"Галерия" имат интерес от взрива!

Борисов: Да задържат конспираторите
Обновена: 10 фев 2011 14:47 | 10 фев 2011 13:05,
747
"Галерия" имат интерес от взрива!
Снимка: БТА

"Никой освен тези хора (в. "Галерия") няма интерес от този взрив, коментира в Министерския съвет премиерът Бойко Борисов.

Още по темата
Той каза още как депутатът Тодор Великов (влязъл в НС с РЗС, но се отцепил от тях и сега е независим – бел. ред.) е присъствал на разговори, в които са говорили да се правят такива неща, за да привличат общественото внимание.

"Аз ви моля да отидете и да намерите депутатите, които са присъствали на разговорите, когато са си планирали подобни взривове, за да излезе, че някой ги атакува", призова  Борисов.

"Ако им сложим охрана, ще кажат, че ги следим", каза премиерът в отговор на въпрос дали трябва да се постави охрана на работещите във вестник "Галерия".

Той обаче призова мозъчния тръст на взривовете да внимават и когато си играят с такива игри, да не убият хора.

"Радвам се, че поне са го направили професионално и не са убили невинни хора", каза Борисов и призова службите да действат:

"Незабавно да се стегнат и да задържат конспираторите", заповяда им премиерът.

"Един ден, когато се разкрият извършителите, аз предполагам, че те ще бъдат същите, които са пребили журналиста Огнян Стефанов. 1997 г, взривиха мой близък – точно в деня, когато Богомил Бонев правеше една от успешните си акции. Прекалено плоско е. Преди няколко дни, когато поискахме да покажат записа с Менда Стоянова, се оказа, че някой им откраднал джипа - най-ценните им флашки били в джипа. Аз мисля, че вие сте сериозни хора и няма да се поддадете на тези провокации", каза Борисов.

"Знам, че тези хора това могат, това правят. За това са обучавани. За всички в Европа е ясно – каква държава заварихме, с каква организирана престъпност, и какво направихме през последните месеци", каза премиерът.

Според Борисов това, че е предприет верен път, дразни някои хора.

Накрая премиерът Бойко Борисов обяви, че е говорил с вътрешния министър Цветан Цветанов и с председателя на ДАНС Цветлин Йовчев и им е казал, че от това - дали ще бъдат задържани извършителите на този акт, зависи оценката, която Борисов ще им даде.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


747
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
7
 
26
 
! Отговори
До Марти преди 13 години
Пич, прав си. Само едно не е верно - нито Цецко е Химлер, нито онзи от ДАНС е Хайдрих. На тези ще им лъснат дупетата. Потенциал трябва, не селски муцуни.
30
17
 
32
 
! Отговори
ГЕРБушко преди 13 години
"Никой освен тези хора (в. "Галерия") нямат интерес от този взрив, коментира в Министерския съвет премиерът Бойко Борисов.-------------------------------------------------------------------------Точно това очаквах и потвърждава версията ми !!!А дали тази бомба не е поставена точно от БОКО и компания за втвърдяване на електората !!Не е ли най елементарното всеки да си помисли, че точно в деня на пристигането на ЕВРОКОМИСАРИТЕ това е поредната атака срещу ГЕРБ..
29
8
 
23
 
! Отговори
коко преди 13 години
Ще пишете а,бум една бомба-ха пишете сега!!!Бай ***
28
22
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Галерия,бсп,А.Петров много сте прозрачни.Не сме чак пък толкова много ***(овце) и то в ден когато има комисар по безопасността
27
15
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
И аз съм един от тези, които имат интерес да се самоубият, но не го правя ... То е ясно банките, застрахователите и данъчните нямат интерс да се самоубивам ... Г-н Премиер, не ви бива в анализа ... А трябваше да ги разбирате тези работи, по длъжностна характеристика.
26
42
 
34
 
! Отговори
михаил преди 13 години
Евала Г-н Премиер! Точно така е. Единствения политик дето не увърта!
25
13
 
