Денков: БТР-ите повече пречат, отколкото помагат

Аргументите на Радев не са адекватни
4 дек 2023 17:15, Стела Стоянова
466
Денков: БТР-ите повече пречат, отколкото помагат
Снимка БГНЕС

“Очаквам ветото на Радев да бъде преодоляно бързо, защото аргументите не са адекватни”. Това заяви премиерът акад. Николай Денков, който по-рано коментира много кратко ветото на президента, предаде БГНЕС.

“Самият факт, че повече от 30 години тези БТР-и никога не са използвани, показва, че не са били необходими”, каза още Денков.

Той подчерта, че има други средства, по които работят, за "да може да се появят на границата ни". “Така че няма нужда от тези бронетранспортьори. Те повече пречат, отколкото да помагат”, смята премиерът.

Още по темата

По-рано днес президентът Румен Радев върна за ново обсъждане в парламента Закона за ратифициране на Споразумението, с което България предоставя безвъзмездно на Украйна бронирана транспортна техника. В мотивите към ветото е отбелязано, че народните представители не са били достатъчно запознати с конкретните параметри на дарението, което ги поставя в невъзможност обективно да преценят дали предоставяната техника е с отпаднала необходимост. ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС осъдиха остро ветото на държавния глава, а подкрепа оказаха от БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


466
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
407
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Един ден когато най - накрая успеят да ни набутат в тая безмислена война, нашето подобие на армия ще се обърне към военните складове и ще ги намери празни с графити по стените "Денкоффф беше тук"
406
1
 
4
 
! Отговори
taschunka witko преди 4 месеца
Този не е служил войник разбира му празната кратуна .Бетер Толупа ***
405
1
 
4
 
! Отговори
Shark преди 4 месеца
Същото важи и за Денков!
404
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
То и за политиците ни важи същото !
403
1
 
7
 
! Отговори
Аз преди 4 месеца
Щом повече пречат ги предайте на вторични суровини и изкарайте някой лев вместо да теглите нов заем
402
1
 
8
 
! Отговори
Слава Кокаине преди 4 месеца
Какво разибира този пл.ъх от военна техника, като гледам 30% от Българите сме предатели и след 1300г ще изчезнем заради тия ***.
401
1
 
3
 
! Отговори
.... преди 4 месеца
Баба ми казваше:На този файдата му е по-малка от зарара.А тя беше изключително мъдра жена.
400
1
 
5
 
! Отговори
Who Cares преди 4 месеца
To дали има нещо, което да пречи повече от денкоглу?
399
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Сега почва шоуто. Защото и Страйкърите ще се окажат дефектни и ф-16 ще се окажат дефектни и отиват в Украйна. Българите за зелен хайвер, издържат украинските бежанци в хотели на плажа
398
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Неадекватен си ти,а не президента!Дано скоро се махнеш,че видимо пет пари не даваш за българите.Сигурно БТР си виждал само на картинка.Вместо с лекс ръка да подаряваш собственост на всички ни,да беше се консултирал с истински военни,а не с нагаждачи как могат да се използват за разчистване на пътища при снеговалеж.
397
3
 
12
 
! Отговори
аз преди 4 месеца
До Анонимен ТОМ-по твоята логика всички оръжия да се махнат ,щото те също искат поддръжка , че нали има бюджет за тази работа и се отделят пари за армията аланкоолу!!!
396
4
 
15
 
! Отговори
том преди 4 месеца
Абсолютна глупост пречели , хабер си няма от военщина -БТР - могат да ги дадат на границата -могат да помагат в екстрени ситуации- много неща могат да правят!!!!
395
3
 
24
 
! Отговори
Беновска пипа преди 4 месеца
Той и Денков повече пречи отколкото помага, но не го пращаме на украинците! Защо?
394
3
 
21
 
! Отговори
..... преди 4 месеца
Кое пречи бе г-н Денков ,нито искат вода ,нито храна.Но ако се наложи в критични ситуации като наводнения,земетресения и др. се вадят и ползват.Кое пречи?По-добре да ги имаш, а не да ти потрябват и да ги нямаш,прав е президента,малко ум се иска да се помисли!
393
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
СТИГА ПОДАРЪЦИ И ПОМОЩИ ЗА УКРАЙНА И БОГАТИТЕ УКРАИНЦИ ТУК! БЪЛГАРИЯ ПАК Е НА ГРЕШНАТА СТРАНА. САЩ БЛОКИРАХА ПОМОЩИТЕ ЗА УКРАЙНА, А НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ХАРЧИМ ПАРИ ЗА БОГАТИТЕ УКРАИНЦИ ТУК. БЕДНИТЕ ОТ ТЯХ ВОЮВАТ В УКРАЙНА И УМИРАТ ХИЛЯДИ МЛАДИ ВОЙНИЦИ ЗАРАДИ ЕВРЕИНА ЗЕЛЕНСКИ. СКОРО ЗЕЛЕНСКИ ЩЕ БЪДЕ ЛИКВИДИРАН И ТО ОТ СВОИТЕ. ВОЙНАТА ЩЕ СВЪРШИ И ТО НЕ В ПОЛЗА НА УКРАЙНА.НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ПАК НЕ СА В ЧАС. РУСИЯ И УКРАЙНА ДА СЕ РАЗБЕРАТ КАТО БРАТЯ, КОИТО ДОСКОРО СА БИЛИ ЗАЕДНО И СА ГРАДИЛИ ЗАЕДНО.
392
4
 
25
 
! Отговори
сиромах преди 4 месеца
По логиката на Денков,той отдавна да си беше отишъл да си бърка сапуните и шампоаните,а не да се учи да управлява държава и да прави чупки в кръста за щяло и не щяло!По време на министерствуване в състава на служебно правителство си взе титла "академик"и вместо да си зарови главата в пясъка,защото едва ли някой беше чувал за неговото съществувание преди това той се напери като манастирски петел опитвайки се да ни убеди,че е голям политик и специалист
391
13
 
4
 
! Отговори
до 408 преди 4 месеца
Да, със сигурнойст можем да спрем армия с тези бтр-и или може би нелегалните мигранти са въоръжени.Много са полезни, доказано е!И в Шенген ще влезнем, ако имаме още повече БТР-и.
390
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Точно тези БТР ще свършат работа по границата ако се продадат половината и с парите са модернизират другите половина. Това си е сериозно средство и няма нужда да се харчат повече бюджетни пари! Купуват разни джипки за да въртят оборот на приятелски фирми, а това, което го имаме го разпиляват! Освен това, ако дойде нова и огромна вълна от юг на мигранти не е ясно как ще ги контролират с джипки. Не случайно са ги поръчали при комунизма! Тогава поне знаеха какво правят!
389
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До ко Кой плаща за поддръжката и съхранението им?
388
1
 
9
 
! Отговори
ко преди 4 месеца
пречат?!

Спонсорирани публикации