Доган стана световноизвестен

А изказването му в с. Кочан - хит в YouTube
27 юни 2009 09:12,
304
Доган стана световноизвестен
Снимка: БГНЕС

Онлайн изданието на австрийския всекидневник "Дер Щандарт" помества информация под заглавие: "Партийният шеф на българските турци казва: Аз съм властта!".

Доган предизвиквал възмущение с авторитарните си изявления, като това в с. Кочан, където заяви, че той разпределя държавните средства, а решенията на министрите и депутатите са без значение, се казва в публикацията.

Изданието отбелязва, че според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов речта на Доган е доказателство за очакваните огромни манипулации на изборите за национален парламент.

"Тази реч е междувременно абсолютен хит в сайта за световен видеообмен YouTube", отбелязва още "Дер Щандарт".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
263
0
 
0
 
! Отговори
sss преди 14 години
Хора, вие не разбрахте ли, че България ТАЙНО Е ПОТУРЧЕНА, само си говорим празни приказки,а никаквим действия. Ще си живеем като страхливци и ще си умрем като такива. Бъдеще за нашите деца явно няма...
262
0
 
0
 
! Отговори
Men преди 14 години
Vsi4ki 6te glasuvame za Gerb i Sinite za da zakriem obru4ite na Sergei i Dogan. 6te mrete ot glad, GNUSNI KOMUNETA. Stqgaite si bagaja i koi otkude e - ednite kum maika Rusia, drugite kum Turciq. Vseki, koito ne e predal Bulgaria e dobre do6ul tuk, vie rodootupnici, 6te budete izhvurleni!!!
261
0
 
0
 
! Отговори
Men преди 14 години
Ti verno ne si dobre. Za6to da podkrepim BSP i DPS. Za di izto4vat danucite li!?!?! Misli6 li,4e mi e kef s moite pari Dogan da si kupuva qhta. Tvoqta mami4ka komunisti4eska!!!! 6te si go polu4ite, ne se boi.
260
0
 
0
 
! Отговори
Men преди 14 години
Ti si poredniq izperkal 4erven draska4. 6te vidi6 ti sled edna sedmica koi koga se e sabudil kato ti sprat pari4kite ot BSP i DPS.
259
0
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 14 години
Когато станете пълнолетни,тогава ми говорете за политика смешни хлапета.....П.С Може и да сте психично болни,незнам....
258
0
 
0
 
! Отговори
beb4ituu преди 14 години
ei АТАКИСТ balgariq se sabudi s mandata na stanishev,koito napravi mnogo za na6ata strana,a ne s tvoita izmislena partiq
257
0
 
0
 
! Отговори
до атакиста преди 14 години
какви медии бе турски мекерета.Народа си дава сметка че болен винаги подкрепя доган-гласува в тяхна подкрепа.Защо болен не беше в нс за да се изкаже против доган.Защото така му нарежда *** и му плаща за да продава българия.Българи които гласуват за атака и рзс да им изсъхнат ръцете защото са против българия.Само герб и синя коалиция са против тройнатакрадлива коалиция.
256
0
 
0
 
! Отговори
beb4ituu преди 14 години
червените подкрепи и не се замисляй ти!!!
255
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
до 247 ГЕРБ НЯМАЛИ КАДРИ А ДА НЕ БИ НА ДПС ДА СА ПО ПОДГОТВЕНИ.Това нарочно се внушава от бсп и дпс.Чудя се защо българите им се връзват на акъла и защо не разбират че доган плаща на медиите за да изкарват герб глупави а ив костов крадлив.В целия свят за най-крадливи сочат тройната коалиция.
254
0
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 14 години
БЪЛГАРИЯ започна да се събужда от сън,и това събуждане започна 2005г. със създаването на АТАКА.АТАКА не е просто партия,тя е символ на БЪЛГАРСКИЯТ патриотизъм,на БЪЛГАРСКИЯТ дух,на БЪЛГАРСКАТА сила.Тъй,че да ми казвате,че АТАКА не е направила нищо,заблуждавате единствено себе си.АТАКА-ПОБЕДА.
253
0
 
