20-годишен със спортна кола по чудо не уби няколко младежи

Скандалният инцидент станал на пътя Ахтопол – Царево
10 авг 2022 20:50, Анисия Иванова
42

20-годишен шофьор помете автомобил на пътя Ахтопол – Царево. Минути по-рано в ударената кола е трябвало да се качат група младежи. Бащата на потърпевшия шофьор публикува снимки на автомобила на своя син и изля гнева си в социалните мрежи.

Младият шофьор на спортна кола губи контрол над превозното средство на пътя между Ахтопол и Варвара. Следва удар в паркиралия в крайпътна отбивка лек автомобил. От сблъсъка колата се преобръща на дясната си страна, минути преди в нея да се качи синът на Росен Иванов, заедно със свои приятели.

"Пред очите ми беше тази страшна картина, размазаната кола, която просто за секунди, ако беше избързал синът ми, щеше да се окаже вътре в нея и точно там, където е шофьорското място, щеше да бъде размазан и той самият", каза бащата.

Катастрофата става на прав участък. От МВР Бургас съобщиха, че пробите за алкохол и наркотици на 20-годишния шофьор на луксозната кола са отрицателни. В поста си в социалните мрежи обаче бащата на оцелялото момче изрази съмнение: "Баща му сигурно вече е платил, за да бъдат всички тестове отрицателни, до следващия път, когато вече сигурно ще има и жертви."

"Твърде много хора, особено млади хора, което е тревожното напоследък, карат или под въздействието на някакви вещества...", посочи още Росен Иванов.

Младият шофьор се е отървал само с натъртвания и охлузни рани. Освободен е за домашно лечение.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Явор преди 1 година
Язък за колата!! Бях видял колата в една българска страница. Явно *** се е опитвал да набере популярност ето линк https://instagram/stories/highlights/17960129206651740/ и им писах да го изтрият този *** и това е неговия профил - https://instagram/georgefikov/
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледам Сидни скъсания джоб пак е описал мечтите си да е програмист с 2 коли, едната спортна а другата и тя на 2-3 години
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 12 ***. Продължавай да караш много внимателнокаруцата на дядо си.
28
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баща му, още като му е купил Поршето, му е подписал смъртната присъда! Този път се отърва, но следващият -не се знае!
27
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това Клио спортна кола ли е?
26
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко че е оцелял! Никой няма нужда от такива грешки на природата!
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Асане много си ***. Дано по - скоро го разбереш и да мирясаш. Или тия около теб да те озаптят, та и ние да сипочинем от твоите простотии.
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изобщо не сте прави да свързвате годините на виновния, с това как бил карал. Аз и на 20г карах внимателно и сега, въпреки че мога да карам на ръба на възможностите на колата. Така се опитах да уча и децата и даже като се возя с малкия, ми се струва че кара бавно. Та този младеж е загубена кауза! Ако не го накажат 1-2г без книжка и 10-15000лв, няма да се трогне и пак ще кара с 200-тате ла-плаща
23
4
 
1
 
! Отговори
До 14 с GTR преди 1 година
Тази талижка потъва като подводница без котва. Да бе АМГ, М пакет, Ге Те или ЕрЕс даже кола ама ГТР... Пожелавам ти да си купиш някоя от изредените и да си я караш с кеф: от Друг програмист, sudo aptinstall audi-rs --benz-amg --bmw-m-paket --porsche-gt3
22
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В случая основната вина е на семейството на този 20 годишен пиkльо, което му е купило спортна кола, макар да е абсолютно ясно, че такива коли се използват основно за перчене, за хвалене и тешкареене пред хората. 20 годишния безделник очевидно е решил да се прави на мъж и да се хвали пред някоя кифла и се стига ето до там. За съжаление, очаквам още тия дни родителите на пишлемето да му купят нова кола и той да продължи да гази..
21
0
 
16
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Най-верояно не е дрогиран или пиян. На ченгетата им направиха добра система и трудно някой им се "обажда". Разбира се, има изключения, ако е квартален и го знаят. Хубавото е, че няма убити. Този е самонадеян фукльо, на който баща му е купил автомобил, а не е изкарал един лев с труд! И за него се равам, че е жив и здрав, защото ако не беше реното, щеше да е дървото, а с каквато и джипара да е, шанса кратуната му да се отдели от тялото е голям!
20
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
рено 140 кс тежящо 800 кг ей туй е спортна кола. изпреварва като изтрещяла оса и яде завоите. естествено лотус елиз е най-добрата малка спортна кола
19
2
 
4
 
! Отговори
До 20 преди 1 година
Ми кат си наркоман, така ще да е!
18
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
туй рено 60 кс не е спортна кола. голф 4 150 кс 2.3 куб 5 цилиндра е спортна кола.
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като малък бях яхнал на дядо москвича, ама сигурно бях някъде 14-15 годишен, потроших го по един горски път, дядо кат ме фана, бой, бой, напиках се на място, и ми вика - въри ся кажи на ваш татко, че съм ти дядо и са та набило!
16
3
 
13
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Предполагам, от НАШИТЕ ребята? Тати му КОЙ е?
15
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
18, 'На 20 години си е типично осъзнат възрастен индивид' --- аз съм на 32 и още не ми е дошъл акъл в гльвьть
14
3
 
13
 
! Отговори
До 15 преди 1 година
Сегашните младежи с нехайния им начин на живот, ранен алкохолизъм, пушене и т. н. няма да изкарат повече от 50 - 60 г., даже и 60 е много
13
11
 
5
 
! Отговори
До 12 преди 1 година
Това от снимката дори не е кола, а превозно средство. Станала катастрофа. Голяма работа. Случва се. Има застраховки. А Рено 300 коня има- например Мелани RS.
12
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оставете го детето. Животът тепърва ще го научи. Един ден като стане на 80 - 90, ще си спомня с усмивка на уста какви ги е вършил :)