30
 
! Отговори
Име преди 13 години
Кое е очевадно? Вие пък взехте галеристите за хамсии! Точно на очевадните неща не трябва да се вярва. Аман от манипулации! Цвъки, върви си - явно е, че не можеш да се справиш. Не зная какво очакваш - твоите хора да те арестуват с видео, а Роман да ти крещи "престъпник" ли?
24
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко, да не излезе бой между мутри !Или между ДС с различни пищни имена.
23
45
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БОИКО БОРИСОВ ЩЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ МНОГО ДЪЛГИ ГОДИНИ И НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯ ДОКАТО БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗЧИСТИ ОТ ЦЯЛАТА ГМЕЖ,
22
17
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
6-Кои са важните новини! Резането на лентички!Може би цените!? Ми то там си е за оставка! Пък тук за пандела!
21
26
 
39
 
! Отговори
Не е верно! преди 13 години
Нищо не си направил в последните месеци, боко...И в ЕС знаят това.
20
8
 
39
 
! Отговори
Марти преди 13 години
Да,нищо ново под слънцето..Палиш Райхстага ,обвиняваш политическите простивници и обясняваш колко са лоши..И пращаш Гестапо (ДАНС) по дирите им...Позната история.
19
14
 
31
 
! Отговори
Гате Бойко преди 13 години
Мда, тези сами са си сложили бомбата, за да дискредитират управляващите...... И Емил Кюлев се е самоубил публично през октомври 2005-а, за да дискредитира предните управляващи!
18
38
 
38
 
! Отговори
123 преди 13 години
БОКО, ЧЕ ПО-ГОЛЯМА МУТРА ОТ ТЕБЕ ИМА ЛИ БЕ? ТО ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ СТЕ ТИ И ЦЕЦКО, ОРГАНИЗИРАНИ ОТ ОБЩАТА СИ МОЗЪЧНА КЛЕТКА. НЯМА КВО ДА ГИ УБЕЖДАВАШ ЕВРОПЕЙЦИТЕ, ДОСТАТЪЧНО ТИ СЕ ПОДИГРАВАТ ВЕЧЕ.
17
37
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А бе Тикво проста, година и половина си вкарваш автоголове.Лошото е, че покрай теб патим всички.
16
25
 
31
 
! Отговори
КОЙ ВРИВЯВАШЕ ЦЪРКВИ преди 13 години
ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ! ГОЦЕ - КАЖИ СИ! Кой взривяваше църкви до преди 20 години?Едва ли дори самата Люба Кулезич е знаела колко ще се окаже права когато нарече преди две седмици Дачков и Патрашкова - "терористи" и то в ефир! И по-точно ги кръсти - "съществото ПатраДачкова" и заяви: "а, вие, вие сте терористи"! Евала на Люба Кулезич.Защото днес едно е ясно Цветанов се оказа прав и българското правителство и цялата ни държава наистина са мишена на организиранатапрестъпност, защото беше извършен терористичен атентат срещу България! По изключително добре измислен сценарии! След като БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО повече от една година МВР смачка организираната престъпност и мафията и няма поръчкови убийства и отвличания за първи път от 89-та година за толкова дълъг период от време! МВР изкопа труповете на НАГЛИТЕ и разкри 13 от отвличанията им с къщите, ДНК пробите дрехите и всичко! Разкри "КИЛЪРИТЕ" където са замесени и хора на Гоце и поръчковите им убийства във връзка с фалита на банките и сега в деня в който 4-рима еврокомисари включително този по вътрешна сигурност идват в Б-я, ТРАКТОРА след циркаджията Янев УПОТРЕБИ по необходимост и съществото кръстено от Кулезич-ПатраДачков! Пак, че не ги уби! Николай Колев и ямболската адвокатка нямаха този късмет. Защото Цветанов беше първият който каза на глас, че именно трактора е организирал убийството на прокурора Николай Колев и ямболската адвокатка в съучастие с знаете кого!И забележете сценарияя САМО ДВА ДЕНА СЛЕД КАТО ГОЦЕ-ПОРЪЧИТЕЛЯТ, ОБЯВИ ЧЕ СВИКВА КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ! Вече всички знаят кой е поръчителя и кой контролира трактора- ДС И ГОЦЕ!Но това не е удар срещу Цветанов или поне не само срещу Цветанов! Това е терористичен акт срещу България и опит да бъде взривено не самочленството в Шенген, но и доверието на ЕК към българското правителство за справянето в борбата срещу организираната престъпност!Сценария е ясен:1 ТРАКТОРА употребява циркаджията Яне.2 Сини и червени атакуват Цветанов.3 Гоце свиква съвета по национална сигурност.4 В деня в който 4еврокомисари пристигат включително този по вътрешен ред и правосъдие и който съвпада с ареста на трактора по ОКОТПОД той удря и употребява съществото ПатраДачкова!Да се надяваме че Малстрьом ще подкрепи правителството срещу атентаторите! Защото това е тяхната цел - да разколебае ЕК!Следващата стъпка е ясна - ТРАКТОРА ЩЕ УБИВА! Както беше убит прокурор Николай Колев
15
14
 
