Още сол в политгювеча Петков–Цветанов–Танов

Бившият МВР шеф замлъкна за отнетата му US виза
Обновена: 25 ное 2010 14:26 | 24 ное 2010 12:54,
135
Още сол в политгювеча Петков–Цветанов–Танов
Снимка: Булфото

Депутатът от "Коалиция за България" Румен Петков категорично отказа да отговори на въпрос дали му е отнета визата за САЩ.

"Преди месец и половина бях там, да не мислите, че съм ходил незаконно".

Това беше единственият му коментар по темата, направен, докато напускашe трибуната за пресконференции в Народното събрание.

А на нея той застана, за да съобщи, че се отказва от имунитета си като народен представител и още, за да хвърли малко сол в манджата срещу Цветан Цветанов и Вальо Танов.

Още по темата

Румен Петков намекна, че срещу Братя Галеви има разработка с име "Бизнесмените", но се застрахова, че информацията била вече публична. Депутатът каза, че изпраща сигнал до главния прокурор Борис Велчев, в който настоява да бъдат проверени твърденията на вътрешния министър Цветан Цветанов и шефа на митниците Ваньо Танов за неговото участие в преразпределянето на наркопазара в България.

Петков дава насоки за проверката – да се види дали са използвани СРС-та на срещата с Братя Галеви, кой ги е заявил, унищожени ли са и ако да – кога и как?

Лицата, от които прокуратурата би трябвало да снеме обяснения били Цветан Цветанов, Ваньо Танов, Антоний Странджев и Жоро Стоицев (Странджев беше заместник на Ваньо Танов в ГДБОП, а Стоицев шеф на „Оперативно издирване”).

Румен Петков се зарече да не коментира повече въпроса до приключване на проверката на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още по темата: виза
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
0
 
! Отговори
ade преди 13 години
Цяла БГ иска да види на синджир и да бъдат разкарвани по всички градове и села,даже и по целият свят,първо хоръта от СК на БКП които са останали като Александър Лилов,втори ДС,трети Първаноглу със неговите най лични друугари и друугарки,4 ти,червените депотати,и тука нататък,до последният комонист,и така БГ ще забогатее още повече с тези БГ подвизи,като билета ще бъде 100 лв,това ще бъде най новият ,и най скъпият филм на света.А Румен Петков ще развява баиряка на БГ мафията и ще крещи да живее Първаноглу.И после да ги откарат в озонувата дупка.Да миряса светът.Дай боже,аминнннннннннннннннннн,по скоро дано дае.
115
1
 
1
 
! Отговори
lcjsqhkc преди 13 години
GMn26L <a href="assssvhdifaz/">assssvhdifaz</a>, [url=rzehlxrjsspv/]rzehlxrjsspv[/url], [link=jggahtzjpswh/]jggahtzjpswh[/link], mgetzdxrwlqk/
114
0
 
0
 
! Отговори
Уотсън преди 13 години
Ега ти злобата!
113
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ние сме съласи да сме 51 щат на САЩ ама де тоз късмет?! Трябва да направим революция и да избием всички бесепари и мафиоти и може да ни вземат!
112
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Целия свят знаят запалката,като мафиот - само България го държи на свобода! Егати държавата!? Егати правосъдието!? Егати Борис Велчев!? Егати президента!?
111
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
РУМЕН ПЕТКОВ Е МАФИОТ !!!! ДОКАЗАТЕЛСТВА НЕ СА НУЖНИ !!!!
110
4
 
2
 
! Отговори
БАСТА преди 13 години
САЩ в услуга на Цветанов. Ние сме N -тия щат на САЩ, а посланика им ни е министър председател. Шпиони и гадни ченгета, егати демокрацията.
109
5
 
7
 
! Отговори
zz top преди 13 години
А така - ЩЕ ВИДИМ КАКВА ЩЕ СТАНЕ ТЯ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЦВЕТАНОВ НАПАДА ХОРА КАТО РУМЕН ПЕТКОВ И ДРУГИ ПОЛИТИЦИ , ТОЛКОВА ПО СИМПАТИЧНИ СТАВАТ ТЕ НА ХОРАТА, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВО МНЕНИЕ СА ИМАЛИ ЗА ТЯХ ПРЕДИ. ЦВЕТАНОВ В МОМЕНТА СИ МИЕ РЪЦЕТЕ СЪС *** - ВАНЬО ТАНОВ - ТОЙ МУ БИЛ КАЗАЛ.ЦЕЦО А ДА НЕ БИ ДА ТИ Е КАЗАЛ ЯНЕ ЯНЕВ , ЧЕ ТОЙ МНОГО РАБОТИ ЗНАЕ - ЗА ЕДНИ АПАРТАМЕНТИ , ЗА ЕДНИ ВИЛИ, ЗА ЕДНИ ЖУРНАЛИСТИ ДЕТО АРЕСТУВАТЕ , А
108
2
 
