БСП пие водка, ДПС - йени ракия, а НДСВ - уиски!

Борисов с брилянта идея как да защитим грозданката
Обновена: 26 фев 2011 07:58 | 26 фев 2011 07:58,
314
БСП пие водка, ДПС - йени ракия, а НДСВ - уиски!
Борисов сигурен, че ще убедим комисията. Снима: БТА

Интересни аргументи предлага премиерът Бойко Борисов, с които министрите да убедят Брюксел, че гроздовата ракия е традиционна българска спиртна напитка.

Финансовият министър Симеон Дянков смята, че битката ще бъде много тежка, тъй като страната ни е пропуснала да направи това преди четири години при влизането ни в ЕС.

Това става ясно от стенограма на правителственото заседание, на което беше приет доклада на земеделския министър по темата.
 

Дянков изрежда трудностите, с които очаква да се срещне страната ни, за да убеди комисията, но Борисов е убеден, че това е лесна задача.

Бойко Борисов: Поне в това комисията би трябвало лесно да се убеди, ако дойде и мине по ресторантите.

Симеон Дянков: Да, просто казвам, че ще е доста тежка борбата в комисията, но ще я поема… Че е станала такава в последните години, защото първият въпрос, който ще ни зададат, е: „Вие това не го ли знаехте 2007 година като правителство?” Затова казвам просто, че надеждите са добри, но борбата ще е много тежка.

Още по темата

Бойко Борисов: Можете да им кажете, че 2007 г. имаше правителство – комунистите пият руска водка, ДПС пият йени ракия, не пият наша, НДСВ пият уиски, така че не е имало кой действително да защити българското производство на ракия. Така им обяснете и мисля, че те ще ви разберат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още по темата: Бойко Борисовракия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
305
0
 
2
 
! Отговори
do no 296 преди 12 години
toia vi beshe nai umniiat -koito i da doide na vlast shte e po tapanar ,!!
304
2
 
3
 
! Отговори
Бойкова РБ преди 13 години
АЗ съм против да защитаваме гроздовата. По-добре би било да си защитим "МАСТИКАТА".
303
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като чета какво е казал отново Простака, имам чувството че Тодор Живков е възкръснал.
302
1
 
11
 
! Отговори
4х4 преди 13 години
Абе човек, виж как ше намалиш безработицата. Хората без работа няма да пият ракия така и така.
301
2
 
10
 
! Отговори
До 305 преди 13 години
Глупакът само *** може да го разбере!За радост не сте много!!
300
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
eiiii toq B.B e izkliuchitelno prost ... prosto nemam dumi veche
299
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По-точното определение е, че контрабандата все още е споделена и многоцветна. Причината е ясна тя не е толкова централизирана и официално ръководена от държавни институции като ДС по времето на Т.Ж.Участват меверейци, в играта са, разбира се, и митничари, доверени лица по ГКПП-тата. Не липсва и политическа протекция, маскирана чрез приближени до властта бизнесмени. Обаче се контролира от олигарси, които са рязали лентички със Станишев, режат и сега с Борисов. И се отчитат във всички посоки както винаги досега...Не само в американското посолство или английската амбасада има бази данни и актуална информация за тези схеми. Руснаците, турците и украинците също не са невинни, пардон...Но Трактора се разсейва. Глуми се с ошашавената публика. Сочи сегашната власт и мачка паникьосалия се Бойко Борисов (Който стигна дотам да махне верния си кадър Божидар Димитров заради ДС, а да сподели власт с играчи като трактористите чрез такъв като Петко Сертов също от ДС.), за да не изпуска инициативата. Любопитно е, че уж обикновен регионален меверейски шеф като Иван Петров реагира много по-професионално и хладнокръвно от бивш главен секретар на МВР.Защо не отговори Трактора на въпроса за паритетните схеми на такива като Дънковеца и като Цайко в края на мандата на кабинета Станишев? Защо не разкаже за поредицата срещи на тиха уличка край Дом Витгенщайн във Виена? Защо не осветли невинната публика кой зарежда потоците през пристанище Варна със спецстоки и се отчита с инфо и на западняците в Женева? И кой му осигури тази позиция по време на мандата на кабинета Станишев?Кой държеше в здрава хватка контролните пратки на дрога, минаващи през пристанище Варна? Отдавна те не са маскирани като грънци и дънки примерът с кокаина и марихуаната през 1997 г. е христоматиен. В единия случай не бяха ли замесени действащи тогава барети от Враня? И не става дума за конвоирането до София...Бивши червени министри и в момента получават яки отчисления от контрабандни врътки чрез умело маскирани пристанищни активности. Разбира се, че има съпричастни овластени в момента фактори. Провалът на Цветлин Йовчев е и по тази линия. Не само и не толкова за негарантирането на разговорите на Бойко Борисов.
298
3
 