27
 
! Отговори
само питам преди 13 години
А къде е Цвъки, да си каже думата и той?
14
25
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
bravo na boiko
13
28
 
29
 
! Отговори
hugadore преди 13 години
TЕРОРИСТИЧЕН АКТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ! Едва ли дори самата Люба Кулезич е знаела колко ще се окаже права когато нарече преди две седмици Дачков и Патрашкова - "терористи" и то в ефир! И по-точно ги кръсти - "съществото ПатраДачкова" и заяви: "а, вие, вие сте терористи"! Евала на Люба Кулезич. Защото днес едно е ясно Цветанов се оказа прав и българското правителство и цялата ни държава наистина са мишена на организиранатапрестъпност, защото беше извършен терористичен атентат срещу България! По изключително добре измислен сценарии! След като БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО повече от една година МВР смачка организираната престъпност и мафията и няма поръчкови убийства и отвличания за първи път от 89-та година за толкова дълъг период от време! МВР изкопа труповете на НАГЛИТЕ и разкри 13 от отвличанията им с къщите, ДНК пробите дрехите и всичко! Разкри "КИЛЪРИТЕ" където са замесени и хора на Гоце и поръчковите им убийства във връзка с фалита на банките и сега в деня в който 4-рима еврокомисари включително този по вътрешна сигурност идват в Б-я, ТРАКТОРА след циркаджията Янев УПОТРЕБИ по необходимост и съществото кръстено от Кулезич-ПатраДачков! Пак, че не ги уби! Николай Колев и ямболската адвокатка нямаха този късмет. Защото Цветанов беше първият който каза на глас, че именно трактора е организирал убийството на прокурора Николай Колев и ямболската адвокатка в съучастие с знаете кого!И забележете сценарияя САМО ДВА ДЕНА СЛЕД КАТО ГОЦЕ-ПОРЪЧИТЕЛЯТ, ОБЯВИ ЧЕ СВИКВА КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ! Вече всички знаят кой е поръчителя и кой контролира трактора- ДС И ГОЦЕ!Но това не е удар срещу Цветанов или поне не само срещу Цветанов! Това е терористичен акт срещу България и опит да бъде взривено не самочленството в Шенген, но и доверието на ЕК към българското правителство за справянето в борбата срещу организираната престъпност!Сценария е ясен:1 ТРАКТОРА употребява циркаджията Яне.2 Сини и червени атакуват Цветанов.3 Гоце свиква съвета по национална сигурност.4 В деня в който 4еврокомисари пристигат включително този по вътрешен ред и правосъдие и който съвпада с ареста на трактора по ОКОТПОД той удря и употребява съществото ПатраДачкова! Да се надяваме че Малстрьом ще подкрепи правителството срещу атентаторите! Защото това е тяхната цел - да разколебае ЕК! Следващата стъпка е ясна - ТРАКТОРА ЩЕ УБИВА! Както беше убит прокурор Николай Колев! пс Един риторичен въпрос - защо Патрашкова цяла сутрин е така ухилена и щастлива???
12
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Я! Боко показа виновника и гледам коментарите нямат съмнения за виновника:)))))))))))))))))) Как ли се наричаше това!?:))))))))))))))