Слави за атентата срещу Гешев: Арогантен опит за убийство

Това е покушение срещу институциите в държавата
Обновена: 1 май 2023 17:09 | 1 май 2023 17:05, Александър Попов
274
Слави за атентата срещу Гешев: Арогантен опит за убийство
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира инцидента, при който взривно устройство избухна пред колата на главния прокурор Иван Гешев.

"Днес беше извършен атентат срещу главния прокурор Иван Гешев. Иначе казано, беше направен публичен, демонстративен и арогантен опит за убийство. Още по-отвратителното е, че в колата, заедно с главния прокурор, са пътували жена му и двете му дъщери. Каквото и да се говори, факт е, че подобен атентат е атентат не само срещу един човек, а срещу една от институциите в държавата. Практически, това е покушение срещу държавата. Всеки може да има собствено мнение за професионализма на главния прокурор, но в човешки план случилото се е ужасно, чудовищно, брутално престъпление. Все гордо заявяваме, че сме държава, член на Европейския съюз, но такива актова поставят въпроса дали изобщо сме държава.

Още по темата
А какво мислите за реакцията на колегите журналисти? Няколко часа след атентата, те продължаваха да го наричат “инцидент”. Инцидент? Инцидент е да се подхлъзнеш и да си обелиш коляното. Това е опит за убийство. Тотална липса на професионализъм в така наречената журналистика. Срамна работа.

Има два аспекта в този атентат. Първият е обществен, защото не  е важно името на главния прокурор и кой е той. Важна е институцията. И втори - чисто човешки, защото ако този атентат беше успял, щеше да заличи едно българско семейство".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много точно казано,въпреки че не харесвам Пъпеша.Това си е терористичен акт и терористите трябва да бъдат или заловени или ликвидирани
141
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още ли няма някой, дето да напише: "Слави е поръчителят!", Аз залагам на Копейкин, обаче. Василев, Черепа, Брендо и там всичките останали все си мисля, че няма да поръчват сплашване, а краен резултат, който да се изследва от патолог.
140
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е да се арестуват няколко човека от чужбина, докато това не стане няма да започне каквато и да е било промяна. Също може да арестувате и тези които ги защитават и ги изкарват най-големите българи.
139
6
 
10
 
! Отговори
Василев преди 1 година
Каскета го направиха герой като Джоване Фалконе!Само че разликата между двамата е като Деня и Нощта, никога не се срещат!Бати Бойко има много крадливи ръчички, а Каскета му беше чадър и бухалка в кражбата на милиарди евра от еврофондове и милиарди чрез инхаус договори и обществени поръчки!Агент Марла Гибс!ЦРУ!!!
138
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво,Слави!
137
4
 
5
 
! Отговори
Мескалина Кискова преди 1 година
В Брюксел ми казаха, че няма родител, който да симулира атентат пред децата си, значи това е истината.
136
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според мен поръчителите са Киро-Простото,Кокорчо и доносниците от ДБ.Най-вероятно по нареждане на Черепа
135
10
 
7
 
! Отговори
Василев преди 1 година
Законът Магнитски не удря ли индеректно Борисов,Пеевски и Гешев , трите бушончета на мафията по крадливите ръчички???Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!
134
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е краварска работа , само те се занимават с тероризъм , но целта била друга .. вдигане на рейтинг на бореца против руските шпиони.
133
5
 
2
 
! Отговори
bzns преди 1 година
Хъшът Слави брани заптието. Толко за гусина Трифонов.
132
2
 
8
 
! Отговори
z-rock преди 1 година
А бе, да твърди мустак Ленче, че е инсценировка е простено - то, горкото, освен от парапети и другите му там работи, нищо не разбира! Но всеки човек с малка представа от взривове, ще ви каже, че при взрив гаранция нема!!
131
2
 
10
 
! Отговори
Атентатът преди 1 година
си е атентат независимо дали е от един патрон или взривно устройство. С един патрон е убит Кенеди, с патрон имаше и срещу Папата. Умаловажаването на атентата води до атентат с/у държавата (война, гражданска война или преврат). Това ли искате?
130
8
 
6
 
! Отговори
Василев преди 1 година
Герберско-депесарската крадлива шайка пак се готви да управлява, а Славуцата и Гешев ще са патерицата, политическия чадър и бухалката!Бати Бойко си изми крадливите ръчички и пак ги вкара в играта , чрез оперативни конспиративни машинации с ПП-ДБ и поръчкови атентати!Вие сте валат селяни прости!!!Агент Латиша Шерууд!ЦРУ!!!
129
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпросът е кой е извършил атентата - мутрите около Черепа и Цв. Василев или русофилите около Радев.
128
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славчо Плевенски "дагее"! Като човек помнещ събитията след 1999г,до днес,странно защо Не ти е направило "впечатление" че Гешев,беше 1 вият "Глав Прокурор" Встъпил в "длъжност" по времето,на което Прдишният Глав Прокурор Цацаров.Не му беше ИЗТЕКЪЛ Законният срок от 7 г! Прецедент в Българската история за Глав Прокурорите!Всички го забелязахме! Тогава Борисов и Гешев,насметоха Цацаров да се оттегли Предсрочно! Кое налагаше това действие тогава?Една цяла година Предсрочно? Защо?
127
3
 
1
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 1 година
Слави Трифонов - 13. 1+ 5+ 2+ 2 +3,=13.
126
7
 
7
 
! Отговори
Пича преди 1 година
Кой опитва атентат с осколъчен (противопехотен) експлозив срещу КОЛА!?! Отвсякъде си е исценировка, да може Негово Величество Гешата сега да има извинение да погне политически противници.
125
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още едно срастване на мафията ГРОБ-ДПС с мутро чалгаря и фашистката му партийка!
124
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудно ми е какъв е шансът да е инсцинировка с цел ПР
123
5
 
4
 
! Отговори
5221 преди 1 година
Славчо да подключи и великите си режисьори, че театрото следва да ни държи в изолация от всичко друго, през следващата седмица.