ВМРО събра 200 000 подписа против членството на Турция в ЕС

При 500 хиляди подписа парламентът е длъжен да насрочи референдум
18 май 2010 16:00, Красимир Ангелов
322
ВМРО събра 200 000 подписа против членството на Турция в ЕС
Снимка: БГНЕС

200 000 подписа събраха за месец от ВМРО с искането за референдум срещу членството на Турция в ЕС, съобщиха от партията.

Събраните гласове означават, че Народното събрание ще трябва да насрочи дебат, на който да се реши дали да се свика референдум по въпроса.

При 500 хиляди подписа пък парламентът е длъжен да насрочи референдум, припомнят войводите.

Още по темата

Акцията продължава до 18 юли, а подписката ще продължи на територията на цялата страна.

Според статистиката от София има над 40 хиляди подписали се, във Варна – над 20 хиляди, в Стара Загора – над 16 хиляди, в Бургас, Благоевград, Плевен и Велико Търново – над 10 хиляди, в Търговище – над 5 хиляди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
10
 
2
 
! Отговори
БГ преди 14 години
И аз се подписах!!! А господа *** които дават съвети кой къде и как живее да си ходят в Америка,Турция,Афганистан и тем подобни мюсюлмански държави!!! България си е за българи!!!
239
2
 
9
 
! Отговори
емигрант преди 14 години
А за някой наш наболял проблем защо не се подписвате и да си ползвате гражданското право да се поиска реферндум?Какво точно ви притеснява Турция да е в ЕС? А и кои сме ние там като обувките ни още вратата сочат, че и авторитетно мнение да даваме кой да влиза и кой да излиза.Турция и България са това която са сега и не това, което са били преди 200, 500 или 1000 години. Национализмът е за глупаците, които мразят чуждото без да го познават. И българските турци мразите, но и тях толкова познавате
238
0
 
2
 
! Отговори
hamlet преди 14 години
Ei tolkova ni e demokratsiqta....iztrivame edin prosti4ak komentar,ama istinata boli.dali se pitame za6to tsenata na alkohola ne se povi6ava kolkoto na drugite nujni ne6ta za horata...sas sigurnost ne.ima samo edin otgovor...da se napiva naroda i da mu se upoiva mozaka(osobenno na mladejta)za da ne razsajdava trezvo 4e ako e taka 6te razbere i vidi realnosta
237
1
 
3
 
! Отговори
тр-р-р-р-р-р преди 14 години
Българин си , ама си много *** и кух ! Случайно не си ли чувал ,че в Америка има много малцинствени общности , които си комуникират на различни езици и на никого не идва на ум да ги нарича ***,*** или каквато още простотия можеш да измислиш? Изглежда ,че в мозъка ти има една мозъчна гънка ,която изчезва , когато се напънеш да сереш!
236
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Гадна е щото има промити мозъци , има *** ,като Волен Сидеров,превърнал и материализирал идеята в семейна печатница за дивиденти и мангизи ., няма образование ,няма никакви ценности освен лъжи , пари ,измекярщина , продажност и малаграмотност
235
1
 
6
 
! Отговори
хаджията преди 14 години
Истинските турци нямат нищо общо с турските *** и с турците ,които се изселиха от България прз 89г. Никой не се кани да ни превзема , или да прави минарета .Случайно не си ли чувал , че в бившата Западна Европа има големи колонии от турци-гастарбайтери ? Ина никого от тях не е дошло на ума да ги пропъжда или да говори за минарета и други щуротии. Но докато има промити мозъци ,като тебе ще има проблеми ,но няма да има просперитет!
234
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много гадна е тази игра мюсюлмани срещу християни и обратното. Дано не допуснем това и в България. Това е малката Швейцария, хора, да бъдем заедно...
233
2
 