9
 
! Отговори
ДР.РУМЕН ПЕТКОВ .... преди 13 години
....СЕ ИМА ЗА ЛЕНИН И КАДЪР ОТ ЦЕ НА КПСС!ИСТОРИЯТА ПОКАЗВА ,ЧЕ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ ОТ ЦК НА КПСС, ПО ВРЕМЕ НА РЕВОЛЮЦИЯТА, СА ИМАЛИ ПО НЯКОЛКО ЧУЖДЕНСТРАННИ ПАСПОРТА, ЗА ДА ГО ИЗДУХАТ ОТ СТРАНАТА, АКО СЕ ЗАПЕЧЕ РАБОТАТА.....!ТАКА НАПРАВИ И Г.ДИМИТРОВ ,СЛЕД СЪБИТИЯТА ПРЕЗ 1923г., И ОСТАВИ ДРУГАРИТЕ СИ ПО ОРЪЖИЕ ДА ПЛАЩАТ НЕГОВИЯ ПРОВАЛ!!!СЪВСЕМ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ--"..ДАЙТЕ ДРУГАРИ ДА ДАДЕМ.." И ПОСЛЕ ---ДИМ ДА НИ НЯМА!ЕЛЕМЕНТАРНО...!ЯВНА Р.ПЕТКОВ СИ Е МИСЛИЛ СЪЩОТО ,СТРАХЛИВЕЦА!!!
107
1
 
7
 
! Отговори
ариец преди 13 години
Абе дежурните от Позитано и президентството да престанат да гласуват , че стават смешни.Явно яко сте се уплашили ,защото ви е ясно ,че този път номерата ви няма да минат .Такава червена инвазия тук скоро не е имало. ХА ХА ХА НАРКОМАНИ !!!
106
5
 
4
 
! Отговори
но комент преди 13 години
В наказателния кодекс за клевета на длъжностно лице-народен представител си има доста солена санкция.Петков няма ли си адвокати, да спретнат едно хубаво дело на Танов и на Цветанов?
105
5
 
3
 
! Отговори
Н-к щаба преди 13 години
Другарю Командир, не пишете правилно, сбъркали и деСтвениците. Създавате впечатление , че сте завършили в Симеоново, че сте прочели само една книга, или с една дума казоно, че сте премиер. Дайте да не се излагаме като СТРАНДЖАТА.дОКЛАДВАХ: о.р. ген.лейтенент от пожарната Шестаков н-к щаб на отряда "ГЕРБ"
104
6
 
10
 
! Отговори
Командира преди 13 години
Браво Цецо , мачкай ***. Нормалните хора са с вас!!
103
2
 
9
 
! Отговори
outsider преди 13 години
Въпрос към ***: какво в предния ми коментар е против правилата на сайта. Както виждам, коментари с откровени ругатни и други нецензурни изрази се оказва, че не протоворечат на тези правила. Или има политическа оценка?
102
10
 
10
 
! Отговори
командир преди 13 години
Пикаещия във фонтан се пери ,защото зад гърба му е ПРЕЗИДЕНТ НА РЪБЪ,червения гладен прокурор и независимите социално слаби съдии.Но народа се събуди и ви даден червен картон и на следващите избори ще е още по лошо за вас,защото ви лъснаха червените г....е .Нищо,че ви искарват дественици,като Софиянски.
101
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хаха
100
4
 
8
 
! Отговори
Н-к щаба преди 13 години
Другарю Командир, на др. Цветанов не му приляга да тика в ъгъла който и да е било. Както вече стана ясно той и неговите протежета с по 120 г. трудов стаж са дърпали яко. Друг, а не той трябва да товори за престъпления, и да се прави на шестак или таралеж.Докладвах: о.р. ген. от пожарната Шестаков н-к щаб на отряда "ГЕРБ"
99
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Преди ден-два, един от форумците нарече лицето Цветан Цветанов, "топ-***" на България в момента. Е, това му твърдение, макар и доста радикално, трудно може да се оспори. ЦЦ просто се оплете в лъжи и интриги, т.е. в собствената си простотия.
98
4
 
8
 
! Отговори
р.овч. преди 13 години
боко, цеко - ама *** гризът дървото:)))
97
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Една добра новина днес. Запада вижда какви ги върши червената *** и почна да ги натирва. Спокоен съм за бъдещето. Америка и Западна Европа следят обстановката в България и няма да допуснат червената *** да се подиграва с тях и българския народ. Мръсните червенотиквеничета, вече започва да им припарва...... Давайте бели хора с вас сме!