Путин е животно, надушва кръвта, Бог да пази Варна и Бургас

Георги Марков за думите на Зеленски, че Черно море ще е арена на войната
Обновена: 4 яну 2024 20:03 | 4 яну 2024 07:48, Петър Бойчев
639
Путин е животно, надушва кръвта, Бог да пази Варна и Бургас
Снимка: БГНЕС

"Лошата новина, е че според Зеленски през 2024 именно Черно море ще е основната арена на войната. Бог да пази Варна и Бургас!". Това написа във Фейсбук бившият конституционен съдия и депутат от квотата на ГЕРБ Георги Марков.

"Зеленски обаче стресна Западните медии с новогодишно интервю в Индипендънт: Путин е животно, което усеща кръвта, тя му дава сила. Той ще изяде за вечеря ЕС, НАТО, свободата и демокрацията. След украинските деца, ще вземе и нашите. Добрата новина е от USA Today oт вчера: Тръмп води на Хейли с 62% на 13% малко преди първия Републикански вот на 15 януари. Тръмп води и на Байдън сред младите с 37% на 33%", пише още Георги Марков.

Посланието на Зеленски беше, че Крим и свързаната с него битка в Черно море ще се превърнат в център на тежестта на войната.

Изолирането на Крим, незаконно анексиран от Русия през 2014 г., и влошаването на военния капацитет на Русия там, „е изключително важно за нас, защото това е начинът да намалим броя на атаките от този регион“, обясни Зеленски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


639
Още по темата: БургасВарнаПутинкръв
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
497
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Потресаващо глупаво и неверно заглавие. Има заплаха но тя не е от Путин.
496
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Еничарите пак са на власт скоро и съвсем завинаги. Жалко за Варна и за Бургас и за всички нас. От Берлинския конгрес започва всичко до сега... Само за миг сме имали свобода. Сан Стефанска България. Путин няма вина.
495
0
 
4
 
! Отговори
Дзъ преди 3 месеца
Лелеее треперя от страх...направо се евакуирам в бункера ... А, стига пропаганда! ...и от мнения на донос-ници на ДС не се впечатлявам!
494
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До АнонименАноннимен, знаеш ли колко си смешен?
493
1
 
3
 
! Отговори
Кирчо и Кокорчо преди 3 месеца
Докато се пазите от Русия ще получите един *** от ЮГ, жалко ще е за имотите ми в България.
492
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До пожеланиеТи Софето, след 50 години безсмислен животец, отдаден на тонове шльокавица и пръжки с чесън, си го виждал само на картинката на аналоговото си устройство. Веднъж на високосна до областния град за ремонт на казанЯ и нови накладки за голфо. Наздраве (хлъц).
491
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
как се иска на бг политици и ин.служби путин да ги нападне ---не сте заслужили уважението на путин да го направи
490
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За хЪЪЪмериканските по*логи,с жълто по муцуните си дето лаят и вият срещу Русия -само във войната във Виетнам американските гл**ворези са избили над три милиона население,огромната част от което,цивилно!Ръсеха със самолети цели бомбени килими,ръсеха с дефолианти,с които избиваха и хора,и..черешката на "тортата",ръсеха с бомби с *** ,с които буквално изгаряха телата на хората!Това беше направено по време на управлението на трима краваристански президенти-"миролюбци" -Кенеди,Джонсън и Никсън!!!
489
1
 
16
 
! Отговори
Аха преди 3 месеца
Гледам и не вярвам на Ушите Си!!! Никога не бих предположил че политици и медии ще използват такива думи в международен план. Това са си кръчмарски изцепки в тесен пиянски кръг, но да ги обявяваш от политическата сцена и да те цитират в половината свят си е направо следващо ниво на цивилзацията, само че в обратна посока.
488
5
 
13
 
! Отговори
крим преди 3 месеца
1.3 млн руснаци или 75% от населението е руско срещу останалите малцинства украинци, кримски татари и т.н какъв крим ще връщат, какво незаконно анексиране хахахахаха крим реши на референдум, че иска да е част от Русия, 1.3 млн руснаци искат да са в Русия, под управление на Русия, а не под управление на дошли след преврат марионетни правителства на САЩ ...
487
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Властта още от древни времена е създадена за да противодейства на лудите. Тоест лудите могат да бъдат контролирани единствено чрез общо колективно съзнание, което е вплетено в реална власт на някой. Затова са се появявали царе и жреци. Но поради свързаността на властта с луд комунист, то тя винаги е свързана с престъпността, защото там са лудите. Понякога побеждава в тази борба доброто, понякога престъпниците взимат власт. Тоест в една перспектива властта е власт благодарение на лудите!
486
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
При толкова много русофили в България миналата година са купени 8 бр. Лада. Дори Ламборджини има продадени повече бройки 9.
485
8
 
6
 
! Отговори
Махатма преди 3 месеца
Ако лудия Тръмп е добра новина - Бог да пази целия свят. А Гошо Дантелата е просто едно дърто ***.
484
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Лицето Георги Марков е стар доносник на ДС внедрен в партия ГЕРБ от лицето Иван Костов- комсомолски секретар също доносник.
483
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Власт ти ми днеска дай! Дай! Дай! Дай! ....как бе лафа на Цезар - по добре пръв на село, отколкото последен в града. И кво стана след комунясването по времето на Ленин и Сталин? Стана СССР и главният девиз бе: Власт ти ми днеска дай! Дай! Дай! Дай! .... Но и сега Путин в мозъка си освен думата Власт ти ми днеска дай! Дай! Дай! Дай! друга дума не знае! .....та обратно, често скромни люде, без ламтеж за власт, слава и пари, се оказват истински лидери, безспорни личности, даже велики хора!
482
6
 
9
 
! Отговори
пожелание преди 3 месеца
Да почне от тумора Софето че всички злини идват оттам!Да пусне една по голяма бомба на центърО че да изтрепе софиянските жендъре и събарящите паметници лентяи!)))
481
2
 
8
 
! Отговори
Бат Байдън преди 3 месеца
И да не забравите да дадете на Жорко една голяма пържола! Заслужи си я!
480
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
животното убива за да се нахрни, този е чуддовище убиеец психопаат избил 500 000 човека.
479
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Торбалан Путин много льош!
478
5
 
0
 
! Отговори
gosho преди 3 месеца
До Анонимен sushto kato rusobliztcite.