Синът на бившия министър Стоян Александров е един от задържаните за убийството в София

Предполага се, че престъплението е за дълг от 300 хил. лева
Обновена: 7 яну 2024 19:36 | 7 яну 2024 19:20, Анисия Иванова
148
Синът на бившия министър Стоян Александров е един от задържаните за убийството в София
Снимка: БГНЕС

Синът на бившия финансов министър Стоян Александров - Петър Александров, е единият от двамата задържани за тежкото убийство в София, предаде "24 часа". До момента официално от полицията и прокуратурата не потвърждават дали е вярно.

Другият задържан е Александър Кинов, който има погребална агенция.

Това обяснява и факта, че убитият мъж е намерен в морга, която е била на траурната агенция.

Убийството беше разплетено в петък вечерта. Според запознати мъжът е дължал пари на Петър Александров и Александър Кинов. Неофициално се говори за 300 хил. лева.

От прокуратурата обявиха по-рано, че двама мъже са задържани за тежко убийство в района на София, а мотивът за престъплението вероятно е финансов.

Мъжете са арестувани при съвместна акция на полицията и прокуратурата в петък вечерта, след като роднини на жертвата подали сигнал за неговото изчезване. Тялото на убития мъж е открито в камера в морга, като той е бил настанен там с фалшиви документи.

В същото време двамата мъже опитали да минали границата между България и Сърбия. По този начин извършителите искали да прикрият следите от престъплението.

Двамата, заподозрени за убийството, са задържани за 72 часа и се очаква утре прокуратурата да поиска постоянния им арест. Те вече са с повдигнати обвинения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
България по пътя към Кремъл!
115
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като министър е откраднал десетки милиони- всъщност това са нашите пари.Като шеф на банка е отказвал кредити от банката ,а е давал кредити от личните (нашите) си пари при огромна лихва. Няма как полиция,данс и прокуратура да не са знаели за това. Бандит !
114
1
 
5
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 3 месеца
министри престъпници...не...не е Колумбия или Нигерия..а българска действителност...това е България член на Европейския Съюз...
113
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Лихварство от бивш министър, поето от сина му; незаконно преминаване на границата; частна морга; частна погребална агенция; списък хора за убиване, всичко скрито-покрито, докато не се намесили спец службите на Сърбия, които задействали европейските служби! Това е мафия. Това е България. Бантустан, територия, но не държава, собственост на мафията.
112
0
 
9
 
! Отговори
мира преди 3 месеца
Наследницитв на СЕЛСКО РАБОТНИЧЕСКАТА класа Къкавто бащата такъв и сина все прости алчни ***
111
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
До Анонимен под номер 113- Не търсете "причина- оправдание " за изродената скотска същност на индивидите на два крака населяващи Земята в "психотронно оръжие" или каквото и да било "извън тях".Агресивните насилници ,престъпници и убийци ,носят зверската си и психопатска същност "вътре в себе си" и на това няма "външен фактор ",който да оказва влияние - освен "малко генетичен материал" и останалото е "тяхно дело",поради дефицита или пълната липса на съзнание,съвест ...-все нравствени категории
110
2
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
До Анонимен под номер 113 - Изглежда ,че "ЦРУ" отдавна "работят" върху населението на нашата територия !!!Под "майнд контрол" се намират 95% от хората в България и "експериментът на ЦРУ" е успешен и без да бъде прилаган ,защото и без това няма ,какво да "контролират" при липсата на съзнание,съвест ,смислен живот и пълната деградация на всички човешки ценности .В България - няма нужда от такова "психотронно оръжие" ,защото то е заложено в манталитета на по- голямата част от хората.
109
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Веселина Томова е контролирана чрез "майнд контрол", без тя да подозира това.
108
1
 
8
 
! Отговори
Замисълът преди 3 месеца
е перфектен. Организацията също. Явно малки препъни камъчета и недостиг на време са ги препънали. При извършена кремация на труп с чужди документи и на документи на пресякъл границата еднопосочно - те са вече ни лук яли, ни труп горили! Секирата и той беше архиидиот, адски нагъл!
107
1
 
5
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
До Motorhead под номер 2 - Не само за пари са способни на подобни действия ,изродените индивиди ,които преобладават ,но дори и само за удоволствие . По- голямата част от тук коментиращите също под една или друго форма са агресивни насилници ,престъпници и убийци в ежедневието си ,макар и често "уж невидимо" и по ръцете им да "няма кръв".Насилието има много и най- различни форми на проявление ПРЕСТЪПНИТЕ ЗВЕРСТВА НЯМА ДА ОСТАНАТ БЕЗ ВЪЗМЕЗДИЕ - ВЪПРОСНИЯ "СИН" СЪЩО "ПЛАЩА".
106
1
 
2
 
! Отговори
Роза преди 3 месеца
До АнонименПод "тежко убийство" може би имат предвид "квалифицирано"!В НК -чл.116 изчерпателно са изброени кои убийства се смятат за "квалифицирани ",тук не мога да ги изброявам!
105
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
..и сега ще си получи ли дълга...
104
1
 
3
 
! Отговори
Оффф преди 3 месеца
До До Мен Айде бе, само в България?! Големи смешки разправяш, типичен кон с капаци.
103
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Стоян Александров беше много брутален тип,неприятна личност.Сигурно е откраднал милиони от държавата. Сина му брутален убиец.
102
1
 
19
 
! Отговори
полковник Колев преди 3 месеца
......Ако ме избере народа!? - Закривам затворите ( да се излежават там) откривам трудови лагери и без помилвания....
101
0
 
23
 
! Отговори
Цонко преди 3 месеца
До Бах мама му.Точно така. Става въпрос за лихварство. Държавата само стои и гледа сеир. Ако имаше държава щеше да пита от къде са тези средства, има ли платени данъци за тях, има ли дейност на фирми, физ. лица и тн... Някои хора се трепят цял живот и не могат да съберат сума 300.000лв., а тоз шапшал лихвар тръгнал на престъпник от уестърн да се прави.
100
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мотивите вероятно са други. Все още не съм чул за човек убит заради това, че е дължал пари. Като го убиеш, няма да си ги получиш...Да яде бой - може. До почини в следствие на пердаха е също възможно, че и доста вероятно, но предумишлено убийство за дълг е може би най-абсурдната теза, която може да се чуе. Ще убият ... че им е създал неприятности, че да си създадат допълнително неприятности, да се мъчат да напуснат границата и така-нататък. Ако са го били и прекалили е вече друго.
99
2
 
18
 
! Отговори
До Мен преди 3 месеца
"Хора, за пореден път си давам сметка колко е несигурно и невъзможно да се живее в България.Каква е тази наглост да убиваш хора и да се опитваш да си прикриеш уликите???" - Викаш в другите държави като убият някой и не се опитват да прикриват уликите. Това само в Бг се случва хахаха ... Луд умора няма... :) ... Оправи ми деня хахахаха
98
0
 
4
 
! Отговори
Затова са учили преди 3 месеца
Затова са учили,пресрещнали човека и го убили.
97
4
 
34
 
! Отговори
Реалист преди 3 месеца
"тежкото убийство" !? А бе, тиkвo Aниcия Ивaнoвa, че то има ли леко убийство?