Александър Симов убеден: БСП промени България

Ще продължим да успяваме, смята социалистът
30 юли 2022 17:28, Анисия Иванова
140
Александър Симов убеден: БСП промени България
Снимка: БСП

„Когато това правителство беше създадено, никога не съм имал колебания, че БСП трябва да участва във властта. Единственият въпрос, който ме тревожеше, беше, когато това управление свърши, ще мога ли да застана пред вас, да ви погледна в очите и да кажа “Направихме и дадохме всичко от себе си“. И днес мога да кажа, че не ви предадохме.“ С тези думи се обърна към всички присъстващи на събора на Бузлуджа народният представител от “БСП за България” Александър Симов.

Според него предизборна коалиция с "Продължаваме промяната" и "Демократична България" не е възможна, но след изборите може отново да седнат на масата на преговорите.

„Водихме много битки, срещу нас бяха всички, и въпреки това в условията на тежка коалиция, на тежки политически условия, ние издържахме и България днес има най-социалният си бюджет в историята на Прехода“, заяви социалистът, цитиран от пресцентъра на партията.

По думите му този бюджет няма никога да бъде повторен, ако левицата не участва в управлението. „Защото БСП е голямата разлика, ние променихме България, започнахме да я превръщаме в социална държава“, допълни депутатът от левицата.

Още по темата

„Дянков затягаше коланите, Борисов знаеше само да краде, неговите депутати затънаха в схеми. В това управление БСП застана като стена срещу корупцията и това беше причината всякакви политически еднодневки, всякакви безличия да се упражняват върху нас и да изкарват БСП виновна за всичко. Но това е знакът за качество. БСП пречи на най-мрачните сили в България, които ни докараха до това положение“, заяви Александър Симов, който е убеден, че на предстоящите избори левицата ще се представи по-добре, защото знае какво е направила и хората вече усещат по джоба си разликата.

„Днес БСП има една единствена зависимост – зависимостта от вас, от вашите интереси и желания и от това как искаме да променим България“, обърна се социалистът към всички присъстващи и категорично заяви на финала: „Ние не се провалихме и ще продължим да успяваме.“
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
15
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 1 година
НИНОВА ПРОМЕНИ БЪЛГАРИЯ И ВЪЗВЪРНА ДОВЕРИЕТО НА НАРОДА В ГЕРБ!....ТОЙ И ПРЕЗИДЕНТА МИСЛИ СЪЩОТО......ХА,ХА,ХААААААА
52
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За 7 месеца комунистите от БКП, техните внуци от ПП и комуниста Бойкикев от ДБ откраднаха милиони колкото ГЕРБ не можаха за 12 год.
51
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Винилът на сцената с надписите и колажите струва над 1500 лева. Хората нямат пари за хляб, те тръгнали да правят пир по време на чума.
50
7
 
0
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
До Пешо: Никого не ограбва БСП. Кой има деца? Не са ли точно работещите. Имаме ли демографска криза? Имаме. Ако не подпомагаме днес семайствата с деца откъде хора за промишлеността утре. Социалната политика е политика за бъдещето. А да бъркат в бюджета без това да дава нищо на държавата всички могат.
49
1
 
11
 
! Отговори
Ало! преди 1 година
думата е ПРОВАЛИ не промени!
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баджо (Р.Радеф)казах ти да не взимаш думата се се излагаш.
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия трябва спешно да идат на интоксикация:)))))))))))
46
1
 
14
 
! Отговори
Корни преди 1 година
На теория БСП са много загрижени за народа. На практика не им пука за народа защото са едни ояли се корупционери, които бяха финансирани от ГЕРБ и Москва. Не чакайте от БСП да направи нещо полезно за България. Те знаят само "бля-бля-бля".
45
6
 
2
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 година
До Анонимен 46: Газовата криза у нас (по-точно повишаването на цената на газта) не се дължи на БСП. Ако зависеше от БСП щяхме да плащаме по схемата на Газпром и да апродължим да получаваме руски газ. Което не пречи да доставяме и газ от Азърбайджан. Нямаше да изхоним и 70 руски дипломати. Тези "постижения" ги дължим на Киро и Асен.
44
1
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
Няма безплатни неща - спрете с тези фантасмагории. БСП ограбва работещите българи и после щедро раздава чужди пари. "Безплатните" неща винаги завършват с катастрофа. Бай Тошо даваше уж безплатни неща и накрая държавата фалира, защото тя плащаше за "безплатното".
43
6
 
0
 
! Отговори
Стига глупости преди 1 година
До Анонимен 43: Комунисти в България отдавна няма. Стар ти е копи/пейста. Нещо друго да измислиш?
42
0
 
14
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
Този бивш журналист пак ли рецитира партийни лозунги?
41
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е. Рекордна инфлация, газова криза. Малки бизнеси на ръба на фалит. Звучи точно като управление на комунистите. Определено променят. След тях потоп.
40
1
 
12
 
! Отговори
Ирена преди 1 година
Махни се бе,колкото повече време минава,толкова повече разбиране какви негодници сте Пълна победа на ГЕРП и точка.Тая га..вра трябва да спре
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Майната им на БКП и Кирчо.
38
13
 
0
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
Социална политика благодарение на БСП: Увеличи се майчинството, увеличиха се детските надбавки за отглеждане на дете през втората година, най-накрая мечтата ни за безплатни детски градини и ясли е факт. Правителството отпусна допълнително финансиране за училищни автобуси в отдалечените и малките населени места, за да може всяко дете да има достъп до образование, увеличиха се стипендиите за надарени деца.
37
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Саше Саше и ти си една фурнаджийска лопата, интресчия лаладжия. Гологлав клоун.
36
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Двама комунисти пият и празнуват днес на Бузлуджа. Вече пийнали добре. Единият казва:- Отново сме на власт. Що не вземем да конфискуваме на Киро плажа Корал и имотите?- Не може, сега сме коалиция.
35
0
 
15
 
! Отговори
Мария преди 1 година
Как да разпознаем некадърниците? Лесно е, всички те са в БСП. Ако само един кадърен се появи, веднага го надушват и го изключват от партията на чичковите червенотикви!
34
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Симов, който е убеден, че на предстоящите избори левицата ще се представи по-добре, защото знае какво е направила и хората вече усещат по джоба си разликата." === Ахахахахахахахабахахаха :)))))) Е тук съм напълно съгласен с този 0xлюв. Прав е :)))