Не съжалявам, че махнах Борисова

Премиерът готов с новия министър, но му крие името
30 сеп 2010 08:53,
308
Не съжалявам, че махнах Борисова
Снимка: БГНЕС

"Не съжалявам, че приех оставката на Борисова, има основно правило, след като загубиш подкрепа, след като не можеш да проведеш реформите с подкрепата, която ти е необходима – това е най-правилното решение, няма смисъл да се чака месеци наред, както беше в предишни кабинети", коментира премиерът Бойко Борисов.

"Не може да обявим 20% доплащане, след като първо не сме питали хората, бранша, не сме направили необходимите изчисления.

Още по темата

Много от специалистите са убедени, че трябва да има заплащане, първо трябва да го решим в кабинета, в парламента и тогава да го представим на хората.

Не могат да го прочетат от сайта на министерството и всички да го научим от там.

20 години в здравеопазването няма реформи – всички правителства досега сменят по няколко министри", допълни той пред Нова телевизия.

"Наясно съм с името на новия министър, но няма да му кажа името", категоричен бе Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


308
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
3
 
12
 
! Отговори
питам ... преди 13 години
На снимката .- плюе си на пръстите ли ???Отмята поредната бройка...
259
10
 
4
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Следващата която НЕ СТАВА, това е зам. министърката на образованието!На такива им личи и не знам как може да се назначават такива хора?Иначе другия път изберете АТАКА - избери българското!
258
3
 
12
 
! Отговори
SyS преди 13 години
А съжаляваш ли, че я назначи ?... защото трябва ...
257
4
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
няма да съжаляваме ако се махнете и вие от герб.не ви избрахме да си пълните джобовете и да проваляте държавата.оставка
256
6
 
20
 
! Отговори
Гражданин за ЕРБ преди 13 години
"Не съжалявам, че махнах Борисова" - каза масажиста на ушичките на Тато и ученик на Мадридския Крадец...... като я среща на магистралата я хареса че била некомуникативна и ни я натресе да доопропасти здравната система.Ако Бойко продължава да си избира екипа по това кой е по-некомуникативен и по-темерут из кръстовищата в страната - скоро и на него ще му бият дузпата, както направихме с учителя му - Мадридския Крадец на предните избори....това с Царчето да му е за урок на червения мутрафон
255
5
 
7
 
! Отговори
предател преди 13 години
Ще издам името на новия министър - казва се поредния *** на простака!
254
5
 
14
 
! Отговори
БСП преди 13 години
Виж какво дали Борисова сама се е махнала или не това е без значение , факт е че държавата дори не тъпче на едно място а върви надолу ! Цялото правителство на ГЕРБ да си подаде оставката !!!
253
1
 
4
 
! Отговори
една мъжка жена ! преди 13 години
Това най те засегна:"Не могат да го прочетат от сайта на министерството и всички да го научим от там". Е, ама на Борисова може и номер да са и погодили, но тя не би се съгласила с теб...имаше/и си има/ мозък..........затова се махна...сама !
252
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Проблемът е, че важни решения се вземат от човек с посредственивъзможности и огромна мания за величие. Който и да слага и маха, батакът ще става още по-голям.
251
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко е най-кадърен, а всички други ги маха.
250
2
 
3
 
! Отговори
мария-анна преди 13 години
Е, как ще съжаляваш, тя не беше скроена по твоите мерки...
249
1
 
5
 
! Отговори
церебрална преди 13 години
Когато назначиха Анна - Мария за министър, двама високопоставени в докторските среди медици, в едно предаване заявиха, че не харесват думата реформа.Да се правело нещо си, но да не било реформа.Как ще я харесват, когато в седерастките времена си осигуриха безпроблемно източване от народните маси и от здравните каси.Или само държавно здравеопазване, или само частно.Иначе е каца без ***, без дъно, че и без капак.
248
2
 
3
 
! Отговори
БСП преди 13 години
Тедке , ами тя нямаше какво друго да каже :))) Пък и каквото и каже Бат Бойко това казва :))) без негова команда или разрешение нищо не става !
247
4
 
15
 
! Отговори
tedka преди 13 години
Евала на Борисова! Държа се мъжки и на пресконференцията каза "Аз поемам отговорност", никой друг от "големите" министри досега не се е държал така мъжки. Историята учи, че за всяка война поводът е съвсем различен от причините за започването й. Така че нейната оставка не е резултат от несъгласуване...по-скоро стана неудобна на много хора и всички тръгнаха срещу нея. Поне имаше амбиците да промени нещата, дори и да не е най-големия специалист. Сега... крепко здраве на всички ни да пожелая!!!
246
6
 
2
 
! Отговори
до 241 преди 13 години
Това че България е с имидж на най-корумпирана страна е измишльотина на ББ,погледни в Гърция колко откраднаха от еврофондовете пък заплатите им са в пъти по големи."ГЕРБ показа желание за промяна" единственото досега е това че просто замениха предишните корумпирани чиновници със свой такива.За политиците им няма какво да говорим ,много бързо се изучиха-справка погледни колко са лобиските закони.Основното с което ни занимават колко са виновни предишните и заради това те нищо не са свършили.
245
1
 
7
 
! Отговори
до 241 преди 13 години
И??? Имаш ли представа как живеят болшинството от хората? Това е срамно! Какви БСП, СДС, ГЕРБове и тем подобни. На кого му пука, щом вече една година нещата стават все по зле
244
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Докога? И защо наистина министър-председателят не си подаде оставката? То е ясно, че не се справя.
243
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ние съжаляваме, че те избрахме Борисов...
242
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Уважаеми <243>, в строителството на магистрали са въвлечени директно няколко хиляди души, но касае милиони.
241
3
 
5
 
! Отговори
. преди 13 години
"Наясно съм с името на новия министър, но няма да му кажа името" хахахах,изби рибата Бойко този път. :) хахахах,Трайчо Трайков,като му казаха репортерите,че няма да правим проекта вика "Не мога да повярвам,че премиера го е казал това !" хахахх,иначе късмет им желая на ГЕРБ,но май ще свършат като НДСВ.Жалко,че и ДПС и БСП не свършиха като НДСВ-то но има време ........