Доган стана световноизвестен

А изказването му в с. Кочан - хит в YouTube
27 юни 2009 09:12,
304
Доган стана световноизвестен
Снимка: БГНЕС

Онлайн изданието на австрийския всекидневник "Дер Щандарт" помества информация под заглавие: "Партийният шеф на българските турци казва: Аз съм властта!".

Доган предизвиквал възмущение с авторитарните си изявления, като това в с. Кочан, където заяви, че той разпределя държавните средства, а решенията на министрите и депутатите са без значение, се казва в публикацията.

Изданието отбелязва, че според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов речта на Доган е доказателство за очакваните огромни манипулации на изборите за национален парламент.

"Тази реч е междувременно абсолютен хит в сайта за световен видеообмен YouTube", отбелязва още "Дер Щандарт".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
0
 
0
 
! Отговори
Бля бля преди 14 години
Няма да гласувам и за Волен Сидеров! Втори Хитлер не искаме! Има и други начини!Но определено съм и срещу Доган и Сергей!
242
0
 
0
 
! Отговори
sniper преди 14 години
Do Mitko , vnimavai za kogo govori6? Predi da si mignal okoto moje da si trup ... zapomni.. a za po byrza procedura dai si egenot i shte vidish.
241
0
 
0
 
! Отговори
нов хит4 преди 14 години
Който не е с БСП/ДПС щел да духа супата. Като няма кой да ни защитити от хулите на управляващите, сами ще се защитим като ги "изринем" от Парламента на 05.07.Гласувайте, за да не ви обиждат българи "социалисти" и българи с турско самосъзнание.
240
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА,НО НЕ ЗА БСП,НЕ ЗА СДС,НИТО ЗА ЦАРЯ,НЕ И ЗА ГЕРБ ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ ТИЯ СА ЕДНО ЦЯЛО С РАЗЛИЧНИ ИМЕНА И НАЙ-ВАЖНОТО ЧЕ СА С *** И ТУРЦИТЕ ОТ ДПС! ЗА КОГОТО И ДА ГЛАСУВАТЕ ОТ ТЯХ ВСЕ ЕДНО ГЛАСУВАТЕ ЗА ДПС И ОНЯ *** ДОГАНА!НАПРАВЕТЕ КЕФА НА НАКОЙ МИШОЦИ БЕЗИМЕННИ,ПО ГОЛЯМА ФАЙДА ЩЕ ИМА ОТ КОЛКОТО ДА СЕ ГЛАСУВА ОТНОВО ЗА ИЗЕДНИЦИТЕ,АМА ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ,ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СМЕ МАЗОХИСТИ!
239
0
 
0
 
! Отговори
нов хит3 преди 14 години
Този човек трябва да бъден сложен на мястото му. Веднъж и завинаги. Не трябва да му се дава възможност да продължава напред. Нагъл и арогантен ***.Как си позволяват да говорят така? Който не е с ДПС т.е. българите, да духа супата. И онези корифеи на социалистическата мисъл не са особенно учудени, че Доган говори така, но не го и спират. Заспалите управляващи, обиждат българската нация. Отговорете, защитете българите. Защо се съединявате с тях? БСП/ДПС вън от Парламента, вън от политиката.
238
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
не е виновно циган4ето , 4е яде от баницата,а тези които му я дават -българска поговорка !!!
237
0
 
0
 
! Отговори
нов хит2 преди 14 години
Създаваш предпоставки за етнически конфликти и когато ви насметат ревете, че ви отнемат правата и създавате "Движение за права и свободи". Ако в Германия турците кажат на германците да духат супата ще ги размажат за една седмица поголовно. Нещастик мазен.
236
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Играта много загрубя.... Тази наглост говори за увереност в изборните резултати и явно пак при 1 жител в селото, ще са гласували 49...Да не говорим за изгодите на двойното гражданство и спекулациите в турските секции извън България. Явно паникьосаната БСП е заложила на коалиционния си партньор Доган да я вади на тези избори от батака.
235
0
 
0
 
! Отговори
нов хит преди 14 години
Доган: Никой друг в БГ не се грижи така добре за избирателите си.Като не те изберат, за да се скриеш зад депутатският имунитет си директно в затвора. Само за изказваният му могат да го осъдят за създаване на предпоставки за етнически конфликти с цел лично забогатяване.
234
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
това което искат нашите политици е вражда и явно се вижда че се справят добре каква е тази омраза стегнете се хора не се оставяйте да бъдете манипулирани всички сме граждани на тази държава българи турци ***
233
0
 
0
 
! Отговори
Кумчо Вълчев преди 14 години
До Edno Bulharche,явно вие в Петрич се отдавате на кръвосмешение, след като ти мислиш по този разложен начин. Питай майка си, дали тя не ти е сестра!
232
0
 
0
 
! Отговори
Време е преди 14 години
Вместо да пишете глупави коментари - отидете и гласувайте на 5 юли, за да не дойде 2рото турско робство !
231
0
 
0
 
! Отговори
балгарче преди 14 години
na dugan kvo mu trqbva pove4e ot kor6um v glavata nqma li tuka snaiperisti da ni ottarvat ot toq pomiqr kadeto iska da potur4i България
230
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Номинирайте този *** за книгата на Гинес като НАЙ-НАГЛИЯ,НАЙ-ГРОЗНИЯ И НАЙ-ВОЕННОЛЮБИВИЯ индивид!
229
0
 
0
 
! Отговори
смешни изказвания преди 14 години
"Мутрите масово навлизали в партиите" - СтанишевАми нали вие ги създадохте. Сега не може да ги спрете ли? Вече на са удобни. Взимат ви от "окраденият" залък? Нали вие толерирахте неграмотността и крадливостта, нали вие създадохте първите канали за наркотици и проституция, нали вие изгонихте голяма част от умните и свесни хора в чужбина. А сега се накрадахте и искате да живеете спокойно и да си харчите за удоволствия окрадените пари. Няма да стане. Конфискация на имуществото и т.н. и в затвора.
228
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
POMIARE OSMANLIISKI HODI SI V DELIORMANA STIGA SI NI IZLAGAL I KRAL *** SHIBANO
227
0
 
0
 
! Отговори
леля Ема, до Edno Bu преди 14 години
Edno Bulнarche, пълна нула си, една бълха, явно от теб нищо не става. Кажи на татко ти да се стерилизира, за да не зачева повече такива перфидни типове като теб!
226
0
 
0
 
! Отговори
смешко>до Честен преди 14 години
Искаш да коментирам подробнисти, с които не съм запознат и няма как да се запозная реално. Съжалявам.
225
0
 
0
 
! Отговори
go-sergo-go преди 14 години
Само БСП отстранява свои заради недоказани твърдения, а не ги скатава! Това са делата, а не думи
224
0
 
0
 
! Отговори
ХАХАХА преди 14 години
НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ!ОТ СОЦИАЛИЗЪМ КЪМ НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ!!!ЩЕ ПРОБВАМЕ И ТОЗИ ВАРИАНТ!(ОТ ЛЯВ ФАШИЗЪМ КЪМ ДЕСЕН)!ако не се получи отново ЩЕ ПРОБВАМЕ И РОБОВЛАДЕЛСКИ СТРОЙ!ЗАЩО ПИЩИТЕ МНОГО УМЕЛО ДАЖЕ ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКАТА НА СИВИТЕ КАРДИНАЛИ ОТ ДС ДА ПОМПИ НАЦИОНАЛИЗЪМ! ХАХАХА *** винаги ще се намерят!!!