Сидеров: Кърджали е заплашен от откъсване от България

В Родопите се подменя идентичността, твърди лидерът на Атака
6 сеп 2010 16:38,
454
Сидеров: Кърджали е заплашен от откъсване от България
Снимка: БГНЕС

Лидерът на партия „Атака” Волен Сидеров обяви днес в Кърджали, че градът е особено възлов, но в момента е заплашен от опасността да бъде откъснат от България или да остане извън страната, предаде БГНЕС.

Според него въпреки смените на правителствата, в този район нещата не вървят много добре, тъй като всичко е в ръцете на ДПС. Сидеров подчерта акцентите в новата политика на партията си в Родопите и по-конкретно в Кърджалийско и Смолянско, приоритет в която ще бъде разбиване на монопола на ДПС.

Той алармира, че по пътя към Кърджали на всички указателни табели забелязал допълнителни, написани на турски, с които се указвало къде се продават гащи и манджи.

„Не може да не си намериш работа само защото не говориш турски. Над 90% от бизнеса, от раздаването на службите и т.н. се държат от ДПС. Наложителна е подмяна на кадрите, които в момента шуробаджанашки държат властта по места.

Ние нямаме министри във възловите ведомства, затова в парламента ще огласяваме сигнали за лошото и корумпираното управление”, мотивира се Сидеров.

Освен че реанимира тезата си от 2005 г. за опасността, грозяща Кърджали от отцепване от българската територия, той повтори и твърдението си, че в етнически смесените райони живеят единствено българи, потомци на ислямизираните си предци от турското робство.

„ДНК изследванията сочат, че ние всички сме наследници на тракобългарите. Но в Родопите се подменя идентичността, българската държава абдикира от този район и тъй като в природата празно няма, тук се наместиха интересите на турската държава”, поясни Сидеров.

Според него ГЕРБ трябва цялостно да преосмисли икономическата си философия. Държавата трябва да си върне ЕРП-тата, комуникациите и всички обекти, разграбени от престъпната приватизация – така Волен Сидеров настоя за национализация.

„Аз подхождам държавнически, а не си правя пиар, както правят някои”, заяви политикът. Той обаче не можа да даде конкретен отговор на въпроса започнал ли е поканеният от него международен експертен екип да проверява управлението на Иван Костов.

Не стана ясно и дали спецовете от организацията при ООН и Световната банка са склонили на предложената от Сидеров схема за заплащане, т.е. когато намерят откраднатите от Костов пари, да си удържат комисионата.

„Правителствата от Иван Костов допреди сегашното са виновни за разграбването на държавата. Управлението на Костов беше най-престъпното през последните 20 години”, заяви още Сидеров. Всички факти за „престъпленията” той ще изложи в Черна книга.

Лидерът на „Атака” връчи партийните книжки на новоприетите членове, сред които и Димитър Топалов, вече бивш областен координатор на ДСБ.

„Вероятно, когато човек остарява, помъдрява”, така Топалов аргументира поредния си прескок в нова партия.

Волен Сидеров не допусна в залата на пресконференцията екипа на телевизия СКАТ. В отговор на въпрос той подчерта, че „некоректни и необективни медии нямат място на пресконференцията”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


454
Още по темата: ДПСВолен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
304
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
toq individ be6e obarnal politikata vav posledno vreme no se vidq 4e ne e aktualen i pak se po4na -*** -turcite-dps-dokoga 6tego tarpim toq nenormalen
303
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тоз пък кой беше? да не е писал тая реч специално за 6.септ. през дългите дни и нощи на забвение?
302
1
 
2
 
! Отговори
Anonimen преди 13 години
Поредния ненормален. И като ги ****, какво? Семката ти няма спомени кой си ти бе простако? Наливаш пак вода в да не казвам какво! Ама си и ти?!!!! Много просташки народ! ***, би казал някой друг!
301
0
 
6
 
! Отговори
onzi преди 13 години
положението е критично към безнадеждно.
300
2
 
7
 
! Отговори
туркиня преди 13 години
Волене - Болене, ти направо ме разби, а това за Костов си е истина!
299
1
 