21
 
! Отговори
darcas преди 13 години
Аз не знам защо ние българите сме недоволни от ББ - най-накрая избрахме езин средностатистически българин да ни управлява - ***, нагъл, необразован, не владее чужди езици, не си признава грешките и за всичко му е виновен някой друг. Типичен българин, какво не му харесвате?
297
5
 
18
 
! Отговори
Х преди 13 години
Между другото, не се подигравайте с ББ. След като е сътворил цялата Земя, нищо чудно, че е измислил и ракията. Лично е подгрявал божествения казан. Сега пак подгрява казан, в по-малки мащаби, но е загубил творчески сили. Досега успява да го докара на гербер-патока и гербер-лангер и в една варка като страничен резултат получава Цвъцока, но опитите продължават. Матрял много, малко герберясал, но може и да излезе нещо. А иначе нашето момче си е слаба ракия, както и да го погледнеш. И проста!
296
11
 
33
 
! Отговори
!!!!! преди 13 години
скала на простотията: ***; ПО- ***; НАЙ- ***; БОЙКО БОРИСОВ-министър на РБ!
295
20
 
12
 
! Отговори
!?!? преди 13 години
Бойко искаше да каже обичаи и уважавай Българското,но....оо за големо съжаление всички тук пишещи *** не го разбраха! Е това е бетонирани мозъци,стават само за котви на рибарските лодки главите на ***.
294
4
 
17
 
! Отговори
въздържател преди 13 години
тоя както винаги коментира тъпо. тия пиели водка,ония уиски, а той що не пуши български цигари /ония, които фабриките произвеждат открито без бандерол и той ЛИЧНО гуши от контрабандата им/, а пури и... я да яде ла.на.
293
9
 
24
 
! Отговори
блонди преди 13 години
Народе ***, доживяхме и най-простия от нас да ни "управлява"!
292
2
 
19
 
! Отговори
!!! преди 13 години
А Българският Народ?Ледено студена вода, на много места с малко арсеник!Наздраве!
291
5
 
21
 
! Отговори
ГЕРБ-ер преди 13 години
Бойко, ти като ортодоксален комунист не вярваш в Бог. Аз, като ортодоксален християнин, вярвам! Предизборните ти и следизборни лъжи, както и тази гавра с българския народ няма да ти се размине. Ще си получиш заслуженото! Свише!
290
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лиричен маструбатор!?
289
4
 
27
 
! Отговори
МУТРА преди 13 години
Защо мълчи Бойко Борисов за Валентин Златев?! Защо мълчи за Гриша Ганчев?Защо мълчи за Котараците?!
288
3
 
23
 
! Отговори
БАНКЯ преди 13 години
Кучето му е по-умно от него!
287
5
 
19
 
! Отговори
БоСимеонов преди 13 години
Това ли е най-важния проблем на България? Ракията? Хора, хайде най-накрая на тоя да му дръпнем шалтера и да си ходи. Аман от глупости вече.
286
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветан Цветанов е присвоявал европейски средства, подправяйки документи, след което ги е изпирал през сметките на тъстовете си