Комисията по етика в парламента ще мъмри Яне и Волен

Димо Гяуров се закани да разгледа скандала между двамата лидери
17 дек 2009 20:44, Красимир Ангелов
114
Комисията по етика в парламента ще мъмри Яне и Волен
Димо Гяуров. Снимка: БГНЕС

Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика ще се самосезира след днешния скандал между депутатите Яне Янев и Волен Сидеров, обяви председателят на комисията Димо Гяуров.

Както Dnes.bg информира, лидерите на "Атака" и РЗС се хванаха за гушите и сътвориха страхотен цирк в парламента.

В кулоарите на парламента Волен Сидеров нарече Яне Янев хомосексуалист.

Лидерът на РЗС пък не му остана длъжен и се изцепи:

“Аз съм хетеросексуален мъж. Той може да се убеди в това, като доведе Капка и си носи фенер”.

Още по темата
17 дек 2009 14:20
157

Освен мнението си по скандала Гяуров съобщи още, че  няма основание депутатът от ГЕРБ Искра Фидосова да бъде обвинена в конфликт на интереси.

Самата Фидосова е изпратила в сряда до комисията писмо, в което коректно е съобщила размера на кредита и кредитора й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
до 29 преди 14 години
Аз съм български националист, а ти вероятно си някой турски *** като гъзолизец на туркофила от 4-ти километър Волен. На теб лекарствата са ти слаби и затова си избягал от лудницата.*** като теб могат да вярват че Болен е националист. Болен е *** и ти си негов платен драскач из интернет. На другите избори няма да се сети никой , че е имало някакаъв болен психопат в Парламента.
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ти явно си един скапан и болен Фес,или просто един от многото предатели на България.Утивай да си пиеш лекарствата,защото от такива като теб страда целия Български народ вече 20 години
28
0
 
0
 
! Отговори
Волен е идиот кръгъл преди 14 години
Сидеров е един от най-мръсните и долни лъжци, манипулатори и турски ***. Изключително нагъл лъжец. Тоя е националист колкото Далай Лама и космонавт. На мен тоя *** ненормален Волен-Болен много повече ми прилича на ***. Яне Янев много добре му натри носа. Даже трябва да го даде под съд.
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Волен Сидеров -ПРЕЗИДЕНТ, а останалите мръсни *** да си ходат в Деарбекира в Анадола.Само АТАКА всичко останало е помиярщина и ***
26
0
 
0
 
! Отговори
български националис преди 14 години
Волен може да го изпраска Доган без никакъв пробем. И двамата са от едно котило. А вишсчки знаят, че Волен не само е болен, а е и абсолютно луд. Трябва да го освидетелстват и да го вкарат в лудница.
25
0
 
0
 
! Отговори
Браво на Яне! преди 14 години
Откаченият психопат Волен - Болен си го намери. Браво на Яне Янев!
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ама сидеров си има и жена,и беше бременна милата,просто изгубиха детето. грехота е да говорите така. а на яне му трябва фенер,да си намира малката ***,ама седнал на мъж да се прави.а там и ДАНС не може да му помогне!
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Волен да не се прави на мъж, ами да разкаже как е вкусът на *** в устата му от постоянното завиране на главата му в *** на Слави Бинев и Боко Тиквата! А че Яне е достоен да украси всеки дом за душевно болни - и в това няма спор! С една дума за последните 100 години не сме имали по-калпав парламент! Срам и позор за държава с над 1300 години история!
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Golem smehhhhh.I tova go pravyat v parlamenta.Ako byah glasuval za tiya dvamata napravo 6tyah da vzema noja i da si napravya SEPUKO.Hi-hi-hi
21
0
 
0
 
! Отговори
kih преди 14 години
браво на янев,болен сидеров е безплоден и хомосексуалист
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЯНЕ Е-Е СИГУРНО НЯКОЙ ОКОЛО ТЕБ ТИ Е КАЗАЛ,ЧЕ СИ ГОЛЯМ ПОЛИТИК......НО АКО СЕ ОГЛЕДАШ ПРИЛИЧАШ МИ ОСКУБАНА ***. СИДЕРОВ Е ИСТИНСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ МЪЖ,КОЙТО Е МНОГО,МНОГО НЕОБХОДИМ ЗА БЪЛГАРИЯ,ТОВА ЩЕ ГО ДОКАЖЕ ИСТОРИЯТА.
19
0
 
0
 
! Отговори
q преди 14 години
bravo na qnev mn dobyr otgovor:)
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ами,казал си е яне-данесете му фенер,защото трудно си намира малкото пишле.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
k ЯНЕ-Е-Е НЕ СЕ ВИЖДАШ ЧЕ СИ ОСКУБАНА *** ?? ВСИЧКИ ТЕ ГОНЯТ КАТО МРЪСНО КОТЕ. НРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ОПОМНИШ НА КАДЕ СИ ТРЪГНАЛ ДА ПИКАЕШ СРЕЩУ ВЯТЪРА???? СИДЕРОВ Е ПОЛИТИЧЕСКИ МЪЖ И БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ТАКИВА МЪЖЕ.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Жалки смешници!!!
15
0
 
0
 
! Отговори
gendoff преди 14 години
Ако това беше просто едно уважаващо себе си предприятие (не говорим за институция) щеше на момента да ги освободи и двамата от длъжност.
14
0
 
0
 
! Отговори
антрополог преди 14 години
незнам кой е хомо и кой хетеро, но и двамата са селски психопати, прилъгали озлобени *** да гласуват за тях. това са резултатите от социалното инженерство.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сидеров е много гнусен манипулатор. А злобата му е безгранична. На мястото на Яне бих го дал по съд! Платил бил 20 хил.лв. на някой си, за да свидетелства,че Яне е хомо:) А бе луд отвсякъъъъде:) Да се осъди за накърняване на човешкото достойнство!
12
0
 
0
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 14 години
ВИЦ Попитали радио "Ереван" - Как ще постъпят Янето и Волен,ако ги....мъмрятв Парламента? Отговор - Волен ще го...премести,Янето ще го...потърси.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
vigdam ve4e ima lubovni iskri prehvar4at===================