Цветанов чака тежки присъди срещу "Наглите"

Призова Първанов да помогне за операция "Наглите" в политиката
Обновена: 29 ное 2010 14:05 | 29 ное 2010 13:52,
250
Цветанов чака тежки присъди срещу "Наглите"
Снимка: БГНЕС

„Откакто групата на „Наглите“ е задържана, няма нито едно извършено отвличане, което означава, че добре сме си свършили работата“, заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

По повод на днешното отлагане на процеса Цветанов коментира, че сега всеки ще се възползва от юридическите си възможности за отлагане на заседания.

Министърът допълни, че очаква справедливост и тежки осъдителни присъди по делото.

МВР шефът призова президентът Георги Първанов да помогне за операция „Наглите” в политиката, защото е бил част от политиката до 2000 година.

„И то много активно участва в политиката както до 2000-ната, така и до 2010-а, така че в тази посока всичко, което бихме могли да реализираме с подобно лансиране на подобни добри намерения, естествено, че то става с помощта на политиците, които са били част от прехода в последните 20 години”, коментира Цветанов.

Повод станаха думите на държавния глава, че акция "Наглите" трябва да има в политиката. Първанов заяви, че връзките на олигархията трябва да се търсят в правителството, а не в президентската институция.

По повод информацията, че съкратени служители на министерството ще се присъединят към проекта на президента АБВ, Цветанов коментира така:

„Не следя подобни изказвания и констатации, всеки има право на мнение”.

Още по темата

Цветан Цветанов, който участва в конференция по информационна сигурност, определи кибер престъпленията като сериозно предизвикателство пред МВР и посочи, че броят на служителите, които работят срещу тях, е удвоен.

Съвместно с представители на Института по компютърните технологии се работи и по създаване на кибер лаборатория и в момента се търсят различни възможности за финансова помощ и обучение на служителите, допълни министърът.

Попитан дали се предвиждат съкращения в МВР, той каза, че се търсят възможности за преструктуриране на ведомството.

От 58 000 щатни места в МВР са заети 54 000, посочи Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
0
 
1
 
! Отговори
ves666 преди 13 години
boiko boiko za edna vecher moijesh da opravish balgaria ,zashto nego napravish tiho mirno i krotko imash vlast vsichko sega my e maikata da se otarvech ot vsichki bokluci v bg.
217
0
 
1
 
! Отговори
ves666 преди 13 години
taia rabota e nasochena kam boiko borisov tova istinata vsichki tezi koito sa otvlecheni go podrepiat po edin ili dryg nachin ,tova e s cel dago splashat ili predyprejdenie ot kogo te si znaiat.
216
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецо Багера чака да паднат на овена мудите
215
0
 
0
 
! Отговори
Дражко преди 13 години
И аз чакам да видя и чуя!Ама за сега съм сляп и глух.......От 1989-та.
214
1
 
4
 
! Отговори
Gabi преди 13 години
Съмнявам се да има присъди до края на годината.Вчера магистратите си разпред елиха пари за 13-а заплата в края на годината,по-точно ги отпусна ВСС,много успешно са работили- оневиниха Маргените,Килърите,Н.Цонев,братя Галеви, Дог ан,пуснаха в творчески отпуск Петров,Баретата.Докато изядат и изпият тези пари зор ще видят. Плюс това до края на годината остава месец - защо да бързат, тряб ва да оправдаят някои през януари-март следващата година.Дядо Мраз за тази година мина - за Цонев,Раиф Мустафа
213
2
 
2
 
! Отговори
тариката преди 13 години
Недей да правите иметация, когато на чужд гроб плачите. В България щом има незаконно забогатели трябва да има незакони отвличания. Така в страната ще има баланс между незаконно богатите и законно бедните.
212
2
 
2
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Ти не си в час безпартийно безлично мекотело!!!
211
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако "наглите" искат да се отърват с леки или въобще без присъди, ще трябва единствено да се молят за повече медийни изявления от ЦЦ по техен адрес!
210
6
 
4
 
! Отговори
баа Пена преди 13 години
И аз чекам присъда срещу Цветанов и двамата нема да дочакаме!!
209
4
 
7
 
! Отговори
КАПО преди 13 години
"Първанов заяви, че връзките на олигархията трябва да се търсят в правителството, а не в президентската институция."Колко НАГЛО...))Тогава е истина,че в президентската институция е ГЛАВАТА НА ОКТОПОДА!
208
2
 
2
 
! Отговори
Ceco zamisli se преди 13 години
eeeh Ceco Cecooooo Ceco.abe 4ovek, be ti si cial Ministyr na Vytreshnite raboti, be. kak moje edin pyt da psuvas Goce, drug pyt da se ebavas s nego a 4ak sega se seti da go podigravas. Towa e plosko. I na men ne mi aresva Goce, ama toia pi4 se dyrji po-adekvatno ot vsi4kite top-politi4eski postowe v Bg. Ilieva e izvyrsili dokumentno prestyplenie s mnogo visok recidiv- i Ministyryt na MVR niam i duma po tozi vypros. Koi v BG moje taka perfekno da falsificira podpisi na berlinski rektori?
207
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Наглите са средно ниво бандити и от тези дето ги ловят - без хора "отгоре" кито да ги пазят, най-много да са купили някое ченге средно ниво. Те ще оберът голяма част от негативите на другите големи престъници. Тое акто поговорката за кокошка нема прошка...Другото което е, че те прецакваха точно хора които напраиха кинти чрез ДС и партии. Хитро се пазят, а и настройват простите хорица срещу себеподобните им...
206
5
 
6
 
! Отговори
Безпартиен преди 13 години
Злобатата ти те прави глупав.Може би това ти е по рождение ,но не го демонстрирай. Ако си привърженик на ГЕРБ -от днес аз не подкрепям ГЕРБ.
205
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
той ги хвана и сега ще ги пуснат хаха
204
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Господин Цветанов събитията с които ни заливаш ежедневно съвсем не отвличат вниманието на хората от твоето имотно състояние. По-добре е да се скриеш за известно време и информацията да я предлага говорителя на МВР. Кризата е убийствена и хората станаха злопаметни и ще Ви накажат на следващите избори предполагам.
203
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДО 221Представителите на Герб не са ли от същите ***, които искаш да изчезнат на следващите избори? Не са ли учили и възпитавани от тези ***, които ти мразиш? Не са ли са възползвали и те по същия начин като тези ***, които така ненавиждаш? Жалко, че бъркотията е голяма и няма да има оправияяяяяяяяя
202
8
 
9
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Голям резил чака нашият президент!!!Истина , истина Ви казвам още не е достигнал дъното на своето падение!!!Ще бъде нещо страшно , президента,бившият и сегашният прокурор,бившият мин. на МВР от БСП,агенти от ДАНС заемали ръководни постове ще потънат в собствените си ***!!!
201
8
 
9
 
! Отговори
Безпартиен преди 13 години
Този наистина е опасен в глупостта си. Първо трябва да докаже икономическата същност на 6- те си апартамента ,а после да говори за мафии ,за политики ит. н. Този цовек започва да става нагъл. Не му вярвам
200
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този Цветан Цветанов веднага да подава оставка
199
2
 
11
 
! Отговори
Кочо преди 13 години
Президент=ПрестъпникПОЛИТИЦИ=ПрестъпнициПолицаи=Престъпницието това е лицето на България ЧАЛГА И СЕКС ТОВА Е НАШАТА РЕПУБЛИКА!!!!!