Путин е животно, надушва кръвта, Бог да пази Варна и Бургас

Георги Марков за думите на Зеленски, че Черно море ще е арена на войната
Обновена: 4 яну 2024 20:03 | 4 яну 2024 07:48, Петър Бойчев
639
Путин е животно, надушва кръвта, Бог да пази Варна и Бургас
Снимка: БГНЕС

"Лошата новина, е че според Зеленски през 2024 именно Черно море ще е основната арена на войната. Бог да пази Варна и Бургас!". Това написа във Фейсбук бившият конституционен съдия и депутат от квотата на ГЕРБ Георги Марков.

"Зеленски обаче стресна Западните медии с новогодишно интервю в Индипендънт: Путин е животно, което усеща кръвта, тя му дава сила. Той ще изяде за вечеря ЕС, НАТО, свободата и демокрацията. След украинските деца, ще вземе и нашите. Добрата новина е от USA Today oт вчера: Тръмп води на Хейли с 62% на 13% малко преди първия Републикански вот на 15 януари. Тръмп води и на Байдън сред младите с 37% на 33%", пише още Георги Марков.

Посланието на Зеленски беше, че Крим и свързаната с него битка в Черно море ще се превърнат в център на тежестта на войната.

Изолирането на Крим, незаконно анексиран от Русия през 2014 г., и влошаването на военния капацитет на Русия там, „е изключително важно за нас, защото това е начинът да намалим броя на атаките от този регион“, обясни Зеленски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


639
Още по темата: БургасВарнапутинкръв
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
437
4
 
7
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 4 месеца
Старо, но златно, потвърждава тезата на президента Зеленски :) -- Бившият руски президент Дмитрий Медведев каза, че ЕС току-що се е изплюл в лицето на всички руснаци, заявявайки, че ги третират като "полуживотни с лоша генетика". --
436
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Паламуд България, Квартал Цаца, Улица Сафрид. Алцоо некакъв Петър Бойчев от името на Варна и Бургас е нарекъл Путин животно което ядяло деца. Така даже украинците не си позволяват да се гаврят с Путин.
435
2
 
0
 
! Отговори
461 маточината преди 4 месеца
казват, че помага....при теб не се знае
434
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Наведените пред посолствоТО като нищо ще жертват Варна и Бургас,за да угодят на прищевките на Зелето.Казват ни заобиколно плановете.Вместо да сядат да преговарят те още повече наливат масло в огъня.Зелето иска да превърне Черно море в Червено,за да не спират милиардите от западните балъци и да си купи още един имот като онази къщичка в Египет.Войните ги правят хората,а като ни бутат насила някакви продажници към чужда война и Господ не може да ни опази.Осъзнавате ли го това?
433
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
бу-стан е разпродаден на кравари еврогеици турци и много други, на пи ч кин не мутрябва да завзема нищо, черноморието е пълно с руски алкохолици които притежават имоти. и ако ще има цирк в черно море ще е заради краварите те даже си имат сценарий, въпроса е кога.
432
21
 
15
 
! Отговори
Ангелина преди 4 месеца
Дали само Путин е агресор?!Мисля ,че в България има много повече агресивни насилници и убийци под една или друга форма в ежедневието си - "мъже" и "жени" ,без да да има военни действия - жертвите са повече и без да имат "оправдателните причини " за това "национални интереси". Путин е сатанизиран целенасочено от изродени индивиди от "западен тип",в който "демокрацията" е мираж и в най- изроденият му вид "се проектира" в държави ,като Украйна,България,които само сменят едно робство с друго !!!
431
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дантеленият Пухльо Орбанист Никицата предсказател ха ха...
430
26
 
27
 
! Отговори
world peace преди 4 месеца
За да има има мир, Путин и котилото му трябва да бъдат разстреляни с MG-42, защото има добър звук.
429
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Животните са добри сравнението ви е глупаво както и зелия ви сайт
428
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 451Пълни глупости. *** вилнеят за незамръзващо пристанище от 18-ти век. Гадове и империалисти... точно 1856 хубаво са им натрили носовете... Крим никога не е бил руски! Гръцки, Турски да... но не и руски. Те са агресори и окупатори - и винаги са били... Само на нас ни промиваха мозъците та мислехме друго... сега ми се отвориха очите
427
13
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Държавата Украйна къде е 1859 г. когато се бият за Крим и Англия и Франция напада Русия. Няма такава държава. Русия освобождава и България и после я режат от Англия.
426
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тези еврофашисти казваха, че Русия е слаба, че санкциите ще я отслабят, че оръжията на Запада в украински ръце са по-добри. Днес пищят като малки момиченца и марковченца. Пак фалшиви прогнози дава Марковчето.
425
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Надушва *** памперси на продажни *** . Лошото е че на англосаксонците въобще не им пука за обикновения украйнец . Като и за Либия, Сирия, Ирак..... Вече се позабравиха Япония и Виетнам ...
424
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До ТанасИмаше хора и от ЦРУ, които бяха срещу тази война, а други от тях, разказаха истината за Майдана в Украйна, един техен служител каза, че след 4-5 години работа, доста от техните служители се отказват да работят за ЦРУ, защото не издържат. Но въоръжените структори в ЕС, разболяват и убиват и самите европейци тихомълком и несъгласните, трябва да се преразгледат правомощията им.
423
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Запада знаеше, че е слаб и не може да победи Русия. Но знаеше и че заедно с Русия могат да унищожат Украйна.
422
6
 
19
 
! Отговори
Танас преди 4 месеца
Зеленски е прекалил с LSD-то. Тия от ЦРУ просто нямат милост към съюзниците си.
421
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Изкарайте на светло и публично, кои западни държави, са купували Украйна! Покажете ги!
420
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Олигарси и чужденци, използват украинците за роби и пушечно месо, но на вас Путин ви е виновен? Хахахааа! Всъщност ми е жал за украинците и капана в който са попаднали, Зеленски ги убиваше и от двете страни, като цивилно население и като роби+нацистки зомбита воюващи срещу собственото си население, Украйна трябва да се върне в Русия, която е реалната им родина, за да оцелеят и живеят остатъка от украинците в нормална държава и в реалната си родина Русия!
419
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Анализаторът многократно е предупреждавал за неизбежния колапс на Украйна, подтиквана от Запада да води неравностойна война с Русия. Прокси войната на САЩ срещу Русия превърна Украйна в гробище, написа преди време Макгрегър. .................... И да допълня, че американците бяха на печалба, а жестоко набутаните, бяха европейските държави, НАТО трябва да се разпадне или изтегли назад, не ни трябват конфликти и рекетьори от типа на Зеленски!
418
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Поставихмена Украйна мисията невъзможнаи на практика й заповядахмеда умре; Това написа бившият съветник на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър; Украинския народ вече е изтормозен до крайност отпрестъпния режим вКиев.В един момент ще видим как финала, който се разигра в Афганистан, ще се повтори и в Украйна: фронтът ще рухне, демотивираната украинска армия ще се разбяга, а населението ще посрещне руснаците с цветя, прогнозира Макгрегър.Анализаторът многократно е предупреждавал за неизбежния колапс на Украйна, подтиквана от Запада да води неравностойна война с Русия. Прокси войната