Синът на бившия министър Стоян Александров е един от задържаните за убийството в София

Предполага се, че престъплението е за дълг от 300 хил. лева
Обновена: 7 яну 2024 19:36 | 7 яну 2024 19:20, Анисия Иванова
148
Синът на бившия министър Стоян Александров е един от задържаните за убийството в София
Снимка: БГНЕС

Синът на бившия финансов министър Стоян Александров - Петър Александров, е единият от двамата задържани за тежкото убийство в София, предаде "24 часа". До момента официално от полицията и прокуратурата не потвърждават дали е вярно.

Другият задържан е Александър Кинов, който има погребална агенция.

Това обяснява и факта, че убитият мъж е намерен в морга, която е била на траурната агенция.

Убийството беше разплетено в петък вечерта. Според запознати мъжът е дължал пари на Петър Александров и Александър Кинов. Неофициално се говори за 300 хил. лева.

От прокуратурата обявиха по-рано, че двама мъже са задържани за тежко убийство в района на София, а мотивът за престъплението вероятно е финансов.

Мъжете са арестувани при съвместна акция на полицията и прокуратурата в петък вечерта, след като роднини на жертвата подали сигнал за неговото изчезване. Тялото на убития мъж е открито в камера в морга, като той е бил настанен там с фалшиви документи.

В същото време двамата мъже опитали да минали границата между България и Сърбия. По този начин извършителите искали да прикрият следите от престъплението.

Двамата, заподозрени за убийството, са задържани за 72 часа и се очаква утре прокуратурата да поиска постоянния им арест. Те вече са с повдигнати обвинения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
21
 
! Отговори
Хмм преди 4 месеца
През 2018 г. на Александров са повдигнати две обвинения в незаконно лихварство, но не се стига до произнасяне на съда[6] На 20 май 2020 години Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество го обвинява в извършени без разрешение банкови операции и му запорира имущество на стойност 11 милиона лева[7][8]
35
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Странно как синовете на министри, прокурори и въобще хора във власта се имат за нещо над законите в страната. Явно грешката е някъде в измислените имунитети и подобни хитринки. Отделно са адвокатите, които за пари и дявола ще изкарат ангел. Правосъдната ни система е тотал щета и от там всичко върви зле. Няма един политик осъден за 34 г., което говори какво правят бившите ДС.
34
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И баща и син Алексадрови в ЗАТВОРА ВЕДНАГА!...Саммо с викането ще си остана...скапанааа държава.
33
2
 
27
 
! Отговори
Ало МВР преди 4 месеца
Каква е разликата между тежко и леко убийство!?
32
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А ако се бяха измъкнали, щяха ли да си върнат парите? Психопати.
31
0
 
42
 
! Отговори
Някои помним преди 4 месеца
Този Стоян Александров не беше ли разследван за лихварство? Разбира се, не му се е случило нищо. Сигурно сина му е наследил бизнеса и сега е убил нередовен платец. Само ние останахме с така силно преплетени политици в криминални схеми. В Румъния за мижав рушвет ги натикаха по затворите и нещата се случват. Тук видяхме как дори квазипромяната беше за антикорупционна политика докато дойде на власт и се сдуши със старите и схемите им. Затова ще клепем и на опашката и ще ни се присмиват с покушенген
30
2
 
33
 
! Отговори
Хаха преди 4 месеца
Добре го е възпитал татка му, айде сега 20 години в панделата.
29
2
 
47
 
! Отговори
До 13 анонимния преди 4 месеца
300000 никое физическо лице не дава в заем. Това е второ престъпление наричено лихварство. Първото е убийството. И трето престъпление има - пране на пари. Тия суми са придобити от престъпление.
28
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"През 2018 г. на Стоян Александров са повдигнати две обвинения в незаконно лихварство, но не се стига до произнасяне на съда. На 20 май 2020 година Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество го обвинява в извършени без разрешение банкови операции и му запорира имущество на стойност 11 милиона лева" Ето това е баща му. Крушата не пада по-далеч от дървото.
27
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много си зле бе кравар, само минуси и плюсове са ти в главата. Това ли е смисълът на живота ти - да броиш минусите?? Пълна откачалка.
26
3
 
2
 
! Отговори
И кво преди 4 месеца
До 3, някои даже и работят
25
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не се мъчете с минусчета господа другари комсомолски елгебетпееераси а направо поемайте към лудницата. То бива бива но всичко си има граници. Зад тях вече се ползува лечение. И то ако не е късно.
24
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кой дава 300 бона заем? Кой ги има, за да ги даде по- точно..Синчетата на министрите.
23
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Луеле колко са неадекватни емилипърпъретковите елгебетепеераси. И тука намериха да се "изявят политкоректно". Луеле тия са жлъти книжки отвсейде бе.
22
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Доживотни без замяна!
21
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А колко още отпадъчни синове на депутати и министри има замесени в престъпния свят? А?
20
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До УНИЖАВАМ русофили. Не въриш. Твърде си некадърен. Непоносимо некадърен.
19
4
 
39
 
! Отговори
Емигрант преди 4 месеца
За две години министерстване във финансите при Беров бащата на този убиец се е "НАГРАБИЛ" толкова, че съдът му отнема част от незаконно придобито имущество за 11 млн. лв., негово е въвеждането и на данък добавена стойност 01.04.1994 г. А колко ли ОТКРАДНА Вл.Горанов за по-дълъг период министерстване ?
18
7
 
20
 
! Отговори
Чичолина преди 4 месеца
Да на са арестували холограмите им след като са минали границата със Сърбия?
17
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 15. То не пише дали са дали или дължали.