Денков: БТР-ите повече пречат, отколкото помагат

Аргументите на Радев не са адекватни
4 дек 2023 17:15, Стела Стоянова
466
Денков: БТР-ите повече пречат, отколкото помагат
Снимка БГНЕС

“Очаквам ветото на Радев да бъде преодоляно бързо, защото аргументите не са адекватни”. Това заяви премиерът акад. Николай Денков, който по-рано коментира много кратко ветото на президента, предаде БГНЕС.

“Самият факт, че повече от 30 години тези БТР-и никога не са използвани, показва, че не са били необходими”, каза още Денков.

Той подчерта, че има други средства, по които работят, за "да може да се появят на границата ни". “Така че няма нужда от тези бронетранспортьори. Те повече пречат, отколкото да помагат”, смята премиерът.

Още по темата

По-рано днес президентът Румен Радев върна за ново обсъждане в парламента Закона за ратифициране на Споразумението, с което България предоставя безвъзмездно на Украйна бронирана транспортна техника. В мотивите към ветото е отбелязано, че народните представители не са били достатъчно запознати с конкретните параметри на дарението, което ги поставя в невъзможност обективно да преценят дали предоставяната техника е с отпаднала необходимост. ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС осъдиха остро ветото на държавния глава, а подкрепа оказаха от БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


466
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
347
9
 
3
 
! Отговори
паф преди 5 месеца
богомил бонев каза че " тия бракми на 50-я километър се трошат! халал да им са!" руснаците ще ги натрошат като орехи, по десет броя хохли във всеки...с един куршум/снаряд/, десет заека!
346
4
 
23
 
! Отговори
да преди 5 месеца
съгласен съм, ако тоя техника я продадем на украинците, и с парите си купим друга!...а ний ко праим? подаряваме, после от джоба купуваме - е, надали има по-големи амсалаци в целия свят! и ти байно, уж си академик!
345
3
 
21
 
! Отговори
не преди 5 месеца
може и не е морално да подаряваш техника която струва милиарди и е платена с пари от джоба на народа /освен ако не взимаш процент-п лъх продажен/
344
1
 
15
 
! Отговори
Защо да ги подаряват преди 5 месеца
До българинаТе са си на МВР. Гражданска защита е към МВР. Само трябваше да ги разкарат по базите на гражданска защита, защото техните са почти свършили и изобщо нямат тази функционалност.
343
0
 
24
 
! Отговори
На Вас преди 5 месеца
драги продажни политици всичко ви пречи, не се наядохте, не се накрадохте, продадохте се всички. В един няма поне малко останало достойство и капка национализъм. Но нищо ще дойде време да ни нагазят от всякъде, от Турция, от Гърция, от Румъния, от Сърбия и най вече от Македония.
342
2
 
24
 
! Отговори
Добре преди 5 месеца
Що не ги прати да пречат в Царево при наводненията, еничарин гнусен. Те бяха точно за там. Няма проблеми и в морето да влязат. Но, ви беше наредено да ги дадете неупотребявани. Тези на гражданска защита не са от този клас и са пред разпадане. Има по един в база и са изгнили целите от ръжда.
341
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Самият факт, че повече от 30 години тези БТР-и никога не са използвани, показва, че не са били необходими - това е страшно нагло изказване при положение че Денков купува 200 амеркинаски Страйкъра. Тези хора нямат срам.
340
1
 
21
 
! Отговори
Смешко преди 5 месеца
Пречи ти главата на тебе.
339
2
 
14
 
! Отговори
българина преди 5 месеца
що не ги подарихте на мвр, пожарната, гражданска защита, общините ... децата ви да умрът нещастнико
338
6
 
2
 
! Отговори
Я па я..! преди 5 месеца
До Анонимен 351 За времето си тези БТР-ри са били жизнено необходими за опазване са социализма, като въздуха и водата за всяко социалистическо общество.Сега на Украйна да си трошат главите с тях.
337
14
 
3
 
! Отговори
Така е .. преди 5 месеца
Путин ще спечели войната , но Русия я загуби.
336
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Гламавия Денков - щом 30 г не са използвани, значи са ненужни? Тоест, руснаците и американците е трябвало да посипят света с атомните си бомби до сега иначе са ненужни????
335
2
 
23
 
! Отговори
Боба преди 5 месеца
Глупав академик!
334
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Самият факт, че повече от 30 години тези БТР-и никога не са използвани, показва, че не са били необходими, каза още Денков.-----Ама ще платим на американците милиарди за нови БТР-ри.
333
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пречи му на Декнов националното самочувстие да не си продава държавата. То и титлата май му пречи, това 'акад.' кой знае от къде къде си го е купил.Очиларко очиларко са ако и акъл имаше сам да мислиш ехеи ...
332
4
 
29
 
! Отговори
1234 преди 5 месеца
Денков,шматко!Радваме се,че 30г не са били използвани.Няма по-добро за един народ от мир.А ти душицо продажна правиш всичко възможно да ни вкараш във война.Един съвет:Пусни си клипчета как амариканската армия бяга от Афганистан,а такива същите като теб дето са им *** задниците реват да ги вземат и тях.
331
1
 
4
 
! Отговори
Торбалан и Тъга Реве преди 5 месеца
Торбалн Ага казва: БТР-ите повече пречат, отколкото помагат. Сиреч Той изпраща на горките укро войници на възраст от 20-65 и войнички мале са подготвили от 25-60 годишни и заради памуците и появилите се мишки дето се завират у всяка влагалиштоВлажна дупкоканалка за да ръфат, та женският сектор ще се форматира на следМензо Дамен до Пензо старушкен. И тоя ги оборудва с ръждясали и вехти бетеерни каруци за да бъдат целени директно, точно и фатално за пасажерите и пасажерките. Торбалан Тъга Реве
330
3
 
28
 
! Отговори
Денкоффффф преди 5 месеца
Какво да направя като от посолството на САЩ ми наредиха да подарим бетеерите ? Аз съм послушна мишка и изпълнявам
329
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Дъгообразната усмивка, в стл "От Ухо до Ухо" е мо та мо копие на некоя Орална пияница от Моста на Држбата дека по дваасе дози мъжка майонеза мълзе ли мълзе за да си протеинизира матаболизмата. Глътни беЛи си МаЛи си.
328
3
 
14
 
! Отговори
БКП преди 5 месеца
Затвор за предателя Денкоффф.