Сидеров сгълча ДПС: Вие сте филиал на Анкара в България

По думите му у нас се води борба за "обезбългаряване" и присъединяване към Турция
25 фев 2009 14:12,
196
Сидеров сгълча ДПС: Вие сте филиал на Анкара в България
Снимка: Булфото

„ДПС са филиал на Анкара в България“, заяви по време на обсъждането на вота на недоверие лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

Пред депутатите националистът заяви, че не бива да се позволява на ДПС да разширяват властта си в България, както и да се подкрепя присъединяването на Турция към ЕС.

По думите му „в България се води борба за обезбългаряване”, „борба за отцепване на региони от Родопите и присъединяване към Турция”.

„Ако Турция влезе в ЕС, това ще е краят на българската нация с икономическите мерки, които ще предприеме Турция. Турция ще ни залее. Тя ще погребе България”, категоричен бе Сидеров.

„Ние ще сложим край на вашия стремеж да ни турцизирате”, обърна се Сидеров към депутатите от ДПС.

Лидерът на „Атака“ заяви, че българите не щат олигархична държава.

„Сегашната коалиция въведе плосък данък, ГЕРБ иска също плосък данък – ами по-плосък данък от това няма”, коментира той и добави, че ГЕРБ не е алтернатива на сегашното управление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
0
 
! Отговори
Червената помия преди 15 години
А ти защо смяташ че в момента Българския народ не е унизен и отчаян?Или си някой от приближените на триглавата ламя, вързан за държавната ясла и треперещ да не го отвържат?
134
0
 
0
 
! Отговори
kondy преди 15 години
Volen ne mo go digne da opray jena si tragnal Balgariya da opraya,kapka-soc. trujeni4ka ot evtinite kra4mi kray Burgaz
133
0
 
0
 
! Отговори
Червената помия преди 15 години
Драги или драга, влез в официалния сайт на Атака и прочети предизборната им програма 2009.Която още от сега е публикувана.Прочети и 20 точки на партия Атака.После се замисли на кой му хлопат дъските.
132
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"От: СИДЕРОВ Е РУСКИ АГЕНТ !"- Дори и така да е - още по-добре! По-добре отново да гласувам за "Атака", отколкото за строителите на джамии и тези които им издават разрешенията и се борят за влизането на Турция в ЕС!
131
0
 
0
 
! Отговори
From Germany преди 15 години
127, какъв по-голям компромат от това да си наказан от природата да бъдеш такъв като Воленчо? Този твой идол хич го няма, хлопат му повече от 1 дъски ;-)
130
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Волене,истинските българи те подкрепят.Смърт на предателите.
129
0
 
0
 
! Отговори
SEIR.blog.bg преди 15 години
Скъпи колеги форумяги и драскачи.Елате ми на гости в моя блог,който озаглавих:"Да изхвърлим ***!" Това е блог в който могат и даже е желателно да пишат всички които се изживяват като политици,политикани и всевъзможни други циркаджии и разбирачи, склонни да раздават компетентните си мнения по всякакъв вид въпроси,най-вече по политически!Допускат се всякакви форми на писане и общуване -от нечленоразделна реч до най-разнообразни и оригинални ругатни,псувни и дори открити закани за саморазправа!Толерира се острият и непремерен език,злобното и черно чувство за хумор, и най-вече язвителни,подигравателни и саркастични изказвания,както помежду си,така и по адрес на бивши,настоящи и бъдещи управници и "светски звезди"на България...Автор: seir Категория: ПолитикаПрочетен: 52 Постинги: 2 Коментари: 4
128
0
 
0
 
! Отговори
СИДЕРОВ Е РУСКИ А преди 15 години
НАЙ - ГОЛЯМАТА ПОДЛОСТ И ПРЕДАТЕЛСТВО Е ДА СЕ КРИЕШ ЗАД ПАТРИОТИЗМА , ЗА ДА ЗАЩИТАВАШ РУСКИ ИМПЕРСКИ ИНТЕРЕСИ ! ВРЕМЕ Е ЗА ЛЕЧЕНИЕ БОЛЕНЕ !
127
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе другари - измислете някой нов компромат за Волен Сидеров - тези се изтъркаха вече - този картон го вадите от 5 години, но освен организираното активно мероприятие (извършено от ваши агенти) с катастрофата на автомагистрала Тракия - досега нищо друго не успяхте да измислите.
126
0
 
