Кой какво гризна от баницата

ГЕРБ отнесе най-голямото парче, за РЗС – корички
6 юли 2009 10:06,
220
Кой какво гризна от баницата
Илюстрация: Dnes.bg


На база 100 процента обработени протоколи от страната и чужбина резултатите от парламентарния вот на 5 юли са следните:

ГЕРБ с лидер Бойко Борисов печели 39,71% от гласовете.
 
Коалиция за България с водач Сергей Станишев печели 17,70% от гласовете.
 
ДПС с лидер Ахмед Доган взима 14,46 на сто от вота.
 
За Атака с водач Волен Сидеров гласове са пуснали 9,36% от хората.
   
Синята коалиция на Мартин Димитров и Иван Костов взима 6,76% гласовете.

РЗС с лидер Яне Янев пък едва мина бариерата и влиза в парламента с 4,13%.

Под 4%-та бариера остават Лидер на Христо Ковачки с 3.26% от гласовете, и НДСВ на Симеон Сакскобургготски с 3.02%.

Всички останали партии имат резултати по-малко от 1%.

Най-добре от тях са се представили Зелените с 0.51% от гласовете.

ЦИК оповести и разпределението на мажоритарните мандати.

На база 99% обработени протоколи 26 от мажоритарните кандидати са на ГЕРБ, а 5 са на ДПС. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вчера жена ми гласува човека когото 4 години кълнеше всекидневно, че съсипа София и се нагуши с милиони. А сега? Последните и аргументи бяха, че щял да изгони турците и да се разкара от кметството в София, а всички останали кандидати били още по-зле. Видяла е тя турци някога през живота си!Трагедия! Потресен съм от стадното овче мислене което заля вчера Б-я.Бог да ни е на помощ.
118
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** el dorado коментари! Вместо да се радвате, че се отървахме от еднои големи злини за България! Че България показа в труден момент политическа мъдрост! Кой бил пожарникар- все едно това не е една от най-достойните и смели професии! Стига сте ползвали комунистически клишета а мислете!
117
0
 
0
 
! Отговори
кърджали преди 14 години
колкото и да ви се иска да ни гоните, ние сме тук и ставаме все по-силни!!! а вие, el dorado, вижте си "интелигентния премиер" - и халал да ви е! след няколко месеца, като изтрезнеете ще се юрнете пак към урните, да подкрепите поредния недоказан "месия", който ще ви върне години назад! на всички гласувале за ДПС - поздравления!
116
0
 
0
 
! Отговори
Мустафа преди 14 години
Точно тези предрасъдъци хранят ДПС. Ти си 100% депесар :) А най-яко е като наричаш расизма и предрасъдъците си "обективни" :)честито. Докато бъларчетата вярвате на подобни глупости и си ги мислите ДПС ще просперира. мн сте зле. елементарни работи не разбирате
115
0
 
0
 
! Отговори
Таня преди 14 години
Ти май мислите само си ги "copy"????
114
0
 
0
 
! Отговори
sasho преди 14 години
Мястото на мутрите е в затвора, а не да управляват България !!
113
0
 
0
 
! Отговори
Катя преди 14 години
до Мустафа:това не е омраза, това е обективизъм, щом не обичате родината, нямате място тук, но ти нямаш правилна представа за любовта-ти със сигурност командваш жена си и я владееш и според теб това е любов, но никога не си се питал дали е щастлива-така правят и турците с България-не се интересуват дали е добре, а само дали може да е тяхна
112
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
След такава разгромяваща победа, чудно защо снощи нямаше НИКАКВИ празнични шествия, клаксони и дори поне усмихнати лица по улиците?Тъжна победа. Гласувахме борчето - пожарникар - охранител, издигнат от царя, с пълното съзнание, че уж всяка друга алтернатива е по ужасна. Спирам вече да пиша по форумите, защото от тук на татък вече не се чувствам в безопастност - цялата власт вече официално е при борците. Или както се казваше: "Внимавайте какво си пожелавате, че може и да се сбъдне!"
111
0
 
0
 
! Отговори
Мустафа преди 14 години
много ме радваш. Продължавай същия дух. Ти работиш за нас - ДПС!ха ха ха ха ханасаждай омраза и разединение. Това ин храни.
110
0
 
0
 
! Отговори
катя преди 14 години
до Мустафа:ами те турците и ДПС са еднакви,и помаците са с тях, но помаците поне си живет нормално-знаят български, гледат си тютюна и се наричат българи, а турчина никога няма да каже , че е българин, нищо, че не е ходил никога в Турция, има само някакви далечни роднини там, но той никога няма да обича България, защо са ни родино-мразци???
109
0
 
0
 
! Отговори
Martin of Prague преди 14 години
ББ е бил охрана на бай Тошо,да направи като него както преди 25 години - да отвори границите с Турция еднопосочно - който е турчин - да си ходи,който не е - да стои тук,да се забрани двойното гражданство.Не мога да ви разбера Вас българските турци - когато става за родина - посочвате Турция където по принцип не сте желани и ви смятат за ***,а когато стане за работа в Европа - сте българи.Такова животно "етнически турчин" няма.
108
0
 
0
 
! Отговори
до Мустафа преди 14 години
Ще ви има, но по тютюневите полета, ето за това гласувате вие...стига сте седяли в 18 век и сте бленували за старата империя!!! Вие се капсулирахте като ***, а това нищо хубаво няма да ви донесе, останете си неграмотни и със здраве :)
107
0
 
0
 
! Отговори
хах преди 14 години
Той доганчо нека си плаши с етническият мир, но много добре знае, че не може да направи нищо, защото ако се случи белята, той и цялата му *** ще бъдат изринати от България, а за тях и в Турция няма място.
106
0
 
0
 
! Отговори
mostovara65 преди 14 години
Това, което трябваше да стане стана. Да не се забравя,че България е била в благоденствие тогава когато е била в етническият мир. Аз съм *** и съм претеснен от евантуален реваншизъм. Ако Всевишния е отредил да живея в моята родина ще е благодота за мен, но ако волята му е друга то земята Му е необятна и ще се преместим другаде кадето етническият произход не е проблем а дар за отговорните държавници, какъвто изглежда за мен г-н Борисов.
105
0
 
0
 
! Отговори
миротворец преди 14 години
До кога ще се дърпаме и делим... Българи, Турци, ***...Живеем в една държава. Света се обединява! Да вивеем в мир!
104
0
 
0
 
! Отговори
Мустафа преди 14 години
точно тва пошло генералициране най-много пълни нашия електорат:"вие турците сте алчен народ и знаеш ли"Точно на това разчитаме, вие в главите ви, ***, ДПС и турския етнос да се уеднакви. И както гледам от тоя форум сме успяли. За това и ще ни има навеки.
103
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 14 години
И обратното важи с още по-голяма сила - докато Доган става все по-нагъл все повече такива приказки ще се чуват.А тва делене на вие и на ние, което идва от "ваша" страна, ако не се сещаш ще ви излезе на вас на носа
102
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
***, ние се радваме как кюрдите се бъзикат с "вашата" държава :)
101
0
 
0
 
! Отговори
катя преди 14 години
до Мустафа:именно защото се храниш с пари на България, учиш се с нейни пари, за това трябва да я уважаваш, а не да искаш да я владееш, но вие турците сте алчен народ и знаеш ли, Европа го усеща, никога няма да сте приети добре никъде, освен в Азия, защото вие сте не по-малко терористи от другите там
100
0
 
0
 
! Отговори
Владо преди 14 години
Дано повече мюсюлмани, живеещи тук, се събудят като теб.