Нешка Робева: Това правителство заби страната абсолютно в дъното

По-възрастните, които имат опита и знанието, да гласуват, призова тя
1 авг 2022 11:22, Анисия Иванова
161
Нешка Робева: Това правителство заби страната абсолютно в дъното
Снимка: Bulgaria ON AIR

Още преди да бъде разпуснат парламентът, вече се правят предположения за нови коалиции. "Демократична България" поиска обединение с "Продължаваме промяната". От партията на Кирил Петков и Асен Василев не изключват и коалиция с БСП. От "Има такъв народ" категорично заявиха, че ще се явят сами на избори.

"Това, което се вижда, е октопод, който е обхванал страната и всички тези пипалца ще направят всичко възможно да се обединят, да продължават да смучат жизнените сили на този народ, докато той не го съсече. Единственото нещо, което се прие, това е актуализацията на заплатите, на пенсиите, някакви минимални помощи срещу страхотната инфлация, която те допуснаха. Това правителство заби страната абсолютно в дъното", каза най-успешният ни треньор по художествена гимнастика Нешка Робева в студиото на "България сутрин".

Още по темата
На въпроса дали през последните 7 месеца е имало ли грижа към хората, тя отговори, че не е имало освен повишаването на пенсиите

"Те ако не ги бяха повишили, щяха да напълнят гробищата. На гърба на народя те могат да се упражняват с тоягите си колкото искат, защото тези хора, които ние наричаме млади, за които мислихме, че ще дойдат и наистина ще искат да възстановят страната си, че наистина ще искат да бъдат горди с нея, тези хора за възпитавани и са отрасли във време, в което не знаят какво е студ, глад, не знаят какво значи да нямаш или да имаш едни чорапи и да ги кърпиш или един чорапогащник и да му хващаш бримките, защото няма пари за повече", твърди Робева пред Bulgaria ON AIR.

Според нея тази война винаги я е имало.

"По-малко ли бяха жертвите в Сърбия? Те направиха едно огнище и оставиха едно огнище. Тук има една пропаганда, насаждане, нежелание да се оправят нещата. Тук ачик се прави така, че тази война да продължи и да бъде заличен един народ, а ние сме машите, с които се вадят въглените от огъня", коментира треньорът по художествена гимнастика.

Тя посочи, че на следващите избори не очаква нещо по-различно от голямо надприказване и голямо надлъгване, защото тези хора са безсрамници, невежи и се отнасят с презрение към българите. Тя сподели, че е гласувала на миналите избори с надеждата, че може би тези хора ще направят нещо. Сега, ако отиде да гласува, ще е за някого, който не е бил в управлението на държавата.

"Младите ще се увлекат по младите. Бих искала по-възрастните хора, които имат опита, знанието, грижата за своите деца, да излязат и да гласуват. Да гласуват за тези, които наистина ще мислят за тях", смята Робева.

Тя се надява в следващия служебен кабинет президентът да не избере хора, които вече са били министри, освен ако не са били успешни, но според нея такива няма.

"Надежда ще има само тогава, ако ние се хванем за косите и тръгнем да се измъкваме от тинята, в която, пак с наше позволение, сме затънали", заключи Робева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
13
 
12
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Права е на 100 процента, мъ от де акъл у козяшките *** го проумеят... Само пихтия под фонтанелите... ===)))
82
8
 
17
 
! Отговори
1 преди 1 година
Нешке това правителство беше съставено от новите и стари комунисти демек твоите хора за тово не се оплаквай защото и ти си гласувала за тях.
81
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако всеки беше направил за България поне 1/10 от това, което Нешка Робева е направила за България, сега щяхме да сме Швейцария на Балканите.
80
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нешке, коментирай само неща, от които разбираш!
79
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герб и Бойко се оказаха най-подходящи за управлението на България... Винаги се избира най-малкото зло... Това не разбра никога българския избирател...
78
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този път Нешка има грешка...
77
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както винаги Нешка Робева е достойна за уважение. Именно заради този факт, някои я оплюват, опитвайки се да я снизят до нивото си.
76
6
 
