Костов се юрна на протеста

"Излизаме като обикновени протестиращи, не поемаме политическата организация на протеста", обяви Командира
15 яну 2009 12:30,
195
Костов се юрна на протеста
Снимка: БГНЕС

„Излизаме, за да се солидаризираме с протестиращите, да покажем, че сме поискали оставката на министър Миков за несъразмерно употребена излишна сила срещу тях“, обяви лидерът на ДСБ.

По думите му, ако сега неговите хора останат в залата, означава да се солидаризират с тези, които не могат да управляват повече и са изпаднали в паника.

„Ние излизаме навън като обикновени протестиращи. Това не означава, че оглавяваме протеста и че поемаме политическа организация. Това в никакъв случай не е така!“, категоричен бе Иван Костов.

Той призова протестиращите да излъчат комендант, негови помощници и охрана на митинга, за да може той да протича в рамките на позволеното от закона.

„Протестиращите да не се поддават на провокатори, защото между тях очевидно има провокатори – изпратени нарочно”, каза Костов и допълни:

„Тогава управляващите няма да имат аргументи за приложената сила и ще остане само това, че министър Миков не различава мирно протестиращи от провокатори”, добави той.

След призива на Костов, депутатите от парламентарните групи на ОДС, БНД , Движение "Напред" и независими, напуснаха пленарната зала и излязоха при протестиращите.

Протестът

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Иване ние този филм сме го гледали!Протести за:-10% на Божков,-гаражите на Надето,-транспортните фирми на Краус,-песните на дебелата Нона Йотова,-разграбването на заводите от братовчедите ви.Който няма акъл нека да протестира с теб!
133
1
 
0
 
! Отговори
№70 преди 15 години
само че Костов отново ще се върне начело на управлението, за радост на спецслужбите!
132
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ВРАГОВЕПакт: Оста Мадрид-Москва-АнкараЛидери: Сименадо Сакс-Кобурга, Серьожа Станишевчук, Айхмед ДоганджуОписанияСименадо Сакс-КобургаСлабост: Присвоява държавни земи под особен предлогВъзраст: Лили Иванова/10 + Т-Рекс * Китайската стенаЗащитава интересите на: Егото си, глупостта си, МадридСерьожа СтанишевчукСлабост: Глуповати физиономии при държане на речи, кисело мляко АктивияВъзраст: Пъпчива, веднъж влязал в епохата на Лептен, нивга не ще излезеЗащитава интересите на: Летящата чиния на Бузлуджа и всички извънземни в контакт с неяАйхмед ДоганджуСлабост: Клептомания, в очите му българската политика е една блестяща сребърна подлогаВъзраст: роден в същия ден като Кемал Ататюрк, но далеч от неговата година и морални възгледиЗащитава интересите на: рода Доганджу и всички приятно обвързани с негоАРМИЯ НА ЗЛОТОБойни единициПолицайАкъл: 2/10Воля: 3/10Манипулативност: 11/10Подвижност: -1/10Палка: ДаРадиостанция: ДаМисъл в действията: НеЖандармеристАкъл: 3.5/10Воля: 5/10Манипулативност: 11/10Подвижност: 5/10Палка: И още как!Радиостанция: НеМисъл в действията: Получава сигнали от летящата чиния, официален трансмитър на Оста Мадрид-Москва-АнкараКучеАкъл: 10/10Воля: 10/10Манипулативност: 5/10Подвижност: 11/10Палка: НеРадиостанция: НеМисъл в действията: Хапя ли, хапя
131
1
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
личи си че лъжеш за работата си :))))мнението ти е съчинено от злоба
130
1
 
0
 
! Отговори
nemam nervi преди 15 години
Известно ли ти е, че Нефтохим беше изграден така ,че да работи само с руски нефт и затова България по време на Луканов изпадна в криза защото и Америка не можеше да ни помогне
129
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Алексчо, ти като ги бъбриш тия помниш ли, че летяхме с тия руски машини дето не ги пускаха на нито едно европейско летище? и какво толкова си специализирал в САЩ, момче? на Боинг? каквито гледахме само по снимки?
128
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
КОСТОВ Е КРАДЛИВ ,ЛЪЖЛИВ ,БЕЗКРУПОЛЕН И БЕЗКАЙЙЙНО НАХАЛЕН ***
127
1
 
