Винагимкато говорят за Македония има избори.За съжаление ние ще сме зле.А това ще се отрази и на региона.Македонците са жертва на това.Една комунистическа пропаганда в България сега се ползва много лесно от всички политици.Да сте живи и здрави ,няма да имате добро бъдеще.
60
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който и да е на власт в България,тя ще е зле.Проблема е в Материала,каза Ви го Бойко,казаха го и от БСП.В момента имате няколко положителни герои в политиката,които мислят доброто на България.Но както гледам ще ги загубите.България няма добро бъдеще.Та България имаше няколко добри пробива,но някой винаги ги унищожава и върща продажниците на власт. Незнам кой го прави,но го прави.Петков не е продажник а човек широко скроен.Но няма как да се харесва на тесногръдите хора.
59
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това правителство до сега прави само услуги на мафията. С какво е по-добро?
58
3
 
12
 
! Отговори
Вилхелм Буш преди 2 години
...... Макс и Мориц назовани, но със прякор хулигани
57
11
 
10
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 2 години
Михаил Константинов е гербаджия. ГЕРБ го назначи за шеф на информационната служба, която обработва резултатите от изборите. Нормално е да иска Бойко да се върне, но надали ще го бъде.
56
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ужас, кофти снимка, в предвид, че вече половин БГ ги мрази. Доволни, засмяни, след поредната лъжа към народа ни. Сами си го заслужаваме този живот, виждаме как ни мачкат, а търпим.
55
6
 
1
 
! Отговори
Бай Ставри преди 2 години
Еееее, сигурно, сигурно...
54
16
 
6
 
! Отговори
СССР преди 2 години
Яжте асфалта на тиквата сега .
53
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А добър ден!!Нинова няколко пъти го каза индиректно защо още не са напуснали коалицията..
52
19
 
8
 
! Отговори
СССР преди 2 години
Асфалта На Тиквата цъфна от всякъде ,така е като нямаше кой да гледа качеството а се гледаше усвояването на милионите ,сега реват строителните фирми на Буда протести щяли да правят нищожествата ,ей *** ходете в Банкя пред къщата на Буда там в чекмеджето са ви парите не ги искайте от Киро ,в страшна грешка сте в чекмежето са ви парите и В Барселона.
51
6
 
14
 
! Отговори
карачанаков преди 2 години
Смешковци!!!!!!!!!!!!! Че застанете сериозно като другаря Радев,другарката Корнелия които толкова са загрижени за хората че сън не ги хваща това са ДЪРЖАВНИЦИ а тези се захилили сякаш Рашков им разправя някои смешни пиянски истории
50
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето какво си говорят: "ПРЕЦАКАХМЕ ГИ БАЛЪЦИТЕ. СЕГА ЩЕ ПИПНЕМ МИЛИАРДИТЕ И ДИМ ДА НИ НЯМА. В ДУБАЙ НИ ЧАКА НАШИЯТ ЧОВЕК"
49
5
 
13
 
! Отговори
pronto преди 2 години
Ами то САЩ го крепят това правителство, без тях нямаше да го има даже. И да, правят го и заради войната в Украйна.
48
8
 
0
 
! Отговори
царска бистрица преди 2 години
А сега другари да ви попитам нещо друго. Поинтересувайте се къде е другарят Нетаняху личният приятел на Бойко защо този папа престана да цунка крачетата на бежанците нали дойдоха и украинки или тези двамата другари вече са на небето. Нещо май светлата демокрация.... и другарите от "Шалом" дето ги спасихме станаха по нервни както Зеления.

Спонсорирани публикации