Сидеров: Кърджали е заплашен от откъсване от България

В Родопите се подменя идентичността, твърди лидерът на Атака
6 сеп 2010 16:38,
454
Сидеров: Кърджали е заплашен от откъсване от България
Снимка: БГНЕС

Лидерът на партия „Атака” Волен Сидеров обяви днес в Кърджали, че градът е особено възлов, но в момента е заплашен от опасността да бъде откъснат от България или да остане извън страната, предаде БГНЕС.

Според него въпреки смените на правителствата, в този район нещата не вървят много добре, тъй като всичко е в ръцете на ДПС. Сидеров подчерта акцентите в новата политика на партията си в Родопите и по-конкретно в Кърджалийско и Смолянско, приоритет в която ще бъде разбиване на монопола на ДПС.

Той алармира, че по пътя към Кърджали на всички указателни табели забелязал допълнителни, написани на турски, с които се указвало къде се продават гащи и манджи.

„Не може да не си намериш работа само защото не говориш турски. Над 90% от бизнеса, от раздаването на службите и т.н. се държат от ДПС. Наложителна е подмяна на кадрите, които в момента шуробаджанашки държат властта по места.

Ние нямаме министри във възловите ведомства, затова в парламента ще огласяваме сигнали за лошото и корумпираното управление”, мотивира се Сидеров.

Освен че реанимира тезата си от 2005 г. за опасността, грозяща Кърджали от отцепване от българската територия, той повтори и твърдението си, че в етнически смесените райони живеят единствено българи, потомци на ислямизираните си предци от турското робство.

„ДНК изследванията сочат, че ние всички сме наследници на тракобългарите. Но в Родопите се подменя идентичността, българската държава абдикира от този район и тъй като в природата празно няма, тук се наместиха интересите на турската държава”, поясни Сидеров.

Според него ГЕРБ трябва цялостно да преосмисли икономическата си философия. Държавата трябва да си върне ЕРП-тата, комуникациите и всички обекти, разграбени от престъпната приватизация – така Волен Сидеров настоя за национализация.

„Аз подхождам държавнически, а не си правя пиар, както правят някои”, заяви политикът. Той обаче не можа да даде конкретен отговор на въпроса започнал ли е поканеният от него международен експертен екип да проверява управлението на Иван Костов.

Не стана ясно и дали спецовете от организацията при ООН и Световната банка са склонили на предложената от Сидеров схема за заплащане, т.е. когато намерят откраднатите от Костов пари, да си удържат комисионата.

„Правителствата от Иван Костов допреди сегашното са виновни за разграбването на държавата. Управлението на Костов беше най-престъпното през последните 20 години”, заяви още Сидеров. Всички факти за „престъпленията” той ще изложи в Черна книга.

Лидерът на „Атака” връчи партийните книжки на новоприетите членове, сред които и Димитър Топалов, вече бивш областен координатор на ДСБ.

„Вероятно, когато човек остарява, помъдрява”, така Топалов аргументира поредния си прескок в нова партия.

Волен Сидеров не допусна в залата на пресконференцията екипа на телевизия СКАТ. В отговор на въпрос той подчерта, че „некоректни и необективни медии нямат място на пресконференцията”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


454
Още по темата: ДПСВолен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
5
 
8
 
! Отговори
пешо преди 13 години
толкова ли сте ***, или си мечтаете за небесни краставички? кой ще ви вземе? страна пълна с продажници и ***! помните ли вица, защо америка не ни иска? защото ще я продадем на руснаците! другите държави са с традиции и пълна с интелигентни хора! те четат история и знаят, че с които и държави да сключим какъвто и да било съюз, то той е въпрос на време да се разтури! спомнете си всички съюзи, които е сключила българия през вековете! съюз с византия, империята се разпада! съюз с германия, губи
283
4
 
3
 
! Отговори
variant tri преди 13 години
vsi4ki se obi4at i imat rabota i vzemat po 1000 leva na mesec!
282
4
 
3
 
! Отговори
3 variant преди 13 години
vsi4ki imat rabota i vsemat po 1000 leva na mesec i vsi4ki se obi4at!
281
4
 
3
 
! Отговори
3 variant преди 13 години
vseki v kyrdjali ima rabota i vzema po 1000 leva na mesec i vsi4ki se obi4at!
280
7
 
0
 
! Отговори
2 преди 13 години
DO 39 VSE SINUVAS I KATO SE SIBUDIS POCVAS DA RISIS GLUPOSTI OT RODA NA KAZAH.
279
12
 