9
 
! Отговори
arslan преди 14 години
то няма 500 хил българи в цялата държава
232
4
 
13
 
! Отговори
цецо преди 14 години
Ми то от тая *** акция с подписите "против", излиза че поне 5 милиона са "за"!Аз също съм "за" членството на Турция в ЕС. Българин съм, и нямам време да обяснявам за *** защо това е добре за ЕС, т.е. и за нас.
231
5
 
3
 
! Отговори
Атака в атака преди 14 години
Ами да се напънем малко остават само някакви си 300 000 подписа. Но после така ще го натрием на гаджалитееее.....
230
4
 
6
 
! Отговори
gorda turkinq преди 14 години
решихте всички ваши проблеми в България нямате проблеми с пенсиите с заплатите със здравеопазване и т. н сега остана единстевения проблем Турция :) тр няма нужда европейския съюз точно обратно но малките ви главици как да го разберат хайде борете събирайте подписи дано ви чуят както ви "чуха" за новините на турски :))
229
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ХА, като се имаш за турчин кво правиш тук ...
228
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нали видях един баш уж турчин как кара без книшка и то пиян, а тоя знае ли че ако направи това в Турция няма да види книжка нокога..,
227
6
 
13
 
! Отговори
ироничен преди 14 години
Както е тръгнало хайде да направим и Референдум за изгонване на Турция от НАТО,а след това тъй-като фанатично много ги мразим да им обявим и една война.И тъй-като в цял свят сме известни като Българи-юнаци с лъвски сърца да ги смачкаме тези *** и да си седнем на голите и *** ***.
226
3
 
7
 
! Отговори
Аз преди 14 години
КОМУ СА НУЖНИ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПОДПИСИ И КОМЕНТАРИ ВЪВ ФОРУМА. ЕДНА ДЪРЖАВА, ЧЛЕНКА НА ЕС ДА ГЛАСУВА ПРОТИВ И ТУРЦИЯ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ ПОНЕ СЛЕДВАЩИТЕ 15 ГОДИНИ. А ТЕ НЕ СА ЕДНА - ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, БЕЛГИЯ. А СЛЕД 15 ГОДИНИ НЯМА ДА ИМА ЕС.
225
8
 
9
 
! Отговори
до 251 преди 14 години
ти може да си *** и да ти харесва да живееш с ***, ама аз съм българин и не ми харесва да чувам как *** комуникират на турски помежду си , а твърдят, че са българи, не искам да гледам минарета, не искам да слушам турска реч в България, от хора, които по лични карти са българи , а по култура , език и манталитет турци.
224
3
 
8
 
! Отговори
Goldstrike преди 14 години
Съгласен съм с #250!Независимо какъв ни е статуса в ЕС в момента, какъв е статуса на ВМРО в политическия и обществения живот - българският народ ТРЯБВА да се произнесе по този въпрос, стига да се свика национален референдум!
223
3
 
7
 
! Отговори
владо преди 14 години
Тъпоъгълнико,не говори глупости ! Спомни си против какво са се борили Левски и Ботев ,не противобикновените турци ,а против робството! Случайно да си чувал , че в света няма робство , а има бедни и богати! Последното е в България,но в Турция бедността е в разумни граници,съществува голяма прослойка средна класа,естествено и богаташи ! Иначе предпочитам да живея с турци ,*** ти ги подарявам !
222
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Съберат ли 500 000 подписа трябва да има референдум. Това гласи новия закон. Как ще се гласува на този референдум е съвсем отделен въпрос. Моето мнение е че българския народ задължително трябва да се произнесе по този въпрос. Поради тази причина утре ще се подпиша в подписката.
221
1
 
7
 
! Отговори
Абориген преди 14 години
Подписката против приемането на Турция в ЕС започна от Пловдив и под ръководството на едно младо,образовано и симпатично момче на име Александър Сиди -по произход евреин! Нямам нищо против евреите ,но мисля ,че повече би му подхождала друга партия ,а не точно ВМРО.Някак си не се вързват нещата или ,ако се вързват са не до убежденията ,а до гонене на лична изгода и интереси .Аман от такива !