"Наивно" с Румен Петков

"Наивно е да се мисли, че правителството ще падне. Наивно е за 10 дни да изготвя доклад за цялостната дейност на МВР", каза МВР-шефът
4 апр 2008 17:00,
67
"Наивно" с Румен Петков
Снимка: БГНЕС

"Твърде наивно е опозицията да мисли, че с внесения вот на недоверие срещу правителството то ще падне. Напротив, това ще консолидира още повече управляващата коалиция, заяви министърът на вътрешните работи Румен Петков.

Той заяви още, че не вижда връзка между отказа му да подаде оставка като министър на вътрешните работи и внесения от опозицията вот на недоверие срещу правителството.

Петков добави, че е наивно да се мисли, че за десет дни може да бъде изготвен доклад за цялостната дейност на МВР през последните 18 години.

Министър Румен Петков добави, че от една година прави анализ на дейността на МВР и ще излезе с ясен и точен доклад. Освен него той щял посочи и слабости, които е допуснал, както и грешки на негови служители.

"Категорично искам да заявя, че в своята дейност като министър на вътрешните работи съм се ръководил единствено от защитата на интересите на обществото и държавата. Отделни служители може да са нарушавали тези мои изисквания и за това са си понесли отговорността", заяви Румен Петков.

Той добави, че  вече е наясно какви структурни промени ще предложи в МВР, но няма да ги огласи публично преди да ги обсъди с колегите си от правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
KASAPO преди 16 години
absoliutno sa prafi i Karaslafof i NFBetof!!!5kof e zarovil dylboko v myrsotiata i sega 6e vidim kolko i kakvi somove ste izdyrpa. Stom BB se pokri is dupkite i boklucite a Atanskata se razpliaska-zna4i somovete sa pove4ko ot 3. Umrem da se izkefia nad BSP-SDS komplota ot 1990 godina. Tea razni Gerbi, Ataki-pardpn' Otbrani, Otbrana Ataka be ***. Otbrani Gerbove i pro4ee. da se nau4im na 4itavost i zainteresovanost. ei za tuj uvajavam i NFEBeto i Karaslaveto.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
СИ ПИСАЛ?А Караславов ви дразни и всички му се връзвате!Болничък е горкия и търси внимание:)))
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Видимо пиян, олюлявайки се Румен Петков влезе в пленарна зала по обяд. Ще участвам само с присъствие, изфъфли Глъвъта на сконфузения Корнезов, който водеше заседанието. Превърналият се в посмешище вътрешен министър първо застана с гръб към депутатите, а после с широка усмивка се разположи в министерската кошара. Петков да не се свива като мома, а да си хвърли оставката, за да спре агонията в държавата, поиска по-рано лидерът на АТАКА Волен Сидеров. Павел Шопов пък го призова да присъства на заседанието. Спонтанната поява на вътрешния министър притесни социалистите, Георги Пирински се върна в залата и седна на партийните банки, шефът на парламентарната соцгрупа Михаил Миков пък заяви изказване, в което говори за честта на партията и на министъра. Към трибуната заприиждаха притеснени червени депутати. В това време Петков се хилеше неадекватно, кършеше китки и приказваше по телефона си. Когато успя да докара на фокус ужасените си съпартийци Глъвъта напусна кошарата и се запъти към Огледалната зала, следван от шестима бодигарда. Там министърът обърна 3 водки пред очите на репортерите, лапна дъвка, за да не отрови депутатите с изпаренията си и съвсем забравил за обещанието си да си мълчи, се изтъпани на парламентарната трибуна.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Predlagam bratya Galevi da vleznat oficialno v MVR.
22
0
 
0
 
! Отговори
Караславов преди 16 години
.... и "мамати" се пише разделно, а не слято. Чудя се ,откъде тази злоба в хората. Откъде тази простотия. Всеки един от вас излъчва отрицателни вълни и емоции. Сигурно това оказва влияние и на нашата Родина, и е спирачка в нейното развитие. Много ви бива да оплювате политици и държавни мъже, но забравяте, че всеки е невинен до доказване на противното. Спрете с агресията, спрете със злобата и заяждането. "е успеете да подобрите както собствения си, така и обществения живот. Държавата ни има нужда от приветливи, културни и удовлетворени хора, а не от злобни, свити и вечно критикуващи човеци.
21
0
 
