Полицейското недоволство расте. Готвят "Голяма изненада"

Дадоха срок на Борисов да ги изслуша, иначе излизат на границата
Обновена: 7 окт 2010 21:39 | 7 окт 2010 21:35, Екип на Dnes.bg
501

 

Полицаите от България готвят общи протестни действия с колегите си от Румъния и Сърбия.

Това разкри пред Dnes.bg синдикалният лидер на униформените от Южна България Борислав Мазнев.

Полицаите са поставили срок на премиера Бойко Борисов да ги приеме и изслуша до 15-и октомври.

След тази дата те ще протестират на границата.

"Голямата изненада", както те наричат готвения национален полицейски протест, ще бъде предшествана от регионални протести пред дирекциите на МВР в областните градове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


501
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
455
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МВР са си панда биячи...има ли протест са яко настървени срещу обикновените хорица! Ама ако трябва да се влиза в някое кето никви ги няма...Смешни ми са =))
454
0
 
3
 
! Отговори
6001 преди 13 години
След като не зависи от него -Ц.Ц. Има една песен- *** си ти...така че няма какво да чака толкова години такъв отговор от министър не сме чули.Момчета давайте повече гласност.
453
1
 
3
 
! Отговори
аз преди 13 години
След като народа е ***,защо полицията да е по различна.Работил съм 11г.в системата и я напуснах сам по тези причини.Докато има недосегаеми така ще бъде.Защо,Фидел Беев като е осъден ефективно преди 2г.още е на свобода.Защо крадците са в управлението на всички нива и дерибействат.Те си живеят живота и не им пука, а пък ние ще си ги снимаме от въздуха за спомен.
452
1
 
8
 
! Отговори
nekkaf преди 13 години
ПРОСТО В МВР ЛИПСВАТ ДВЕ НЕЩА- ПАРИ И РЕФОРМИ.... ВСЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА НАМЕРИ МАЛКО ПАРИ, ЗА ДА РЕФОРМИРА ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКАТА СТРУКТУРА НА МВР И ТАКА ДА СЕ ПОВИШАТ ЗАПЛАТИТЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ, КОИТО СА ОБИДНО НИСКИ В СРАВНЕНИЕ НА ТЕЗИ В ДАНС И сЪДЕБНАТА СИСТЕМА, А НАТОВАРВАНЕТО, ЗАДЪЛЖЕНИЯТА И И ПРЕКИЯ КОНТАКТ С ХОРАТА И ОТГОВОРНОСТИТЕ СА В ПЪТИ ПО-ГОЛЕМИ.
451
0
 
4
 
! Отговори
exo преди 13 години
Протести ! Синдикати ? Всичко е глас в пустиня ! В съответните ОДП - на МВР има синдикални лидери , но забележете ,ВСИЧКИ ДО ЕДИН смениха длъжностите си , като им бяха подсигурени топли канцеларии , с началнически длъжности ! Не са това ,което бяха при първите протести !!! Сега с повечето от тях ,неможеш да разговаряш извън приемното му време ! Всичко е пълна порнография !
450
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пухи, спомни си как полицаите уважиха народа при митинга срещу управлението на предишното правителство..... Уважиха го с със щитове и палки... После ама народа не ни подкрепя, е как? Слаба разкриваемост на "квартирни кражби" и "джебчииство" - хората вече не вярват че има смисъл да се оплакват! Скоро в един град шефа на полицията имаше РД - потрошено заведение и дупки в тавана от сватбарска стрелба... на кой да се оплаче собственика, а? Или момчетата и момичетата от перснала да ви подкрепят?
449
5
 
4
 
! Отговори
turbosmile преди 13 години
Съгласен съм, че трудът на полицаите е много тежък и рискован и съм възмутен от цялата помия, която се излива срещу полициятя в този форум. На мен лично полицията много ми е помагала за което искам да кажа БЛАГОДАРЯ! Все пак мисля, че сега не е подходящ момент да протестирате за по-високи заплати, защото времената са трудни, на много хора им намаляха доходите или са безработни. С този протест ше настроите всички срещу себе си.
448
1
 
9
 
! Отговори
Джон Маклейн преди 13 години
Прави са хората да негодуват защото в МВР е пълно с хора които обслужват нечйи интереси,но нека хората знаят ,че има и доблестни мъже който си имат принципи служащи на родината си не за смешните пари или заради смешните униформи които и без това липсват но за жалост много от напускащите са именно тези а в МВР остават само протежета превърнали тази велика институция в семейна клика
447
0
 
13
 
! Отговори
ДО SS преди 13 години
Прав си приятельо канцеларските мишки в МВР са 3 към 1 тоест един на пътя и трима си клатят краката по бюрата .Който не изпълнява полицейска работа няма бонуси и извънредни часове че е пил 2-3 кафета след работа апел към г-н Цветанов че в МВР има хора които не знаят и не са виждали пистолет а физическите изпити са табу и винаги се разболяват а за маса елате ги вижте гълтат без да дъфчат.
446
0
 
