Нешка Робева: Това правителство заби страната абсолютно в дъното

По-възрастните, които имат опита и знанието, да гласуват, призова тя
1 авг 2022 11:22, Анисия Иванова
161
Нешка Робева: Това правителство заби страната абсолютно в дъното
Снимка: Bulgaria ON AIR

Още преди да бъде разпуснат парламентът, вече се правят предположения за нови коалиции. "Демократична България" поиска обединение с "Продължаваме промяната". От партията на Кирил Петков и Асен Василев не изключват и коалиция с БСП. От "Има такъв народ" категорично заявиха, че ще се явят сами на избори.

"Това, което се вижда, е октопод, който е обхванал страната и всички тези пипалца ще направят всичко възможно да се обединят, да продължават да смучат жизнените сили на този народ, докато той не го съсече. Единственото нещо, което се прие, това е актуализацията на заплатите, на пенсиите, някакви минимални помощи срещу страхотната инфлация, която те допуснаха. Това правителство заби страната абсолютно в дъното", каза най-успешният ни треньор по художествена гимнастика Нешка Робева в студиото на "България сутрин".

Още по темата
На въпроса дали през последните 7 месеца е имало ли грижа към хората, тя отговори, че не е имало освен повишаването на пенсиите

"Те ако не ги бяха повишили, щяха да напълнят гробищата. На гърба на народя те могат да се упражняват с тоягите си колкото искат, защото тези хора, които ние наричаме млади, за които мислихме, че ще дойдат и наистина ще искат да възстановят страната си, че наистина ще искат да бъдат горди с нея, тези хора за възпитавани и са отрасли във време, в което не знаят какво е студ, глад, не знаят какво значи да нямаш или да имаш едни чорапи и да ги кърпиш или един чорапогащник и да му хващаш бримките, защото няма пари за повече", твърди Робева пред Bulgaria ON AIR.

Според нея тази война винаги я е имало.

"По-малко ли бяха жертвите в Сърбия? Те направиха едно огнище и оставиха едно огнище. Тук има една пропаганда, насаждане, нежелание да се оправят нещата. Тук ачик се прави така, че тази война да продължи и да бъде заличен един народ, а ние сме машите, с които се вадят въглените от огъня", коментира треньорът по художествена гимнастика.

Тя посочи, че на следващите избори не очаква нещо по-различно от голямо надприказване и голямо надлъгване, защото тези хора са безсрамници, невежи и се отнасят с презрение към българите. Тя сподели, че е гласувала на миналите избори с надеждата, че може би тези хора ще направят нещо. Сега, ако отиде да гласува, ще е за някого, който не е бил в управлението на държавата.

"Младите ще се увлекат по младите. Бих искала по-възрастните хора, които имат опита, знанието, грижата за своите деца, да излязат и да гласуват. Да гласуват за тези, които наистина ще мислят за тях", смята Робева.

Тя се надява в следващия служебен кабинет президентът да не избере хора, които вече са били министри, освен ако не са били успешни, но според нея такива няма.

"Надежда ще има само тогава, ако ние се хванем за косите и тръгнем да се измъкваме от тинята, в която, пак с наше позволение, сме затънали", заключи Робева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
20
 
3
 
! Отговори
Нешка преди 1 година
Е на баща си, голяма грешка !От глупост човешка !
122
29
 
6
 
! Отговори
Петрова преди 1 година
Ако Нешка /Природна Грешка/ се беше родила като мъж щеше да има повече убийства от Чикатило. В този студен поглед при нея няма нищо човешко.
121
25
 
15
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Нешка може би е прекалено елементарна социалистка за да осъзнае че инфлацията е по целия свят, не само в България. Добре че Нешка не ви е бил треньорка. Щяхте да сте световни и олимпийски шампиони но щяхте да искате никога да не сте се раждали. Нешка е тормозила своите гимнастички не защото е перфекционистка, а защото просто обича да издевателства върху човешки същества.
120
31
 
