Лозан Панов иска незабавно отстраняване на Борислав Сарафов

Повод са съмненията за зависимости в съдебната система
31
Лозан Панов иска незабавно отстраняване на Борислав Сарафов
Снимка: БГНЕС

Бившият председател на Върховния касационен съд Лозан Панов призовава Прокурорската колегия незабавно да отстрани изпълняващия функциите главен прокурор Борислав Сарафов. Повод са съмненията за зависимости в съдебната система след убийството на Мартин Божанов, по прякор Нотариуса.

Според Панов, кадровиците трябва да направят "последни възможни усилия преди "Титаник" да се е разбил!", така че начело на държавното обвинение да застане "силен характер с висок професионален интегритет".

Според Лозан Панов, който в момента е редови върховен съдия, убийството на Божанов е извадило на показ пораженията от протичащия с години разрушителен процес в имунната система на държавния организъм. По думите му, това "прокуратурата и Съдебният инспекторат да бъдат заменени от комисии към Народното събрание и Висшия съдебен съвет, е поредното признание, че автентичните държавни органи, чиято конституционна задача е да се справят с подобни проблеми, са напълно делегитимирани от своите представители".

"Делкането" не предвещава по-добри времена", казва още Панов, като се извинява, че цитира употребената вчера от Делян Пеевски дума "делкане", допълва БНР.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: СарафовЛозан Панов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
11
 
! Отговори
HH преди 2 месеца
За жалост е късно, титаник отдавна е на дъното.
8
2
 
7
 
! Отговори
Хора преди 2 месеца
Ако си мислите че тава ООГ от МВР ,прокуратура и съд,доброволно ще се откаже от парите и властта сте навици който 35г.чакате чудо.Без насилствени мерки нищо няма да стане и ще си умрем в помията.
7
1
 
12
 
! Отговори
iugp преди 2 месеца
До българинами на МВР и данс кой ще им прави подбор и тестове зсички служби са пробити , ако не са мафиотски , то ще са русофилски?!
6
4
 
23
 
! Отговори
българин преди 2 месеца
Отвратен съм.Този индивид "плачеше",че главния прокурор ще го убие.И поиска охрана.Сумати жалби срещу него.Излезе,че в едно дело свидетели говорят за извършени нередни от него неща.Пресира подчинените.Прав е Лозан Панов.Тази уродлива картинката се оформи след появата на банкянската разбойническа организация.Разформироване на прокуратура и съд.Подбор чрез тестове за лояност,и след направени справки в МВР и ДАНС.
5
0
 
15
 
! Отговори
Шопа преди 2 месеца
Не думай ! Само на слепите и глухите не им е станало ясно още , що за содомия ссе върти из ВСС и прокуратурата .. А , е възможно и те да са разбрали .
4
17
 
7
 
! Отговори
А кой е Лозан Панов? преди 2 месеца
Повечето знаем кой е, но и чухме какво излезе за него! Защо да вярваме на съдия Цариградска и гръцките собственици!? Съдия Цариградска публично си призна амбицията да стане зам.главен прокурор, вероятной е обещано, а гръчката фирма е притискана от НАП, по времето, котаго шеф е Румен Спецов!
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Според Панов, кадровиците трябва да направят "последни възможни усилия преди "Титаник" да се е разбил!""-Титаник отдавна се е разбил и е на дъното защото "прокуратура и съд" на практика няма.
2
4
 
2
 
! Отговори
Пазете се хора преди 2 месеца
МВР са започнали масови убийства на обикновени хора!От Прокуратурата не разбирали че има корумпирани полицаи!
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Криза в битовата престъпност иде намаля им оборота от цело, алоо ГДБОП няма ли да се справите с кризата, оставка!