0
 
! Отговори
beb4ituu преди 14 години
abe xora ludi li ste da podkrepqte mangala kostov,tur4ina dogan i mafiota borisov?
252
0
 
0
 
! Отговори
Дякона преди 14 години
Стани, стани юнак балканскиот сън дълбок се събуди,срещу народа отоманскити българите поведи!Че сълзи кървави проливавъв робство милий наш народ;високо той ръце простирада го избави вишний бог!И тъй ний много претърпяхме,но стига толкоз да търпим,да бъдем пак, каквито бяхме,ил' всинца да се ***.Докога, братя, да се губим?Защо да се не съберем?Така ли вечно ще се трудими в робство всинца да измрем?Я вижте, братя, погледнетена ближните нам племена!От тях добър пример вземетекак си прославят имена!Станете, братя, вий станете,начало покажете вий;и сабите си запашете,и помощ ще ви се яви.На помощ сърби, черногорцисъс радост ще се затекат,а и от север храбри руситозчас ще да се появят.Догде е мъничка змията,елате да се съберем!С крака да й строшим главата,свободни да се назовем!Да стане лева наш балкански,от него вятър да повей,та полумесец отоманскипод тъмен облак затъмней!Да си развием знамената,да светне нашата земя,да си прославим имената,да гинат турски племена
251
0
 
0
 
! Отговори
Здравко преди 14 години
Доган ще духата супата скоро.. Призовавам Българите, които са навършили 18 години да гласуват и да закрием резяците веднъж за винаги...
250
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всички да гласуваме,по корем да се влачим,но пред урните,иначе ще си загинем край контейнерите,язък и на образования и на всичко.Тук,бандитизма е издигнат в култ,ако не умееш да съченяваш схеми,с една мизерна заплата си загинал.
249
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хора не се подвеждайте по подкупните медии които плюят по АТАКА.В момента те са единствената алтернатива.ГЕРБ също е вариянт но,те няма да се справят на 100% с управлението..Ако не искате внуците ви да ходят в джамии след години подкрепете АТАКА.И все пак ВИЕ си решавате!
248
0
 
0
 
! Отговори
Хомодружинка преди 14 години
Решили сме след изборите да отменим суверенитета на българия и да задължим всеки българин да ни изплаща репарации в размер на 1800 евро на месец.
247
0
 
0
 
! Отговори
до 240 преди 14 години
Съгласен съм с теб че ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ! Ти призоваваш да не се гласува за БСП,ДПС,НДСВ и ГЕРБ ами то какво остава АТАКА и Синята Коалиция. За Атака ще кажа че са крайно десни,донякъде подкрепям позицията им и ги подкрепям, но ме е страх че ако видят малко повече власт може да се пролее много невинна кръв, а за СИНЯТА КОАЛИЦИЯ та те са ТЪМНО ЧЕРВЕНИ, все едно да гласуваш за БСП но с друго име !!!Симпатизирам на ГЕРБ, но те пък нямат силни и подготвени кадри, а само с добри намерения май...
246
0
 
0
 
! Отговори
Alex преди 14 години
За това ще отида и ще гласувам за АТАКА на тези на следващите на по-следващите и на по-по-следващите избори докат тоя *** не се махне и отиде кадето му е мястото в затвора. Най-важното е всички да отидем да гласуваме за да им падне процента на скапаните турци. Цялото ми семейство и всичките ми приятели гласуват за АТАКА и призовавам и вас да направите същото защото това единствената истинска партия в България.
245
0
 
0
 
! Отговори
Пильо Пеев преди 14 години
До Edno Bulharche,отиди да ти настроят мозъчната протеза.
244
0
 
0
 
! Отговори
за баницата преди 14 години
За българската поговоркаТова показва колко ни е акъла на българите - все неподходящите избираме а после ревем.Един път беше избран Костов и всички се юрнаха да го свалят, защото пречеше на мутрите и др. ***