Овчаров не бил обядвал от 30 години

Министърът се закани да съди всеки, който оклевети него и семейството му
23 май 2007 08:51,
45
Овчаров не бил обядвал от 30 години
От 30 години Овчаров стои гладен по обедно време. Снимка: Булфото

„Става въпрос за доста продължителна провокация и тоталното оклеветяване на мен и семейството ми. Това продължава вече повече от година“, обяви в ефира на Нова телевизия министърът на икономиката и енергетиката Румен Овчаров по повод обвиненията срещу него около скандала с директора на Националното следствие Ангел Александров.

По думите му, част от кампанията срещу него включва твърдения за сметки на жена му, твърденията, че участва в купуването на билети за концерти на Нешка Робева, за писмата, които "бдителни" граждани случайно намират, а също и че обядва за 500 лв. всеки ден.

"Румен Овчаров 30 години не обядва. Продавам къщата си на Тошо Тошев за сумата, която твърди, че струва", каза министърът.

По отношение на твърденията, че притежава големи средства, той предложи този, който ги намери, да ги прибере веднага.

„Тези груби инсинуации и клевети досега ги подминавах, но оттук нататък ще съдя всеки, който си позволи подобно нещо“, закани се Овчаров.

Той призна, че на 5 май е подал оставка, но тогава се е решило, че поради политическа съобразност трябва да излезе в отпуска.

„Моята воля е да се върна веднага, още днес на работа. Отпуската ми свършва днес, утре е неработен ден, до понеделник има още много време - ще видим“, заяви министърът. 

Припомняме, че вчера главният прокурор Борис Велчев обяви, че прокурорската проверка по скандала между Овчаров и Александров ще приключи в сряда.

По думите му в началото на следващата седмица данните ще се анализират и в първите дни на юни ще бъдат оповестени много подробно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
iskam otgovor na vaprosa - Kakvo napravi kato kmet borisov za stolicata.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
vav vrazka s gornia komentar - ne moje da se govori po tozi na4in. trabva da si palen *** za da komentira6 taka - parvosignalno.t ova e politi4eska igra a tia e mnogo mrasna- a borisov ne e politik toy e reketor i mutra. na nego mu kazvat kakvo da pravi.
2
0
 
0
 
! Отговори
Bati Goiko преди 16 години
Za jalost toi ne e edinstvenoto govedo.no goveda sme i nie,che gi tarpim.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Такова *** като Р.Овч.рядко може да се отгледа,такава гьон сура,такова дебелоочие не се намира лесно.Поздрав явам Георги Коритаров със здравите му нерви да издържи такъв дебелокож тапир.