Протест пред Президентството, скандират "Тук не е Москва"

Шествието е инициирано от ПП-ДБ
Обновена: 30 май 2023 20:17 | 30 май 2023 20:03, Анисия Иванова
492

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Протестиращи са се събрали пред сградата на Президентството. Протестът  е под наслов "Защита на парламентарната република" като пълноправен член на Европейския съюз и НАТО. Шествието е инициирано от ПП-ДБ.

Протестиращите скандират "Тук не е Москва". На място има организирана подписка с искане за импийчмънт на Румен Радев. На платаките пише: "Вън Президент", "Румен Радев е позор за България - слуга на Русия".

На място пристигнаха и представители на ПГ на ПП-ДБ, Асен Василев, Кирил Петков.

По-късно шествието потегли към Народното събрание, булевард "Цар Освнободител" е затворен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


492
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
351
4
 
13
 
! Отговори
До протестъри преди 10 месеца
Айде фак оффф протестъри бг ид*при недоразвити ! С Кирчо и Кокорчо - при бай Ставри за държавна измяна. Тая глупава майка със знамето на ЕС знае ли кво става в Норвегия !?! П*така проста ! Колко прости хора на снимките ! Е как ще се оправи България !?! Браво господин Президент ! Поддръжка за Радев !
350
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сорос пак е развързал кесията на другарите " патриоти",самоопределили са за " атлантици",а то всичко за пари,власт и дестабилизация.Много прости ,как не го използват в интерес на БГ, а то срещу пари и в полза на други държави,които държат на национални интереси или за лични олигархични цели на задкулисието
349
4
 
14
 
! Отговори
Аз преди 10 месеца
И на нас ни писна от Кирчо и кокорчо американски марионетки
348
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Поредния номер на Кирко Лъжата.Само,че руски газ с посредници и надценка може,за да вземете комисионни и надуете инфлацията. Много важно икономиката.Щото били антираша,така ли?А,че службите имат данни и за Подмяната,затова ги плашите.Е като те е тук Москва,що финансирахте Путин,а превантивно източихте Чирен на безценица и изобщо не е срамно др.Сашо Дончев да ви финансира кампанията.
347
3
 
11
 
! Отговори
модерният ляв преди 10 месеца
Плакатите пълни с правописни грешки.
346
12
 
3
 
! Отговори
Свободна България преди 10 месеца
Другарю 376, ето я разликата между нас: за мен има значение какви са онези хора там, доколкото нашите мнения съвпадат или се разминават, или пък въобще не ме интересува защо са излезли на улицата. Но те, както и всеки друг (разбира се, в рамките на закона) ТРЯБВА да имат свободата и правото да изкажат и защитят своята позиция! Дори и като граждански протест. Дори и да са ,,емилитротинетки" (какво трябва да значи това?..). А Вие им отричате това право. Вие искате тук да е Москва..
345
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Свободна България. Накъде е "срещу" след като са платени ? Как ги сътвори тия глупости накрая да стигнеш до думичката "путинофили". Карай направо така и така си личи че си емилитротинетка само хавиш излишно мастилото.
344
12
 
1
 
! Отговори
Свободна България преди 10 месеца
Има значение кои са и какви са хората на площада. Може да са платени, може да са граждани с позиция, може просто да са си размирници, които харесват безредиците. Може да са всякакви. Но по-важно е, че имат свободата да излязат на улицата и да протестират. Имат правото и свободата да застанат срещу хора във властта, имат правото и свободата да им поискат сметка за деянията им. Ето защо ,,тук не е Москва"! Дори и заради коментарите на путинофилите тук не е Москва!
343
1
 
11
 
! Отговори
Нора преди 10 месеца
Много жалка и позната до болка,вече повече от 30години българска история.Едните крадат държавата ни с 200 и за милиарди,другите на улицата за жълти стотинки!Приказката за баницатаи лудостта,нещо пак и отново не се връзва!
342
1
 
14
 
! Отговори
Урсула преди 10 месеца
Гвардейците да ги гръмнат тия *** :)))
341
3
 
17
 
! Отговори
Gogic преди 10 месеца
Те тия на снимките са първите, които ще избягат с 300, ако Киро Факиро ни вкара във война . Но иначе са гоуеми демократи по улиците. Аман от мишоци!
340
24
 
1
 
! Отговори
ОБЕДИНЕНИЕ преди 10 месеца
ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ обединени в името на демократична България!!! Стига разделение, време е за национално обединение!!!
339
5
 
4
 
! Отговори
Ха преди 10 месеца
Гаварит Масква....
338
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тези същите които сега стачкуват не избраха ли Радев на последните избори само преди година - две . Нима не знаеха тогава какъв е президента ... Лицемерие...
337
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За съжаление, наистина тук не е (като в ) Москва!
336
3
 
22
 
! Отговори
Емили преди 10 месеца
Подготовката за прайда е минало на добро ниво.
335
4
 
31
 
! Отговори
Дедо преди 10 месеца
"Тук не е Москва"? Съгласен съм, така е. Но! Тук не е и Вашингтон, нито Брюксел. А на снимката са същите зомбита, като в третокласна холивудска боза, че и по-зле!
334
2
 
25
 
! Отговори
Еййй, преди 10 месеца
Какво ли не правят едни 50 Евро?Евтин масраф: 50 Евро × 200 майцепродавци = 10 000 Евро.
333
3
 
27
 
! Отговори
Ентелигенцията преди 10 месеца
Абе това прилича на протест на бавно развиващи. 200 човека се събрали със знамена на Нато... Но едва ли знаят 10 държави в Нато.
332
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Щащъв е сороз, че да ни прави правителство, той не е част от сащ, той е лобест. аре у десно то крило но централния а оная в сливанския на първоначален усилено строг режим църната македонкта