7
 
! Отговори
Пена преди 1 година
Нешка е 100% психоПатка. Дали са й някой лев от ГЕРБ и ДПС да плюе по промяната. Ванга е казала: Нешка ке пукне от злоба и ке се отрече от Россията коги е на смъртен одър.
119
32
 
21
 
! Отговори
Анонимен.. преди 1 година
Искам си малката пенсия и нормалните цени, не ми трябва двойно увеличение на пенсията с тройно увеличение на цените. Добре , че беше Бойко да си поживеем нормално , а сега сме в период- садо-мазо.
118
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бабо Нешке в голямагрешка си ,защо се появи сега,да не си била на хранилка при Боко Тиквоко ?
117
11
 
13
 
! Отговори
Нешке, преди 1 година
То и ти с Бареков щеше да оправяш България.Прави си гимнастиката,там където беше наистина добра.
116
7
 
14
 
! Отговори
анонимен до 127-греш преди 1 година
Явно си малък и още пикаеш на шумка да ти тропа. От такива като тебе се срина България.
115
19
 
11
 
! Отговори
До анонимен 124 преди 1 година
Грешка Безродова се бори за красота, хармония и съвършенство точно колкото руският политически елит се бори за целомъдрие и непорочност в средите на руските гимнастички.
114
18
 
19
 
! Отговори
... преди 1 година
Ей гербари нагли сте си, умирате та се късате от яд , че не можете да крадете както по времето на крадливата хиена вожда. Точно пък вие ли ще оправите държавата начело с крадецът вожда и ония от дпсъ а ?
113
10
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Никой в България не може да се доближи до нивото на Нешка Робева. Да изискваш и се бориш цял живот за красота, хармония и съвършенство е много трудно, да не кажа съвсем невъзможно да се примириш с лъжата, лиц-емерието, неадек-ватността некадър-ността на нещо отвра-тително и умело .прикрито зад фрази като борба с коруп-цията , задкул-исието, маф-ията. В същото време както казва Нешка те забиват към абсолютното дъно. Призовавам всички мазохисти да гласуват за същите. Другите ще ви гледаме сеира.
112
9
 
19
 
! Отговори
??? преди 1 година
Нешка Робева не се срамува да си признае когато е сгрешила. Защо гласувалите за ГЕРБ и СДС се срамуват да признаят грешката си?!
111
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато в България управляваха мутpите, инфлацията в ЕС беше почти нулева, а в България над 2%. Свалихме Бойко Борисов и инфлацията в ЕС скочи на около 10% и продължава да расте.
110
4
 
12
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
В ЕВРОПА ОТНОВО БОЯДИСАХА СТУДИЯТА СИ , ЗАМАЗАХА СИНЬО ЖЪЛТОТО , ЗАТРИХА ГО !!!
109
12
 
13
 
! Отговори
hahahahahahahahaha преди 1 година
тази сама си натиска копчето. НИКОГАНЯМА да се оправим. ОЩЕ много поколения ще бъдат смукани от руските ***. жалко. много жалко.
108
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен.. преди 1 година
Благодаря ви майко и татко, че не ми разрешихте следване в Хардвард. Като, че ли сте чувствали какво чудо ще ни връхлети от там.
107
8
 
20
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Нешка седи, но всъщност е ...права!Тя е била, е, и ще е Националното богатство на този народ и тази страна!Коментарите и са винаги детайлни и съвършенно точни!Най ми хареса извода накрая, да, той също е съвършен и за зло или добро, работещ винаги, при всеки, по всяко време и навсякъде в този наш, иначе прекрасен свят !
106
20
 
10
 
! Отговори
Iwan Drandarow преди 1 година
Нешка, на природата Грешка...
105
12
 
23
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
П О К Л О Н , ГОСПОЖО РОБЕВА !!!
104
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СТИГА ВЕЧЕ,ИМА МЛАДИ, УЧЕНИ,И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА КОИТО ДА ПРОМЕНЯТ ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ,ТАЗИ ЖЕНА Е СИМВОЛ НА ДЪНОТО, ТОЛКОВА ГОДИНИ ДОВЕЛИ ДА БЪДЕМ ВЕЧНО ПОСЛЕДНИТЕ.СТИГА!