Сидеров сгълча ДПС: Вие сте филиал на Анкара в България

По думите му у нас се води борба за "обезбългаряване" и присъединяване към Турция
25 фев 2009 14:12,
196
Сидеров сгълча ДПС: Вие сте филиал на Анкара в България
Снимка: Булфото

„ДПС са филиал на Анкара в България“, заяви по време на обсъждането на вота на недоверие лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

Пред депутатите националистът заяви, че не бива да се позволява на ДПС да разширяват властта си в България, както и да се подкрепя присъединяването на Турция към ЕС.

По думите му „в България се води борба за обезбългаряване”, „борба за отцепване на региони от Родопите и присъединяване към Турция”.

„Ако Турция влезе в ЕС, това ще е краят на българската нация с икономическите мерки, които ще предприеме Турция. Турция ще ни залее. Тя ще погребе България”, категоричен бе Сидеров.

„Ние ще сложим край на вашия стремеж да ни турцизирате”, обърна се Сидеров към депутатите от ДПС.

Лидерът на „Атака“ заяви, че българите не щат олигархична държава.

„Сегашната коалиция въведе плосък данък, ГЕРБ иска също плосък данък – ами по-плосък данък от това няма”, коментира той и добави, че ГЕРБ не е алтернатива на сегашното управление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
0
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 15 години
Ами елементарно Уотсън ... Емин е човека, който лично е предал на Сидер 1,6 милиона лева преди изборите 2005 г. изпратени му от ДоганСега Емин го няма и нищо не може да се докаже ...
114
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
113 - Я си взех Българка да ми рипа хоро.
113
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кърджали е български град и такъв ще остане!!!!!!
112
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
108, споко, не виждаш ли, че този Хитър Петър, всъчност е Настрадин Ходжа, Или поне се мисли за такъв.Човечето е от ДПС, с полиран мозък, поради което се мисли за турчин. Прецени глупостите.
111
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ожени се за *** и нека да се разхожда като пингвин около теб!!!!
110
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
110 Aз съм си Турция гард Кърджали
109
0
 
0
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 15 години
"Анонимен" можеш ли да си спомниш, кога за 3,5 години в Парламента Сидер предложи спасяване на АЕЦ - Козлодуй ?! За която преди изборите си оплю брадата. Кога!
108
0
 
0
 
! Отговори
GGG 00 преди 15 години
Нумеро 107 от се пениш без *** ще те боли или си падаш садо мазо долен хомосексуалист.Но какво да очакваш от гном гласувал за партия вкарала педофил в парламента.Тц,Тц, тц
107
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
108 е до *** 105
106
0
 
0
 
! Отговори
GGG преди 15 години
номер 93 и 73 мога ли да ви го начукам в устите ,*** фесове,гад ***,ще ви хвана и ще ви разчекна *** парцали.
105
0
 
0
 
! Отговори
Хитър Петър преди 15 години
Въпреки че съм от Български прои'З'ход и аз ще гласувам за ДПС.Млад човек съм и е нормално да искам да живея в едно по- добро бъдеще, което АТАКА многократно доказа че не може да ми "О"сигОри.Много мои връстници, също от Български произход мислят по същияТ начин.Останалото са безполезни и детински дразги.
104
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Дайте да купим *** и броеница на великия Б.Б.!!!!!Токава ще може да си ходи спокойно в джамиите и да се просвещава в ислямския център!!!
103
0
 
0
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 15 години
"Анонимен" написа в пост 61"20 точки на партия АТАКА:1. ..............................................2. .................................................. .................... Забрана и ясни санкции за етнически партии и сепаратистки организации. "Можеш ли да си спомниш, кога Сидер за 3,5 години в Парламента, е предложил забрана на ДПС и Евророма ?
102
0
 
0
 
! Отговори
Godo преди 15 години
102 - От избягахте тогази от Бургаската общината а не продължихте борбата.Или дет хортуват хъшовете ХРЪНЪТЪ ПРАИЪ БОРБЪТЪ
101
0
 
0
 
! Отговори
Godo преди 15 години
БРАВО ВОЛЕНЕ, БРАВО България трябва задължително да засилят борбата срещу дискриминацията по отношение на ромските, турските, македонските и еврейските малцинства, счита Съветът на Европа, цитиран от АФП. Най-много джамии и се построиха след влизането на АТАКА в парламента.
100
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всички видяха че депутатите от Атака днес бяха в Парламента и си тръгнаха точно след изказването на Волен Сидеров.Браво на Волен - направи отлично изказване. Гледах запис по СКАТ и на изказването му пред паметника на Левски преди няколко дена - великолепно изказване!
99
0
 
0
 
! Отговори
ataka преди 15 години
Благодаря, че те има Волене.Ще гласуваме за ТЕБ!!!! Едничка надежда за светло бъдеще!!!! Дано и слепите прогледат.
98
0
 
0
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 15 години
Когато аз участвах в учредяването на Атака в София, когато заедно с другарите си създадохме една от най-силните местни организации, ти си се крил под масата. И сега се криеш като Анонимен.Аз никога не се крия. Винаги във всички форуми съм "НАБЛЮДАТЕЛ"А колкото до прогнозите ... Приказките за 8 и 10 % на Атака, се оказаха според последните проучвания пълна лъжа.САМО 3,4% за АТАКА. ТОВА е ИСТИНАТА.Между другото точно толкова гласуваха за Атака на местните избори в Сандански и Петрич, където Атака е едва 10-та политическа сила.Щом от цялата страна едва събраха 30 души за митинга в Кърджали какво ще говорим ?!!! А по-рано само от Карлово, тръгвахме 3 пълни рейса.Даже знам че Доган, ако се наложи ще накара част от своя електорат да гласува за Сидер, за да може Атака да прескочи бариерата.
97
0
 
0
 
! Отговори
xxxl преди 15 години
От дебатите отсъства лидерът на ДПС Ахмед Доган, както и народните представители от партия "Атака", които напуснаха парламента в средата на януари. :)
96
0
 
0
 
! Отговори
Д-р Стоименов преди 15 години
Атака е партията, за която ще гласуваме аз и моето семейство!На предишните избори бях песимист, но на тези съм убеден и категоричен - ще дам гласа си за Атака и България!