"Наивно" с Румен Петков

"Наивно е да се мисли, че правителството ще падне. Наивно е за 10 дни да изготвя доклад за цялостната дейност на МВР", каза МВР-шефът
4 апр 2008 17:00,
67
"Наивно" с Румен Петков
Снимка: БГНЕС

"Твърде наивно е опозицията да мисли, че с внесения вот на недоверие срещу правителството то ще падне. Напротив, това ще консолидира още повече управляващата коалиция, заяви министърът на вътрешните работи Румен Петков.

Той заяви още, че не вижда връзка между отказа му да подаде оставка като министър на вътрешните работи и внесения от опозицията вот на недоверие срещу правителството.

Петков добави, че е наивно да се мисли, че за десет дни може да бъде изготвен доклад за цялостната дейност на МВР през последните 18 години.

Министър Румен Петков добави, че от една година прави анализ на дейността на МВР и ще излезе с ясен и точен доклад. Освен него той щял посочи и слабости, които е допуснал, както и грешки на негови служители.

"Категорично искам да заявя, че в своята дейност като министър на вътрешните работи съм се ръководил единствено от защитата на интересите на обществото и държавата. Отделни служители може да са нарушавали тези мои изисквания и за това са си понесли отговорността", заяви Румен Петков.

Той добави, че  вече е наясно какви структурни промени ще предложи в МВР, но няма да ги огласи публично преди да ги обсъди с колегите си от правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Сгласен съм ама требе и МЕДИ джолан да притрепем !!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
da saberem pari da go gramnat
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Страхотно самочувствие!Гадняр!Само той има право да живее!А народът *** и глупав да тъне в глад и мизерия,щом избира тази ***!
3
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 16 години
Днес на парламентарен контрол по канал 1 имаше около 5-6 човека в залата.
2
0
 
0
 
! Отговори
ПАТРИОТКА преди 16 години
ВСИЧКИ ВИДЯХА ЧЕ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ МАФИОТ! И АХМЕД ДОГАН ДА СЕ МАХА! А СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ Е ПРОДАЖНИК!
1
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
този е луд. дали и ние не сме, че траем него и другарите му.