Не съжалявам, че махнах Борисова

Премиерът готов с новия министър, но му крие името
30 сеп 2010 08:53,
308
Не съжалявам, че махнах Борисова
Снимка: БГНЕС

"Не съжалявам, че приех оставката на Борисова, има основно правило, след като загубиш подкрепа, след като не можеш да проведеш реформите с подкрепата, която ти е необходима – това е най-правилното решение, няма смисъл да се чака месеци наред, както беше в предишни кабинети", коментира премиерът Бойко Борисов.

"Не може да обявим 20% доплащане, след като първо не сме питали хората, бранша, не сме направили необходимите изчисления.

Още по темата

Много от специалистите са убедени, че трябва да има заплащане, първо трябва да го решим в кабинета, в парламента и тогава да го представим на хората.

Не могат да го прочетат от сайта на министерството и всички да го научим от там.

20 години в здравеопазването няма реформи – всички правителства досега сменят по няколко министри", допълни той пред Нова телевизия.

"Наясно съм с името на новия министър, но няма да му кажа името", категоричен бе Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


308
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
280
2
 
10
 
! Отговори
Никой преди 13 години
статистическо джипи от порядъка на 6-7000лв.Впечатляващо безочие на фона на некадърността им съставляваща 90% от числеността на персонала. За сравнение един сервитьор в Канада има моралното задължене да обяви получените през седмицата бакшиши пред работодателя си , който от своя страна ги декларира като доход на лицето и съответно се плаща данъци върху него? За какво да говорим? За светлинни години разлика в морала на обикновения сервитьор от Канада и БГ хипократов лъжец!!!!???
279
3
 
8
 
! Отговори
Никой преди 13 години
Не проумявам защо лекарите са толкова алчни? при това демонстратевно меркантилно цвилене? Някой да си е получил касова бон за 2,40лв.? При 20 пациента на ден това са 48,00лв. безотчетни (без данъци и осигуровки) т.е. за 20 работни дни 960лв!!!! само от потребителската такса . Известно ми е че отделно ЗОК им плаща за всеки пациент, който им се води на списък.Един преглед без направление е 20-25лв. Символите няма да ми стигнат да калкулирам един средностатистически месечен доход на средно
278
1
 
15
 
! Отговори
питащ преди 13 години
Защо Борисова е отстранена като министър на здравеопозването заради загубено доверие, а това не стане и с финансовия министър Симеон Дянков, след като е с толкова ниско обществено доверие. А това е едно от най-важните министерства. Защо не се подхожда еднакво за всички министри. Още повече, че част от министрите в правитнелството са против действия на Дянков при определяне на бюджета им. И това за сметка на двете силови ведомства, където има увеличение. А здравето на хората не е важно, така ли?
277
2
 
4
 
! Отговори
ь преди 13 години
Бойко като гоце на РЪБЪ...БИВШИ КОМУНИСТИ(ДС)
276
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз не съжалявам
275
4
 
13
 
! Отговори
doky преди 13 години
Абе ,отворко,кой направи лекарите"ЕТ"?При положение ,че болниците са търговски дружества,какво друго да правят освен търговия??Е,усетихте ли се,че здравето не е стока??А?А кой "скача" за да стане така?И същите мозъци като Миланов сега плачат с крокодилски сълзи?!?
274
5
 
6
 
! Отговори
Бориславов преди 13 години
Следващата клопка ще дойде от НОИ. Тази управителка заедно с наколко жени до нея прови всичко възможно да компрометира управлението на ГЕРБ.
273
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и стига са плакали тези лекари и непрекъснато плашат със стачки.превърнаха здравеопазването в "търговия на дребно".влизаш в кабинето и преди да си кажеш името ти искат 2.40лева.кой им проверява работата.и инженери и икономисти са непрекъснато проверявани.кой господа проверява работата на лекарите.техните грешки са на два метра под земята.г-н борисов просто затегнете дисциплината така както правите в другите сектори.а като искат да ви свалят.няма кой знае какво да загубите.
272
2
 
13
 
! Отговори
Новина преди 13 години
Оставката на Борисова е крачка напред по наклонената плоскост!!!
271
1
 
1
 
! Отговори
ДО 267 преди 13 години
Ало,пич....проблемите на психичното здраве са през две колонки-Крими и третата -вляво!!!!Хайде по живо,че като те чета-не си съвсем таферен.....
270
2
 
10
 
! Отговори
Кака Бойка преди 13 години
"Не съжалявам,че махнах Борисова"-СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ Я СЛОЖИХ!!!!!
269
1
 
2
 
! Отговори
до 269 преди 13 години
Очевидно не познавате и Вие добре българския език. Едно от основните правила гласи, че отрицателната частица "НЕ" се пише отделно от глагол. Така че единствената правилна форма тук е "не съжалявам"
268
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съвършено вярно ,че министърът трябва да познава проблемите в цялата мрежа !Академичното образувание не е достатъчно за тази изключително тежка и отговорна длъжност
267
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съвършено вярно ,че министърът трябва да познава проблемите в цялата мрежа !Академичното образувание не е достатъчно за тази изключително тежка и отговорна длъжност
266
2
 
11
 
! Отговори
онзи преди 13 години
Аз пък няма да съжалявам , ако по-скоро се махнете всичките
265
0
 
0
 
! Отговори
istinata kaji Boiko преди 13 години
ot matrial4eto nemoe se r'abere dali Несъжалявам, че махнах Борисова ili Не съжалявам, че махнах Борисоваabe vie ne ste li u4il bulraristanski be Несъжалявам versus Не съжалявамizliza 4e Boiko Boriso SYJALIAVA 4e e MAHNAL BABA JAGA ot zdraveto.
264
4
 
1
 
! Отговори
berbatOFF преди 13 години
аз кумири нямам..винаги съм бил в опозиця....на ББ..едно не може да се отре4е....прави промените в движение....и наи важното...не робува на партиини интереси..а ина4е.ТО БГ.. си е такава ..каца с ..лаина , 4е които и да доиде...няма да му е лесно.
263
6
 
3
 
! Отговори
one GERB story, main преди 13 години
Не съжалявам, че махнах БорисоваНе съжалявам, че Typнах БорисоваBAC Несъжалявам, AKO Bи махнаBCi4ko ste mahnaste mahna Diankov kogato si poiskamste mahna slyncetoste mahna zvezditeste iztrepia Podkrepaste smaja komunistite, ot tiah samo sebe si ste ostviano ste podkrepiam izdevatelstvata na drugite ot GERB srestu tretite ot NE_GERBGERB GERB GERB GERB
262
4
 
15
 
! Отговори
БСП преди 13 години
Доста странни неща му се натрупаха на това правителство...и гафове!!!В период на криза това е недопостимо!!!ОСТАВКА
261
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мда, а новият министър е шеф на Българския лекарски съюз. И стана ясно още на другия ден след подаването на сигнал в прокуратурата за липсващите 319 милиона от бюджета на НЗОК. Странно съвпадение е, че сигналът е подаден именно от Българския лекарски съюз.