11
 
! Отговори
Буревестников преди 13 години
:) Кърджали и целия регион там НАИСТИНА не само са заплашени но и бих казал вече почти откъснати от България ИКОНОМИЧЕСКИ !!!.... Родом съм оттам и виждам за какво става дума при всяко мое прибиране към родния ми край :( ! Защо става така? :( Как защо дами и господа?.... Всички знаем защо! Когато е пълно със ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ ,*** И СРЕБРОЛЮБЦИ нещата просто няма как да станат другояче ! То даже направо си е начертано !!! :( Още от самото регистриране на партията на религиозна основа като ДПС та чак до ордените от Агент Гоце за Доган :( ! Някой ПРОДАЖНИК ОТ ПАРЛАМЕНТА ДА Е ПРОЯВИЛ ЖЕЛАНИЕ ДА ВИДИ КАКВО СТАВА НАИСТИНА ПО ГРАДОВЕ СЪС ПРЕДИМНО МОХАМЕДАНСКО НАСЕЛЕНИЕ? НЕ НАЛИ? :( И КАК ЩЕ ВИДИТЕ.... НАЛИ ПРАВЯТ СМЕШНИ КОАЛИЦИИ СЪС ТЯХ ТОЧНО ! :( ТРАГЕДИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ :(
298
1
 
8
 
! Отговори
БОРИМЕЧКАТА преди 13 години
Това е заложено като цел в турската политика.А тва *** Гоце,раздава ордени на прокарващия турските мераци Доган.И все пак това няма никога да стане!Джамийкете им по лесно ще паднат,отколкото кулите близнаци!
297
0
 
5
 
! Отговори
d.stoqnov преди 13 години
nqmam pari za qdene i za jili6te kakvi deca da pravqbe otka4alki.
296
2
 
8
 
! Отговори
серГЕЙ Станишев преди 13 години
Ние комунистите сме обратни, но от АТАКА са луди!
295
2
 
7
 
! Отговори
Болен Лидеров преди 13 години
"Ние нямаме министри във възловите ведомства, затова в парламента ще огласяваме сигнали за лошото и корумпираното управление Анджак де ! Вие ако имахте министри в МС нямаше да прилайвате като проскубани ***.
294
0
 
3
 
! Отговори
123 преди 13 години
malko zakasnjla pradnj.dikmetata ot poma6kite regioni si vzemat bg teskereta i hukvat po evropa,samo nekoi 4amavi glavi o6te drapat za turcia.tam pak se otnasjt kam tjh kato s gjuri.dikmeto si e dikme/predatel tr/ne sa obi4ani ni ot svoi ,ni ot 4ujdi.
293
1
 
3
 
! Отговори
123 преди 13 години
za6to v zapadna evropa njma ***,za6toto sa gi obla4vali s x-ray v oblasta na genitalite.a nie se pisahme mnogonacionalna darjava kato cccp i sega 6te si platime za prostotiata na komunjgite.
292
4
 
3
 
! Отговори
3211 преди 13 години
По-добре да еб*м повече малцинствата за да ги стопим.
291
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А добро утро! Сетиха се.
290
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
mangala pravi 10 deca i go boli.. az i 2 da napravia me interesuvat, niama kak da se boria sre6tu mangala s 10...
289
3
 
18
 
! Отговори
пешо преди 13 години
хора, обичайте се и правете повече деца, защото *** ни изместват и ще ни вземат родината! после ще трябва съвсем да им робуваме, за да ги изхраним! не се занимавайте с политиците! те са си добре! трупат милиончета, а вие се дървете и им правите сейр!
288
2
 
10
 
! Отговори
Anonimen преди 13 години
Сетила се Мара да се побара...ама кога! То това положение е от 1292 г., ама простака удря по разсъхналата се магарешка кожа и вика "Крадец, крадец!" и мята безумни погледи докато съсипва държавата! По делата им ще ги познаете, не по дрехите и мурафетите безсмъртните "агенти'! Викай, ама защо викаш с такова закъснение и защо селективно, а през останалото време мълчиш като женски гениталии! Родолюбци! Пфу! Родогубци...
287
4
 
6
 
! Отговори
Домини преди 13 години
Днес.бг, хайде малко КОНТРОЛ, защото пак под всички статии са се появили мнения на шльокавица, които аз няма да чета.
286
5
 
8
 
! Отговори
lufthansa преди 13 години
полет номер 12345 от София за лудницата е в 11:00 , моля всички пътници да се наредят на опашката
285
3
 
3
 
! Отговори
пешо преди 13 години
германия губи войната, съюз със СССР , разпадна се! европейски съюз, и той е пред разпадане! ний сме си каръци! това е! стойте си тук и си трайте! на турците ще кажа, че и тяхната империя преди векове се разпадна, просто ни трябваше повече време!