17
 
! Отговори
самолет на Луфтханза преди 13 години
Сидеров: Кърджали е заплашен от откъсване от България! Може някой да качи града на самолет на Луфтханза и да го вземе със себе си!
278
10
 
4
 
! Отговори
казах преди 13 години
Видях в една джамия такъв арсенал и един F16-пълна бойна готовност.КАЗАХ!!!
277
7
 
9
 
! Отговори
казах преди 13 години
И не само Кърджали Нима само Сидеров вижда това Господа управляващи,клели сте се в конституцията-преговаряйте си я от време на време Казах
276
11
 
19
 
! Отговори
Лекар преди 13 години
Абе хора не го пускайте тоя да ходи по Родопите,ще вземе да скочи от колата и хванал баира ,като партизанин.Връзвайте го по време на пътуване
275
4
 
10
 
! Отговори
до 315 преди 13 години
Да се разберат с Руснацуте те изкупуват черноморите имат над 300 000 имотам там Англичаните селата Турците изостават :)!!!!
274
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Едва ли Турция има интерес да прави зулуми , да отцепва Кърджали и т.н След време ,като влезе в ЕС ще си има свободен достъп до цялата територияНали Волен трябва да сеявява по медиите и да дрънка глупости , иначе ще го забравят . В това отношение , много си прличат със СЕРГЕЙ
273
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
1991 ТУРГУТ ЙОЗАЛ казва на митинг " ЕДИН ДЕН *** ОТНОВО ЩЕ БЪДЕ НАШ , САМО ЧЕ ТОЗИ ПЪТ НИЕ ЩЕ ГО КУПИМ"Всички БГ политици( с малки изключения) вече 20 години работят за това Волен е сред тях
272
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе Волен не е чиста водица. Нима е забравил как на местните избори , на някои места ДПС И АТАКА се бяха гушнали .И той е в кюпа .Ама е прав, празно няма - ние се махаме от БГ , след 50 години ще се напълни с Западноевропейци , турци , индийци , от изтока и все по-малко Българи . И кой ни е виновен ??? Ами сами сме си виновни , и от друга страна , всички които участваха в системното унищожение , съсипване на страната ни и на всичко българско . САЩ са първи в списъка
271
10
 
14
 
! Отговори
Bulgarian преди 13 години
Viva s Siderov. Samo taka bravo .
270
16
 
31
 
! Отговори
dynamo преди 13 години
Турците - в Турция! Толкоз! Да видим дали там ще ги галят с перце и ще им дават хляб, щото там на тях понеже са "турци" пак им викат "***" странно нали? ;) Прости хора!
269
13
 
14
 
! Отговори
VAS8ILISQNISEVROPA преди 13 години
НЕ Е ВАЖНО...КЪМ КОЯ ИМПЕРИЯ ЩЕ БЪДЕ КЪРДЖАЛИ....ВАЖНОТО Е ВСИЧКИ ЕТНОСИ ТАМ ДА ЖИВЕЯТ ДОБРЕ....МИСТЕР ЖЕЛЯЗКОВ ДА СИ ОТКЪСНЕ ЕЗИКА...
268
3
 
31
 
! Отговори
Иванку преди 13 години
До 310 Брат ти от коя планета си, нямало Турци в Кърджали :)))Аз съм от Кърджали- квартал Възрожденци,тук поне 75% са турци.:)
267
18
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В Кърджали мнозинството от хората са си чисти българи, турци няма. Има мюсюлмани-българи, като част от тях с радост се връщат в лоното на християнската църква. До момента отец Сариев е покръстил стотици нови Християни. Въпросът е и в селата около Кърджали да се построят църкви , а строежът на джамии да бъде забранен-да не би турция да ни позволява там да строим църкви, а. Знаете ли че за българското малцинство в град Лозенград в Турция и днес няма църква!
266
4
 
13
 
! Отговори
чекист преди 13 години
haha mai ti se razme4ta ne6to ,tova deto go kazva6 nqma kak da stane ,neznam nakade varvi rabotata ama ako se stigne do tam 6te vazstanem ot ada kato feniks ot pepelta i 6te vi uni6tojim za6toto bulgari sme nie...smurt na islqmizma !!!
265
4
 
11
 
! Отговори
ЕУ преди 13 години
Ако турция не и пукаше за ЕС нямаше да чака като просяк от началото на 90те да я поканят в християнския клуб на западните демокрации.