0
 
! Отговори
Сеирджия преди 15 години
Скъпи колеги,форумяги и драскачи!Току що си направих самостоятелен блог,който озаглавих:Да изхвърлим ***! Това е блог в който могат и даже е желателно да пишат всички които се изживяват като политици,политикани и всевъзможни други циркаджии и разбирачи, склонни да раздават компетентните си мнения по всякакъв вид въпроси,най-вече по политически!Допускат се всякакви форми на писане и общуване -от нечленоразделна реч до най-разнообразни и оригинални ругатни,псувни и дори открити закани за саморазправа!Толерира се острият и непремерен език,злобното и черно чувство за хумор, и най-вече язвителни,подигравателни и саркастични изказвания,както помежду си,така и по адрес на бивши,настоящи и бъдещи управници и други "светски звезди"на България ...Автор: seir Категория: Политика Прочетен: 0 Постинги: 0 Коментари: ЧАКАМ ВИ!!! ДА НАДМИНЕМ СЕБЕ СИ!
125
0
 
0
 
! Отговори
peo преди 15 години
Случайно гледах изказването на Сидеров в Парламента.Нещо в неговото изказване ми напомни за нещо от миналото...Миксът между неопровержими истини и яростен шовинизъм и омраза.Да-напомни ми за д-р Гъобелс.Копирал е цялата нацистка фразеология.Разлоката е обяче ,че зад Гъобелс и Хитлер стояше една унизена и напълно отчаяна нация.Зад Сидеров- ...Направи само една грешка/иначе добър оратор/-трябваше да заърши с Heil !
124
0
 
0
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 15 години
Шефа на Атака-Карлово Никола Ликов, е зам. кмет на Общината по Екологията. Същия държи турската фирма "Еконекст" като "оператор" на депото за отпадъци. "Еконекст" съдира по две кожи за ***. За благодарност, охранителната форма на Ликов - "Сатурн" охранява "Еконекст"Втората жена на Ликов, Таня бе назначена от Доган на служба в местната Поземлена комисия, преди изборите.В групата общ. съветници на Атака са ...- втората жена на Ликов - Таня- кумът му на втората сватба - Чакето- първия братовчед на жена му - Иван Димитров- изпълнителния директор на фирмата му - Младен Марков- спонсора за изборите - Спас ПротопоповЛиков е назначил хората си на ключоеи длъжности в Общината - шефа на Чистотата. щефа на Стадиона, шефа на курортния комплекс в Царска Баня и т.н.
123
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
122 е до 119 и 121
122
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Прибирай се на 4-ти километър,градската ти отпуска свърши!!!Изпий си хапчетата,че пак си в криза!!!
121
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
116.Бях и взел шалвари и ибрик си имах ама *** избега с все антуража па се ожени за един нещасник в Кърджали.Па он като разбра сега ходи по мегдана и реве *** ама нема да му се обадя я използван ибрик и ханъма назад не вземам.
120
0
 
0
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 15 години
Малко след местните избори в Общ. съвет на Карлово, се проведе гласуване, на което с гласовете на 18 общ. съветници, Кмета бе заставен в едно-седмичен срок да предаде Курортния комплекс "Царска Баня" във владение на фирмата на Доган и Ковачи - "Баня Голф енд Спа Резорт" Без пари - апортна вноска.За това предателско Решение гласуваха ДПС, Евророма, ГЕРБ, СДС и 4 от 5-те съветници на Атака. Единствения който гласува против (Спас Протопопов) не е член на Атака, въпреки че е съветник в нейната група.
119
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
116.Ибрика го взе Болен да плаши гаргите.А шалварите Кузов да сваля *** по сточна.
118
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Видях Болен И Кенан на вечеря в Разград
117
0
 
0
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 15 години
На събрание на Атака-Карлово след местните избори. Изказване на Ликов:"Само ние в Карлово сме останали срещу ДПС. Другаде в страната, например в Силистренски, Разградски, Търговищки окръг общинсите съветници на Атака, вече помагат на ДПС във власта"
116
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
113.Кърджали е български град и такъв ще остане!!!!!ВЕРВАЙТЕ МИ ...