2 часа и 10 мин – избраниците ни се наработиха за днес

Събират се пак в петък за парламентарния контрол
10 сеп 2009 10:47,
76
2 часа и 10 мин – избраниците ни се наработиха за днес
Снимка: Булфото

 

Парламентът прекрати днешното си заседание заради изчерпване на точките в дневния ред. 

Цели два часа и 10 минути продължи заседанието им, на което депутатите приеха на второ четене Закона за професионалното образование и обучение.

В одобрените изменения се предвижда учениците, обучавани в 12-и клас през учебната 09–10 г. по професия с трета степен на професионална квалификация, да завършват обучението си в 13-и клас през учебната 2010–2011 г. в задочна или самостоятелна форма на обучение.

Още по темата
Следващото заседание на НС е в петък от 9,00 часа.

На него ще бъдат обсъдени промените в Закона за българските документи за самоличност, а в 11,00 ч. ще започне парламентарният контрол.

Тогава отговори на въпроси на народни представители ще дава премиерът Бойко Борисов, министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, министърът на отбраната Николай Младенов, министърът на здравеопазването Божидар Нанев и министърът на земеделието Мирослав Найденов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
0
 
! Отговори
Цецо преди 14 години
Грешката е моя, т.е. на моя компютър, извинявам се!
71
0
 
0
 
! Отговори
Цецо преди 14 години
Защо изтрихте всички коментари???
70
0
 
0
 
! Отговори
Цецо преди 14 години
Хей, Сапа, тук се говори за народните ни избранници, какъв ББ те тревожи? Или ти май постоянно го сънуваш и навсякъде го виждаш, а?:)
69
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
chudia se zashto vaobste sashtestvuvat politici i parlament v nashia variant. Dali niama niakaka alternativna forma na upravlenie? Stoto toz variant uiavno ne raboti v BG
68
0
 
0
 
! Отговори
zs преди 14 години
Защо в "Билла" продават *** пилета и защо посетителите в музея са повече от купувачите в магазина? Защо продават нещо бяло с етикет сирене?Защо дават на прокурор кърджалийския магазин "Билла" 24rodopi.com
67
0
 
0
 
! Отговори
ще... преди 14 години
Ще ги изчерпаме...зимата...!
66
0
 
0
 
! Отговори
до 63 преди 14 години
Общественото доверие на хора-зарибени от патоса,популизма и демагогията на бойко ще се изхаби бързо! В този сайт процетно има повече интелигентни (процентно) хора,отколкото по кръчми и кафенета!!!
65
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
kolkoto da si prochetat vectnicite i da si izpiat kafeto, nali veche iako se sabirat danaci za da gi hrantutim
64
0
 
0
 
! Отговори
s преди 14 години
j
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Батка, тук пишат 20тина човека дето по цял ден си нямат работа. С това ли оценяваш общественото недоверие към кабинета?
62
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
"Много ми е интересно как така спечелиха с мнозинство ББ и компания, а тук чета само отрицателни коментари? Къде са Ви поддръжниците, гос'ин Борисов, да Ви защитят от нападките или вече няма значение...спечелихте, каквото искахте, след Вас и...потоп?" Епизод II: Клонингите атакуват - Ако не си си отговорил сам до сега.
61
0
 
0
 
! Отговори
mi6osp преди 14 години
Моля,не стреляйте по депутатите. Те толкова могат.
60
0
 
0
 
! Отговори
читател преди 14 години
До Днес.бг. Допуснали сте сериозна грешка!!! Днешното заседание на НС продължи 1 час и 10 мин.! Проверете си информацията!
59
0
 
0
 
! Отговори
цун кай хуй преди 14 години
41-то като 40 нс-наработиха се плазмодиите,а не чакат ли законопроекти за приемане??? Затова и Наполеон,и Хитлер са почнали от тези *** 240 на брой!
58
0
 
0
 
! Отговори
3-та смяна преди 14 години
Хората работят денонощно и през деня ли искате да работят не са спали и 2 4аса е много.Почивка не си дават да сложат на границата табела продавасе България зимно намаление 50%
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ама как не ви е срам, бе! Не ги оставяте, милите да си прочетат вестниците и да си уредят далаверите! АААА! Бива ли така, бе? То да не е лесно да крадеш на едро! Че и са новобранци някои от тях! *** моля ви се, оставете им малко време на хората, да свикнат! :-)) Какви са тия приказки? Не работели? Че то лесно ли е да затриеш цялото образование? :-))
56
0
 
0
 
! Отговори
до днес преди 14 години
вчера в статията си ДНЕС.БГ написа , че в пленарна зала са били само 11 депутата, но се оказа ,че това са само депутатите от БСП . Общо депутатите са били 208
55
0
 
0
 
! Отговори
ДНЕС.БГ -ЛЪЖЦИ преди 14 години
EТО ДОКАЗАТЕЛСТВО , ЧЕ ДНЕС.БГ ПУСНА ЛЪЖЛИВА И МАНИПУЛИРАНА СТАТИЯ ОТ ВЧЕРА..Депутатите, които вчера са гласували с чужди карти, са изпитали чувство на срам от това, което са направили, заяви днес в кулоарите на парламента председателят на Народното събрание Цецка Цачева.Стана ясно, че 11-те депутати са били от Коалиция за България, предаде БГНЕС. И с обикновено око се вижда, че от групата на ГЕРБ и от парламентарните групи, които ни подкрепят, присъствието им в парламентарната зала е почти 100%
54
0
 
0
 
! Отговори
Томов преди 14 години
Абе хора - че депутатите не стават и за *** за зеле е ясно. Ама помислете - не може 240 депутата да седят непрекъснато в зала - законите не се правят в зала, а в комисиите. Има много техническа работа преди един закон да влезе да се гласува в зала. В парламентарната зала предимно се ГЛАСУВА и се прави ПАРЛАМЕНТАРЕН КОНТРОЛ и ДЕБАТИ по ЗАКОНОПРОЕКТИ. Като няма готови законопроекти за кой *** да седят тия хора в залата?
53
0
 
0
 
! Отговори
данъкоплатец преди 14 години
Ето защо трябва да бъде въведено почасово заплащане! Може би парламента вече са минали на такова? Не са го съобщили, някой да го е чул?