10
 
! Отговори
ревизоро преди 13 години
ако се направи проучване колко от кадрите в мвр са постъпили на работа след конкурс, колко ръководители в мвр са станали такива след конкурс, колко бензин се "проси" от т.н. спонсори, колко служители в извън работно време работят при мутрите като "охрана", колко раздут е щата на администрацията в управленията, колко съвестни и честни служители са наказани и след това принудени да напуснат системата "по собствено желание",тогава донякъде ще лъсне истината за рейтинга на полицията в българия......
445
0
 
6
 
! Отговори
ТОЙ=БОГ преди 13 години
Бащицата Вожд - всички искат при него.А той на всяко нещо казва АЗ, та АЗ давам парите, АЗ разрешавам, АЗ спирам закони, АЗ диктувам на Народното събрание, АЗ ...
444
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не си ченге, прекалено грамотно си го написал за ченге. Да, сигурно някои от джигитите са писали във форума, но силно се съмнявам всички да са нарушители. И все пак да предположим, че си грамотно ченге. Ти бе, какво направи ти, за да е по-спокойно и по-леко на твоите съграждани, какво ти, лично ти си допринесъл, за да не ни рекетират, както колегите ти, така и мутрите. Защо ни наричш ***, макар че работата ти е да ни пазиш, а не да обиждаш и "респектираш". И накрая - *** сте, не полицаи...
443
4
 
19
 
! Отговори
едно ченге преди 13 години
Не народ а ***, туй ще кажа и ще свърша. Никога няма да се оправим, никога. Вместо да подкрепите лекари и полицаи и въобще протестите срещо тази идиотщина дето се връща, вие плюете ли плюете. А и полицайте не протестират за пари а за други неща. Но тука сте толкова *** ***, че изобщоне сте за съжаление. Плюещите са от тези дето карат със 160 в населено място и като ги набарат го отнасят. Но те не са виновни, полицая им е виновен, че ги е спрял. После плюят по форумите, рецидивисти и ...
442
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За да бъдем силнио трябва да сме единни. Когато полицаите се борят за правата си трябва да ги подкрепим. Когато стачкуват лекари, учители, шофери, селскотопански работници сме длъжни да ги подкрепим. Всички сме Българи и за да сме силни трябва да сме единни!
441
0
 
4
 
! Отговори
косьо преди 13 години
Не се обиждайте и мразете, аз друго искам да попитам, за кого ще се гласува на следващите избори, трябва най-накрая да дойдат свестни хора, а полицайте за малка БГ СА СУПЕР МНОГО, трябват съкращения!!
440
1
 
4
 
! Отговори
poohy преди 13 години
до 454 - затрудняваш ме. Мислих, мислих и не се сетих за нито една професия, в която мършата да не се крие зад свестните. Има ли поне една професия, в която да няма излишен бюрократизъм, некомпетентност или просто зловредни? Това значи ли, че не трябва да уважаваме нито една стачка в страната?
439
0
 
15
 
! Отговори
SS преди 13 години
Пари за увеличение на заплати , всякакво друго осигуряване и БОНУСИ за полицаите ОСИГУРЯВАЩИ ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД И СИГУРНОСТ ЗА ГРАЖДАНИТЕ трябва да има. Но това трябва да стане СЛЕД КАТО СЕ РЕФОРМИРА МВР. НЕ МОЖЕ ОТ 60 000 СЛУЖИТЕЛИ САМО 25 000 ДА СА С ПОЛИЦЕЙСКИ ФУНКЦИИ, ОСТАНАЛИТЕ 35 000 БЮРОКРАТИ В ДЕСЕТКИТЕ АДМИНИСТРАТИВНИ СЛУЖБИ И "НАУЧНИ ИНСТИТУТИ" НА МВР ДА ПОЛУЧАВАТ ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ОТ ТЯХ И СЕ ПОЛЗВАТ С ОЩЕ ПОВОЧЕ БОНУСИ.
438
0
 
5
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
Уважаеми полицаи,проблемът е,че сте много и има много баластра и *** измежду вас.Изхвърлете половината и ще сте по-добре финансово и от лекарите,и повече уважение ще имате от народа.
437
3
 
16
 
! Отговори
6001 преди 13 години
Пенсионирах се на 09-06-09г.поради навършване на пределна възраст,имам 30г.служба от първия до последния ми ден първа категория.Много чудеса съм видял,но такива пародии на управление и глупости не съм видял.Дерзайте момчета с вас сме.Давайте повече гластност.
436
0
 
12
 
! Отговори
юй преди 13 години
Кажи къде, ще протестират свестните полицаи и, ще ги подкрепим.