"Галерия" имат интерес от взрива!

Борисов: Да задържат конспираторите
Обновена: 10 фев 2011 14:47 | 10 фев 2011 13:05,
747
"Галерия" имат интерес от взрива!
Снимка: БТА

"Никой освен тези хора (в. "Галерия") няма интерес от този взрив, коментира в Министерския съвет премиерът Бойко Борисов.

Още по темата
Той каза още как депутатът Тодор Великов (влязъл в НС с РЗС, но се отцепил от тях и сега е независим – бел. ред.) е присъствал на разговори, в които са говорили да се правят такива неща, за да привличат общественото внимание.

"Аз ви моля да отидете и да намерите депутатите, които са присъствали на разговорите, когато са си планирали подобни взривове, за да излезе, че някой ги атакува", призова  Борисов.

"Ако им сложим охрана, ще кажат, че ги следим", каза премиерът в отговор на въпрос дали трябва да се постави охрана на работещите във вестник "Галерия".

Той обаче призова мозъчния тръст на взривовете да внимават и когато си играят с такива игри, да не убият хора.

"Радвам се, че поне са го направили професионално и не са убили невинни хора", каза Борисов и призова службите да действат:

"Незабавно да се стегнат и да задържат конспираторите", заповяда им премиерът.

"Един ден, когато се разкрият извършителите, аз предполагам, че те ще бъдат същите, които са пребили журналиста Огнян Стефанов. 1997 г, взривиха мой близък – точно в деня, когато Богомил Бонев правеше една от успешните си акции. Прекалено плоско е. Преди няколко дни, когато поискахме да покажат записа с Менда Стоянова, се оказа, че някой им откраднал джипа - най-ценните им флашки били в джипа. Аз мисля, че вие сте сериозни хора и няма да се поддадете на тези провокации", каза Борисов.

"Знам, че тези хора това могат, това правят. За това са обучавани. За всички в Европа е ясно – каква държава заварихме, с каква организирана престъпност, и какво направихме през последните месеци", каза премиерът.

Според Борисов това, че е предприет верен път, дразни някои хора.

Накрая премиерът Бойко Борисов обяви, че е говорил с вътрешния министър Цветан Цветанов и с председателя на ДАНС Цветлин Йовчев и им е казал, че от това - дали ще бъдат задържани извършителите на този акт, зависи оценката, която Борисов ще им даде.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


747
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
4
 
! Отговори
georgi преди 13 години
nali ste gledali filma BRIGADA, tam sushtoto go ima !
10
32
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЕРОРИСТИЧЕН АКТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ! Едва ли дори самата Люба Кулезич е знаела колко ще се окаже права когато нарече преди две седмици Дачков и Патрашкова - "терористи" и то в ефир! И по-точно ги кръсти - "съществото ПатраДачкова" и заяви: "а, вие, вие сте терористи"! Евала на Люба Кулезич. Защото днес едно е ясно Цветанов се оказа прав и българското правителство и цялата ни държава наистина са мишена на организиранатапрестъпност, защото беше извършен терористичен атентат срещу България! По изключително добре измислен сценарии! След като БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО повече от една година МВР смачка организираната престъпност и мафията и няма поръчкови убийства и отвличания за първи път от 89-та година за толкова дълъг период от време! МВР изкопа труповете на НАГЛИТЕ и разкри 13 от отвличанията им с къщите, ДНК пробите дрехите и всичко! Разкри "КИЛЪРИТЕ" където са замесени и хора на Гоце и поръчковите им убийства във връзка с фалита на банките и сега в деня в който 4-рима еврокомисари включително този по вътрешна сигурност идват в Б-я, ТРАКТОРА след циркаджията Янев УПОТРЕБИ по необходимост и съществото кръстено от Кулезич-ПатраДачков! Пак, че не ги уби! Николай Колев и ямболската адвокатка нямаха този късмет. Защото Цветанов беше първият който каза на глас, че именно трактора е организирал убийството на прокурора Николай Колев и ямболската адвокатка в съучастие с знаете кого!И забележете сценарияя САМО ДВА ДЕНА СЛЕД КАТО ГОЦЕ-ПОРЪЧИТЕЛЯТ, ОБЯВИ ЧЕ СВИКВА КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ! Вече всички знаят кой е поръчителя и кой контролира трактора- ДС И ГОЦЕ!Но това не е удар срещу Цветанов или поне не само срещу Цветанов! Това е терористичен акт срещу България и опит да бъде взривено не самочленството в Шенген, но и доверието на ЕК към българското правителство за справянето в борбата срещу организираната престъпност!Сценария е ясен:1 ТРАКТОРА употребява циркаджията Яне.2 Сини и червени атакуват Цветанов.3 Гоце свиква съвета по национална сигурност.4 В деня в който 4еврокомисари пристигат включително този по вътрешен ред и правосъдие и който съвпада с ареста на трактора по ОКОТПОД той удря и употребява съществото ПатраДачкова! Да се надяваме че Малстрьом ще подкрепи правителството срещу атентаторите! Защото това е тяхната цел - да разколебае ЕК! Следващата стъпка е ясна - ТРАКТОРА ЩЕ УБИВА! Както беше убит прокурор Николай Колев! пс Един риторичен въпрос - защо Патрашкова цяла сутрин е така ухилена и щастлива???
9
29
 
57
 
! Отговори
ДПС+БСП+СДС=Първанов преди 13 години
Евала на ***, никой не може да ги мине по комбинации. Дай им само да плюят, компроментират, предават, взривяват...Даже и собствената си майка могат да взривят. Църкви взривяваха.Безбожници и предатели на Рода Български.
8
70
 
52
 
! Отговори
Гошо преди 13 години
Доста нагло изказване на Б.Б. Всъщност от мутра какво друго да очакваш.
7
17
 
28
 
! Отговори
Очевидец преди 13 години
Дааа вярно е прав е Борисов не е седнал
6
19
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дреме му на света за тъпата Галерия! И 10 бомби да си взривят във фоайето, все тая. Журналисти, моля ви не правете от глупаците герои, а се насочете към важните новини!
5
42
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хихихихи! Сега как могат да го осъдят Боко ако е казал тези думи! *** нали си е ***:)
4
39
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Голяма работа вече станала, сами са си я сложили ***, за да покажат колко са ***, и народа да си мисли че бат. бойко или цветанов ги предупреждава, много сте *** дребни мижитурки, не разбирате ли че никой не ви чете смотаните издания.
3
22
 
59
 
! Отговори
стрезов преди 13 години
и аз така мисля
2
35
 
81
 
! Отговори
lancelot преди 13 години
Prav e tuka Boiko. Kogato e prav e prav. Dano mu se slu4va po-4esto !
1
25
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
E, то е очевадно :)