Александър Симов убеден: БСП промени България

Ще продължим да успяваме, смята социалистът
30 юли 2022 17:28, Анисия Иванова
140
Александър Симов убеден: БСП промени България
Снимка: БСП

„Когато това правителство беше създадено, никога не съм имал колебания, че БСП трябва да участва във властта. Единственият въпрос, който ме тревожеше, беше, когато това управление свърши, ще мога ли да застана пред вас, да ви погледна в очите и да кажа “Направихме и дадохме всичко от себе си“. И днес мога да кажа, че не ви предадохме.“ С тези думи се обърна към всички присъстващи на събора на Бузлуджа народният представител от “БСП за България” Александър Симов.

Според него предизборна коалиция с "Продължаваме промяната" и "Демократична България" не е възможна, но след изборите може отново да седнат на масата на преговорите.

„Водихме много битки, срещу нас бяха всички, и въпреки това в условията на тежка коалиция, на тежки политически условия, ние издържахме и България днес има най-социалният си бюджет в историята на Прехода“, заяви социалистът, цитиран от пресцентъра на партията.

По думите му този бюджет няма никога да бъде повторен, ако левицата не участва в управлението. „Защото БСП е голямата разлика, ние променихме България, започнахме да я превръщаме в социална държава“, допълни депутатът от левицата.

Още по темата

„Дянков затягаше коланите, Борисов знаеше само да краде, неговите депутати затънаха в схеми. В това управление БСП застана като стена срещу корупцията и това беше причината всякакви политически еднодневки, всякакви безличия да се упражняват върху нас и да изкарват БСП виновна за всичко. Но това е знакът за качество. БСП пречи на най-мрачните сили в България, които ни докараха до това положение“, заяви Александър Симов, който е убеден, че на предстоящите избори левицата ще се представи по-добре, защото знае какво е направила и хората вече усещат по джоба си разликата.

„Днес БСП има една единствена зависимост – зависимостта от вас, от вашите интереси и желания и от това как искаме да променим България“, обърна се социалистът към всички присъстващи и категорично заяви на финала: „Ние не се провалихме и ще продължим да успяваме.“
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
13
 
! Отговори
Иван преди 1 година
БСП е партия за наивни бабички от всякакви възрасти и полове. Добре че електората им взе да намалява рязко по естествени причини.
32
1
 
13
 
! Отговори
30 лв КИЛО КАШКАВАЛ преди 1 година
ТОВА ПРОМЕНИХТЕ
31
0
 
14
 
! Отговори
3.50 лв ЛИТЪР БЕНЗИН преди 1 година
Това променихте....
30
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП е пипало на БСП. По план трябваше да дръпнат младите и усмихнатите към БСП, но не им излязоха сметките. Киро се оказа много пpocт, неграмотен и с ниска култура която отвращава. Също така и много корумпиран, което също толкова отблъсква. И сега всички заедно потъват прегърнати към дъното
29
0
 
14
 
! Отговори
Мира преди 1 година
Жалък лъжец!
28
0
 
16
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Дс Симов , промени Булгария с четвърти фалит , което е характерно за вас, още повече че от комунисти , технитр синове и внуци , факда няма!
27
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НИКОГА НЕ ДАВАИ ВЛАСТ НА КОМУНИСТ , ЧЕ ПОСЛЕ НЕ ИСКА ДА Я ВРЪЩА
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя ли е баджанака на Румен Радев?
25
0
 
17
 
! Отговори
6лв ОЛИО,30 КАШКАВАЛ преди 1 година
Честита ви промяна другари
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Симов не е за БСП, той е за ЕКГ.
23
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Промени я,ама към зле. Върнаха ни 32г.назад.
22
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега при Любо Огнянов някакъв (май от ПП) се плюМчи, че нямало пенсионер под линията на бедността, увеличили на медици и не знам какви още заплати, газ, абе всичко ни сервирали. Пенсионерите сигурно банкети правят всеки ден, някой да им каже, че не е полезно преяждането. Иначе от ПП всичко си можели, не са аматьори, само комуникацията им куцала, та сега ще я правят както трябва. Явно си мислят, че не сме ги разбрали, щот са много сложни.
21
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП фалира 3 пъти България в първите 15 г.след 1989г. Схемата беше приватизация, кредитни милионери, банкови пирамиди. Жан Виденов с любезното съдействие на Румен Гечев /междувременно депутат на БСП/ направиха заплатите по 3щ.долара. Един долар беше 3000лева. Жан Виденовата гладна зима е описана в учебниците по история. След БСП винаги има инфлация, мизерия и фалити.Това е карма.
20
0
 
15
 
! Отговори
ПРОМЯНАТА СЕ ПРЕЦАКА преди 1 година
Верно е..станахме по бедни и по гладни...
19
0
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Сашко е дръпнал повечко от безплатните бири.
18
1
 
16
 
! Отговори
Sd преди 1 година
Забранете на бабите и дядовците ви да гласуват за БСП. Това не е тяхното БСП! Това е БСП на фондация Ам.За БГ и Сорросс! Истинското БСП е мъртво!!!БСП умре!!!
17
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП промени България с надутите цени и над 50% инфлация.
16
0
 
21
 
! Отговори
Бсп банда крадци преди 1 година
Прав е - върнаха България 30 години назад в хаоса и беззаконието когато бандити се забавляват карайки с 200 по центъра на София.
15
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ме учудва това, че говорят небивалици. Не ме учудва и това, че искрено вярват в тях. Учудва ме това, че все още има хора, които гласуват за тях.
14
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Т.Живков в последното си интервю при въпрос от зрител зададен от Стойчо Керев: "Ще станете ли член на БСП?" Тодор Живков казва: "НЕ, НЕ БИХ ЧЛЕНУВАЛ". Керев попита отново, тогава Живков каза: "АЗ НЕ ЗНАМ КОЛКО БКП ПАРТИИ ИМА". Живков с учудване го казва още на 3-та или 4-та минута от началото на последното интервю. Интервюто е уникално. БСП лидерите свалиха Т.Жувков с преврат, за да източат парите на България.