12
 
! Отговори
Милата преди 1 година
Наивна баба Нешка. Все се надява младите да обновят тази държава и все по дълбоко в дъното я забиват. Ама те тея младите са я деца я внуци на старите. Малко лустросани, но същите крадливи комунисти.
75
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
кешка робева... баси утайката
74
7
 
2
 
! Отговори
д преди 1 година
дърти банкянски изчадия и комунистически ***, сърбайте каквото остана от окраденото, че ще излизате малко по малко и вие на своободния пазар, а там ще умрете :)
73
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Робева дори фамилията й я показва каква е - роб на комунизма, който вижда, че краят на връзкарството му идва и реве с пълно гърло колко е лошо това. В типичен руски стил, обвинява всички останали за собствените си простотии.
72
3
 
7
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Истината е, че навлизаме в трайна политическа криза. Така беше и Италия преди десетина години. То не е нужно човек да е гадач, за да предвиди какво ще стане и след новите избори. Герб ще са първи, но никой няма да иска да се коалира с тях. И оттам ще се завърти една рулетка... И пак няма да се избере стабилно правителство. Дори да се стигне до някакво правителство, то няма да трае повече от 6 месеца. После, през 2023 - нови избори. Може да ги съчетаят с местните избори.Народът е разделен ужасно.
71
14
 
6
 
! Отговори
До 65 преди 1 година
Напротив, високата инфлация сега не е дело на сегашните управляващи. Най-общо инфлацията е висока в целия ЕС, а в България е по висока с около 50% от средната за ЕС. Винаги богатите държави имат по-ниска инфлация, а бедните държави имат по-висока инфлация. Инфлацията в България е около средната за бедните държави в ЕС. България е най-бедна в ЕС заради ГЕРБ, както и заради СДС пред ГЕРБ.
70
5
 
4
 
! Отговори
до 71 преди 1 година
аре бе, шуробаджанащина имало...и това го казва човек очевиден почитател на банкянската тиква дето построи поток на бате путлеR за 3 млрд лева народна пара, 1 млн българи избягаха и сме на последно място по всичко..евала
69
7
 
7
 
! Отговори
позор! преди 1 година
Наглостта на тази червена и в червата вещица, която с години лиза *** на правешкия говедар и диктатор, няма граници! Че ти пък откога стана герберастка и чалгарка ***, вещице, ти осакати толкова момичета с мъчителни "тренировки", терор и издевателства над тях, за да трупаш "медали", слава и пари! Пенсиите, банкянска подлого, бяха увеличени със 170 лв. и бедните пенсионери нормално посрещат инфлацията! Че отвори си зъркелите ***, вещице! Я бягай при Дудук Бареков, нали сте съпартийци?!
68
5
 
14
 
! Отговори
До61 преди 1 година
Това правителство се опита да въведе мутренския начин на управление, а не да го премахне. Никога последните 30 години не е имало такава шуробазжанащина и корупция .Много некадърност и голямо високомерие-това показаха ПП
67
5
 
10
 
! Отговори
Off преди 1 година
Зле прикрита агитация за една 100 годишна дърта партия. Рядко злобна и проста женица.
66
5
 
8
 
! Отговори
Striker преди 1 година
Бабо Нешке, дУргарке, време ти е за Карлуково. Цял живот цуцала от партията, сега дава акъл. Аре, марш!
65
1
 
6
 
! Отговори
до 64 преди 1 година
да ти имам старите професионалисти, нали техните деца са тези които си направиха банки бе? Всичките *** като борисов, доган и пеевски са бивши излюпеници на държавна сигурност и на "социалистите"...! нека да са ти виновни хората завършили харвард, на мен са ми виновни всички безполезни стари ***!
64
5
 
10
 
! Отговори
Мария преди 1 година
Нешке ,и аз съм на твоите години.Благодаря на Бога,че не ме е създал със сбъркана глава,защото е много страшно .Ти си си комунистка ,още от времето на Тодор Живков и беше депутат 2 пъти от листите на БСП -казвам го на младите които не знаят.Твоята партия се обедини с тия мошеници които щели да ,,променят" България ?!Видяхме промяната-блато.Повече никога,ама никога не повтаряй думите на Ванга коя е нашата майка.Родила си се в България,цял живот си се хранила с български хляб Нашата майка е Българ