МВР откри 54 непълнолетни в нощни клубове в Благоевград

Били дискотека, предадени са на родителите им
20 авг 2022 20:23, Анисия Иванова
14

Петдесет и четири непълнолетни лица са установени при специализирана полицейска операция на екипи на Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Благоевград, съобщиха от полицията.

Полицейската операция е проведена между 1:30 и 4:20 часа, а целта е противодействие на престъпността и недопускане пребиваването на малолетни и непълнолетни лица в нощни клубове и заведения, допълват от ОДМВР – Благоевград.

Непълнолетните клиенти са установени при проверка в дискотека в областния град. Те са съпроводени до Първо районно управление – Благоевград и са предадени на родителите им.

Предстои съставянето на актове за установено административно нарушение на родителите за нарушение на Закона за закрила на детето, съответни законови мерки ще бъдат предприети и спрямо управителя на заведението. От полицията в Благоевград допълват, че работата по документирането на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
българия преди 1 година
се обърна на една клоака
10
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
А не е ли по-добре тази разг...онена пап...лач да бъде оставена да прави каквото си ще, и така рано или късно ще освободи натоварената ни Земя от присъствието си по-бързо? И без това повечето такива тежат на държавата вечно.......Има достатъчно читави, а тези само им пречат и ги натоварват.
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не е новина. Във свеки град и градче е пълно по заведенията след 24.00ч. с нупълнолетни и дори малолетни.След заведението на път за в къщи викове, уене, бутане на кошове за смет и пр.Полицията не чува ли и не знае ли? Защо се нарушава общественият ред? Хората рано сутрин тръгват на работа , а тези младежи ще спят поне да обет.
8
0
 
8
 
! Отговори
Цел на пребиваването преди 1 година
От непълнолетен до непълнолетен има разлика. Едни отиват на дискотека, за да танцуват и да куфеят. Други присъстват там като дами придружителки на мъже, които плащат щедро. Трети са там като съгледвачи - кое моме е с повече златни накити и дали ще си тръгне самичко към дома. Има и мекокитковци, които очакват да бъдат забелязани от някой чичко паричко.
7
1
 
4
 
! Отговори
Дзидзай, нане! преди 1 година
Дискотеката е място, където младият човек непреуморен от работа, изразходва натрупаната в мускулите му енергия.
6
0
 
8
 
! Отговори
Дофтур преди 1 година
Между 1.30 ч. и 4.20 ч. непълнолетните трябва да са си у дома и да спят. Полезно е за здравето.
5
2
 
5
 
! Отговори
Теди преди 1 година
Правилно не, че са защитени от лошите хора след като станат пълнолетни виждала съм ударено момче главата му беше цялата в кръв но не знам подробности
4
2
 
6
 
! Отговори
Венцислав Христов преди 1 година
Елате да ги видите тук в Сливен. Даже и наргилета си пушат.
3
2
 
17
 
! Отговори
чудо голямо преди 1 година
Глобяваш родителите 500 лв,при втори случай-5,000 лв ,при трети-50,000!И малолетниците ще си лягат в 10 и половина!Гаранция-Франция!
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това може много лесно да спре ако започнат да глобяват родителите!
1
2
 
15
 
! Отговори
Жега преди 1 година
На родителите не им ли прави впечатление, че цяла нощ ги няма?