Връщаме се към разчистването на сметки от 90-те години!

Първанов разтревожен, че нямало респект към МВР
Обновена: 10 фев 2011 17:15 | 10 фев 2011 17:12,
276
Връщаме се към разчистването на сметки от 90-те години!
Сигурността ще е основна тема на КСНС. Снимка: Булфото

Президентът Георги Първанов е сериозно разтревожен от това, че няма респект към МВР. Така държавният глава коментира взрива пред редакцията на в. „Галерия“.

Според него развитието на престъпността е една от основните заплахи за сигурността на страната. 

„Аз съм сериозно разтревожен от това, че няма респект към МВР, че виждаме връщане на лошата традиция за разчистване на сметки по начина, по който това ставаше през 90-те години и началото на новия век, а всички мислехме, че това са забравени неща“, заяви президентът.

Според него няма съмнение, че това предполага да се направи един цялостен преглед на възможностите в момента. Той каза, че това може да стане на предстоящия Консултативен съвет по национална сигурност.

Още по темата

Първанов предложи акцентът в разговорите да бъде върху членството на страната ни в Шенген, противодействието срещу контрабандата, която, по думите му, била тревожна.

На заседанието ще бъде обсъден и целият дебат, който е свързан с подслушванията и СРС-тата и с начина, по който към този въпрос са свързани МВР и ДАНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Янев си "открадна"джипа! Патрашкова и Дачков си гръмнаха вестника! Запалката е всеки ден в атака! Слави се "разболя " /изчезна/ от екран! Очаквам всеки момент Сашо Диков да се "самозапали " в ефир! Нема такава ченгеджийница Взривът пред вестник "Галерия" е пошъл спектакъл СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ НА Б НЮЗ НА УХИЛЕНАТА И ВИДИМО ЩАСТЛИВА ПАТРАШКОВА: Патрашкова посрещна атентата усмихната, гримирана в официален тоалет и изглеждаща доволна и щастлива! bnews.bg/article-22421 Кристина Патрашкова също успя да се включи в ефира на поне десетина радиа и телевизии и както каза журналистката Веселина Томова се държеше "като че ли е на сватба, весела, засмяна".
29
5
 
16
 
! Отговори
сссс преди 13 години
По времето на Станишев тоя човек по нищо не се различаваше от предмет на масата.........Сега не можеш да му затвориш устата.....То много е хубаво 10 години да возят в С класата, да почиваш на БОяна и най богатите българи да ти правят подараци през ден........И ся като му свършва мандата,тоя *** е изпаднал в паника ,че ще бъде бай ***.........това е
28
3
 
11
 
! Отговори
Чукундур преди 13 години
Минаха 12 часа от взрива. Според коментарите взривът е извършен от управляващите, опозицията, мафията и полицията. Извършителят на взрива не е разкрит (а и няма да бъде). Циркът продължава.
27
7
 
8
 
! Отговори
ццц преди 13 години
Хахаха не знаех че имаме МВР в България
26
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че ние метър не сме мръднали от 90-те години разликата е че днес престъпниците са пред камерите с вратовръзка и фалшива личност!
25
2
 
25
 
! Отговори
I spit on your grave преди 13 години
Да сами си запалихте партийния дом и си го разчистихте и за малко да дойдат танкове да ни очистят и нас ! НЯМА КРАЙ твоята наглост!! Най-големият *** ще излезеш след Луканов. И съпартийците ти треперят от тебе! Всичко съсипахте!Гоцее!Лъжецо!
24
4
 
21
 
! Отговори
антимафия преди 13 години
ТОВА Е ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ ИСКАТ ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ,КАКТО ВИКАШЕ СЕРГЕЯ ЩЕ СЕ БИЕМ ДО КРЪВ НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО,ЕТО ГО И РЕЗУЛТАТА ОТ ЗАПЛАХИТЕ НА БКП-БСП И СИЕ....
23
2
 
21
 
! Отговори
Зезо Патлака преди 13 години
Гоце контрабандата и битовата престъпност не са толкова вредни за страната като подривното действие на ДС и боксуването на страната години наред заради теб и подобните ти ДПС. ***.
22
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да ви кажа честно Цветанов ми беше малко антипатичен. Ама щом с неговото сваляне са се заели Гоце, Трактора, Цвятко Цветков, Патрашкова, Костов и прочее *** взех да го харесвам:)
21
4
 
24
 
! Отговори
ssss преди 13 години
Ей голям *** ве....Мълча като *** толкова години ся тръгнал да се прави на държавник...Гоце Ага,що не се обади за имотите на Царя?? Що не изнесе "СРС-тата" на разговорите ти със застреляните ти съветници,както направи с Дянков.Що не изнесе пресконференция като ти осъдиха спонсорите....Стойков/Николов?? Що не се обади за всички заменки,кражби ,далавери на Доган и Станишев?? Що уволниха И.Инджев като те пита за подаренитети от олигарсите апартаменти?? Ся тръгнал да го раздава моралист.***
20
2
 
23
 
! Отговори
Хо преди 13 години
Е "гоце" до днес в 5:30 сутрината обясняваше на народа,че се превръщаме в "полицейска държава",а от 5:31,че "няма респект към МВР".....последно?!
19
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
parvanov da ne se pravi na ni lyk ql ni lyk mirisal za6toto e nai golemia vinovnik za aleksei
18
13
 
8
 
! Отговори
агент Буда Борисов преди 13 години
Пратих ПАШАТА до Варна, да вземе още малко Тротил от наште момчета ***-аджиите, че Трактора се крие на мното места.Снощи бил в Галерията. Ние за това я зривихме...*** пустия ми мутренски акъл - отде да знам че ставало дума за Галерията за чуждестранно изкуство...
17
6
 
30
 
! Отговори
БРАВО ГОЦЕ преди 13 години
Истински мъж: ''Връщаме се към разчистването на сметки от 90-те години''- единственият който си признава как си е оправял сметките преди и сега
16
4
 
29
 
! Отговори
Говедарин преди 13 години
Ама как гледа Гоце само а?Кат козел в бъз...:D :D :D
15
2
 
13
 
! Отговори
перничанин преди 13 години
Я го кумиру ,ей бат Гоце тия уведоха на центуру ама паре още не съ дале,я викох 1 час и сегъ ме боли гърлото кажим по едън чаец дадохът.И дека че дават пароците за викането?
14
10
 
34
 
! Отговори
wiktor преди 13 години
Гоце, вън ***!
13
4
 
24
 
! Отговори
e преди 13 години
Установено е, че огласените записи са били манипулирани чрез използването на шест различни технически способа.
12
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Връщаме се към разчистването на сметки от 90-те години!------------------------------------Крадеца вика дръжте крадеца,Убиеца вика дръжте убиеца на архари,Сифилистика вика дръжте сифилистика........Та прав е СерГей... цирка в БСП е пълен...
11
17
 
7
 
! Отговори
йгкй преди 13 години
КАКТО ВИКАТЕ ГОЦЕ ТАКА *** ЩЕ ГО ИЗБЕРАТ,ИМА МНОГО ТАПАЦИ ПО ТАЗ ЗЕМЯ,ТОЙ Е НОВИЯТ МЕСИЯ КАКТО БЕШЕ МАФИОТА БОТИСОВ.