Проверяват смъртта на жена в такси след отказана линейка

От тел. 112 преценили, че няма нужда от помощ
8 фев 2024 16:20, Петър Бойчев
49
Проверяват смъртта на жена в такси след отказана линейка
Снимка БГНЕС

Изпълнителната агенция "Медицински надзор" започва проверка на спешната помощ в Сливен, съобщи Фокус.

Причината е медийните публикации че жена е починала в такси на път за болницата в областния град.

До леталния изход се стигнало, след като й била отказана линейка.

Извънредната проверка започва от понеделник.

Починалата е на 63 години и се  почувствала зле в дома на дъщеря си и зет си във вилната зона на Сливен. Роднините ѝ звънят на тел. 112, но от там отказали да изпратят помощ.

От Спешния център в Сливен са обяснили, че служителят е виновен и ще бъде наказан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
8
 
! Отговори
Абе тия ИТ-та преди 3 месеца
няма ли да мирясат най-сетне и да не запълват форума с малките си п-шки? Вече не ги търсят за по 10 бона заплата, останаха без работа и се чудят как да поддържат статут на богоизбрани. Ама баницата свърши.
19
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Малко ги бият.
18
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Джипито да плаща 1 милион застраховка :)))
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 4 Когато някой без повод вика линейка би трябвало още първия път да му се налага солена глоба, защото е възможно по същото време някой друг да е имал нужда от линейка и последиците да са фатални. Това е като пожарната - хлапета може да викат напразно пожарната, а в същото време някъде другаде да пламне пожар и да няма кой да потегли веднага натам.
16
14
 
1
 
! Отговори
ИТ специалист преди 3 месеца
Какъв си ти бе, мишок мишоков? Аз имам собствен бизнес, не съм някакъв престарял 40+ годишен менджърчо като теб. Заплатата ти за една година я вадя за един ден. Я ми кажи кой си да те видя и да те изпържа хубаво
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 7 Доколкото знам, ако извикаш частна линейка, те вършат услугата "Транспортиране на пациента от легло до легло", но не знам дали върху обявената цена не начисляват допълнително пари за свалянето на ръце на носилка, когато няма асансьор.
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 16 Е то ако лекарят не си върши работата, с него или без него е все тая. Той не ти трябва само да присъства като статуя и да се дyе колко е важен! Трябва да върши работа. Като не върши работа е все едно, че го няма. Да вървят където си искат такива. Тъкмо ще се научат на труд, защото всички такива "мечтатели" като са тук ги мързи, а като отидат на запад и изведнъж се разработват.
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До ИТ специалист, готов ли си да застанеш с името си? Щот съм ИТ мениджър на 43 години и просто ще те уволня на секундата. Или някой колега, който ти е мениджър. После ще си търсиш работа на Марс. Му хъл!
12
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До маалатъИ като му счупят главата тоя доктор отива да бачка в чужбина (веднага ги вземат в Норвегия месечната заплата за болногледач в старчески дом с медицинско образование до 70 год възраст е 10000 лева месечно) и тогава по следващият път никой няма да дойде.И след като спреш да аплодираш бхаратите че са пребили някой човек се хващайте за лопатите да закопаете мъртвецът.Щото нема да има и кой да го откара в моргата.Нали ги пребихте.
11
4
 
4
 
! Отговори
След като всичко преди 3 месеца
От Спешния център в Сливен са обяснили, че служителят е виновен и ще бъде наказан. . . . е ясно защо в бъдеще време? ВЕДНАГА!
10
8
 
6
 
! Отговори
маалатъ преди 3 месеца
Ся, следващия път, когато брътчедите натрошът главата на некой "доктор" ги аплодирайте, а не ги обвинявайте!!!!!
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако за целият град са 4 линейки от които 2 са повредени за трета няя бензин а четвъртата пали само в топло време не се чудете що е така...В малките градове докторите и сестрите стачкуваха,играха хоро правиха живи вериги размахваха плакати " когато убиват здравните заведения убиват Вас" и тн. Народът се интересуваше как е свършил мачът,коя силиконка си е сложила нови боомби и какво е казал еленски за Путин.А да и мъдростите на Вождът от Банкя."Като има магистрала има живот". Приоритети..
8
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Знаем ги ние тия вилни зони на Сливен и на разни други градове. Там норвежкото малцинство вика линейки за щяло и нещяло. И сещате ли се колко хора от тая вилна зона изобщо някога са плащали медицински осигуровки. Но за сметка на това налитат на бой. Вероятно за това им отказват линейки.
7
1
 
7
 
! Отговори
до 3 преди 3 месеца
Неграмотно същество, в 112 не работят лекари, а такива като теб - дет и за продавач в магазин не биха взели
6
0
 
4
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 3 месеца
До ИТ специалист даже требва да има онлайн списък, ако човека на телефона не е от добронадежден род, направо обаждането да се прехвърля към гласова поща. не може за всеки втори татарин дето е сбрал границите да се харчи безценен държавен ресурс
5
24
 
2
 
! Отговори
ИТ специалист преди 3 месеца
Абсолютно против съм за хора над 40 годишна възраст да се харчат *** и да се пращат линейки. Техният живот вече е към края им и това са грешно похарчени пари, за да поддържаме някакви паразитни старци без принос към обществото и икономиката.
4
4
 
4
 
! Отговори
Аз преди 3 месеца
Какво ще е наказанието на служителя? Административно или 3-5 за причиняване на смърт по...... невежество?
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
'служителят е виновен и ще бъде наказан' -- с пълна пенсия и 30 заплати :)))
2
6
 
10
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 месеца
познайте кой ше е в 3месечен болничен в понеделник. после реват, че ги бият на легане и на ставане.
1
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Oтказват помощ и след това реват, че ги бият.