0
 
! Отговори
Якошиба Накушетка преди 16 години
Караславов е свестен
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
na 100 choveka 4 politzai ili prestapnitzi zatova ima tolko prestapleniq vsichko e ot kuki koito ne im stigat narodnite parichki iskat i poveche da ne govorim za tova che i detzata im sa kato na bivshite bortzi mutri politzai gadno polititzi oshte po gadno gadimi se i az se maham ot darjavata na mutrite a sam veche na 40 pisna mi
19
0
 
0
 
! Отговори
. преди 16 години
... "министър" се пише с малка буква, мамати д.е.ба награмотна
18
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 16 години
...нарочно ли ги пишеш тез простотии, или наистина та бие сачмата в кратуната ? Май май наистина, де.ба и платеното ченге де.ба и *** и сичките роднини ... яж ми к.у.ра
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
:-)))))))) vernoi se pravi6 na lud
16
0
 
0
 
! Отговори
Plamen преди 16 години
Това е наглостта на един българиски политик в целия и блясък!Явно вече само куршум може да ги спре...
15
0
 
0
 
! Отговори
Караславов преди 16 години
Разбираемо е, че Министър Петков не може да изготви доклад за последните 18 години в рамките на 10 дни. Много работа е свършена за това време и не може технически да се обхване в такъв период от време. Не разбирам, защо опозицията се опитва да дестабилизира държавата чрез вотове за недоверие. Народа подкрепя управляващата коалиция и е сплотен да работи за бъдещето на нацията. Самия Министър заявява, че е работил за народа и обществения интерес. нека му дадем шанс, както на него, така и на цялото правителство да си изкара мандата докрай. Трябва да подкрепим с подписка Управляващите, за да могат спокойно да си изпълняват задълженията към Народа и Родината.
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Stiga veche promeni - aman. samo promeni i promeni i pak neshtata ne vyrvqt. Nqma kakvo veche da predlaga, kysno e.Da gi e predlojil dosega, a ne kogato veche noja oprq v kokala. Sled dyjd kachulka kazwat horata.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
"..в българия на 100 4овека се пада и 1полицай... "Ха, преди няколко дни съобщиха , че ще бъдат разследвани за корупция служителите на МВР по данъчните им декларации...Та там споменаха цифрата 160 000 човека!!!Вярно че това са униформени и неуниформени, но на 7 милиона население, тава прави на 47 души един лапач!
12
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
Отношенията между официалната и паралелната власт са най-консенсусно пазената тайна в МВР" каза един главен секретар на МВР ..Немам думи!Явно че олигарсите от БСП и кардиналите от ДС са политическото лице на организираната престъпност!МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА
11
0
 
0
 
! Отговори
fifi преди 16 години
УСМИРИТЕЛНА РИЗА ЗА РУМЧО ИТ ВЕДНАГА ПА ПОСЛЕ ПРИ ИВАНОВ АМА ВЕДНАГА.......
10
0
 
0
 
! Отговори
aligator преди 16 години
i toi kato ov4arov misli za ob6testvoto ; bravo!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
в българия на 100 4овека се пада и 1полицаи в китаи на 10000 4овека се пада 1полицаи и там законите се изпалняват на 90% тоест над 2милиарда китаици правят по малко престъпления от 8 млрд. бъгъре ...........
8
0
 
0
 
! Отговори
tedi muenchen преди 16 години
tozi masen piqniza nadminava dori AD po arogantnost.utre ako kaje-da rabotq s mafiqta i kvoooooooo,tap podkupen ovci narod.kakvo ste napravite strahlivci,ste prodaljavam da se gavrq s vas i ste si pikaq kolkoto si iskam vav fontani.taka 4e dersqite.
7
0
 
0
 
! Отговори
ха ха ха ха преди 16 години
ха ха хапротежето им го видяхме вече ,но виждам че всичките ги прави на ку ку НЯМА ЛИ ДРУГАРИТЕ ДА МУ СЛОЖАТ УСМИРИТЕЛНА РИЗА ,КАТО НЕ ПРЕЦЕНИХА НА ВРЕМЕТО КОЛКО ОПАСЕН Е ЗА ТЯХ САМИТЕ ,АМА ЗА ВСИЧКИТЕ ВКЛ.И АХМЕД ДОГАН