0
 
! Отговори
bzb преди 15 години
По мои спомен точно по време на управлението на този *** бяха подписани договорите за затваряне на блокове в АЕЦ. По негово време бяха разпродадени за жълти стотинки предприятия... ТОЙ допусна Лукойл (няй-голяма рафинерия на на петролния гигант извън Русия е... до Бургас) у нас...И т.н., и т.н.
126
1
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
реално Костов не е в управлението от 8г!Защо червените барони не предприеха мерки за справяне с инфлацията през 97г?кой предизвика купонната система ?Това бе зловещ сценарий с който се целеше да се настрои народа срещу новите хора които излизаха на политическата сцена!след като този сценарий неуспя плъзнаха червените ескадрони СИК...ВИС...777ИПОН...крадяха коли..принуждаваха ви да се застраховате притях...малките предприемчиви търговци бяха рекетирани...а ако не плащаха магазините им се палеха..чупеха...ЧЕРВЕН ПОГРОМ ПОМЕТЕ БЪЛГАРИЯ!после дойдоха финансовите пирамиди..инфлацията..и двата клана на червената мафия:червените фараони и кардиналите от ДС приватизираха страната!Хайде посочете ми кредитни милионери несвързани с партията столетница?Във всяко село партийните секретари и полицаите станаха ' почтени бизнесмани'..някои си имат като вилает цели села!Братя галеви...владеят Дупница!Но във всеки регион..във всяка копанка си имат своите братя галеви, родени от червената номенклатура!Днес умират от яд че и децата на обикновените хора могат да учат на запад..да завършват елитни университети.., но за жалост тук в България назначенията се извършват по шуробаджанашки и принцип от червената номенклатура...
125
1
 
0
 
! Отговори
nemam nervi преди 15 години
Защо руското украинче не излезе пред протестиращите да чуе исканията им, може би му се стори ,че милицията е малко
124
1
 
0
 
! Отговори
alexxx преди 15 години
Аз бачках в балкан.... той я продаде ние останахме на улицата .... а държавата беше похарчила страшно много пари за нашата квалификация.... пращаше ни на курсове в САЩ, Русия и Украйна и всичко това струваше пари на България. сега сме в частни авиокомпании които ни взеха на готово без да им се налага да инвестират кой знае клоко *** в нас. и това ако е добър политик здраве му кажи
123
1
 
0
 
! Отговори
vv преди 15 години
Костов го свали руската мафия, защото започна да я ограничава в България /спомнете си Чорни/Защото не искаше обвързване на икономиката ни с Русия и да зависим изцяло от руския газТОВА Е ИСТИНАТА
122
1
 
0
 
! Отговори
vv преди 15 години
Костов е печен!
121
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Костов - премиер!!
120
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Балкан беше във фалит, умнико! не струваше и петак! що ти не я купи?
119
1
 
0
 
! Отговори
ИВАЙЛО преди 15 години
А КОСТОВ ЗА КОЛКО ПРОДАДЕ БАЛКАН
118
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Kostov e kradlivo ***-nai-kradlivoto ot vsi4ki
117
1
 
0
 
! Отговори
BF преди 15 години
Костов се напъва та пак да влезе в парламента,но мисля напразно.Б *** винаги е имало "борци"-било то против Стамболовия режим,против монархията,против турското владичество,против "фашизъма и капитализъма".През последните години такива има против държавата и против обществото,наричат се бандити,наркомани,***,*** и как ли още не.Растат и се размножават ***,докато унищожат гостоприемното ни общество.
116
1
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
окървавен от червените бригади внедрени да предизвикват безредици!Плащаше се на червените момчета да злепоставят Младежта на България!Голямата манипулация на службите и червените барони успя!Много добре се учи в червеният милиционерски университет как да се провокират младежите..., знаейки се че са с буйна кръв..Авторите на този зловещ сценарий заслужават съд!да си спомним червените наказателни отряди на СИК...ВИС...777...ИПОН..нека чуем думите на бившият министър председател на България жан виденов , коъто откровено призна че приватизацията бе извършена по нареждане на партията столетница и че червените директори я извършиха перфектно , а днес плащат на партията столетница!Непокорните и неудобните ги убиват!
115
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да ти ги *** на главата, ***.но! че е много корава!