ГЕРБер с 28 имота, чака 700 бона дивидент от фирмите си

Недялко Недялков се оказа по-имотен от Цветан Цветанов
11 апр 2011 14:30,
246
ГЕРБер с 28 имота, чака 700 бона дивидент от фирмите си
Недялко Недялков. Снимка: parliament.bg

Най-имотният депутат от 41-вото народно събрание е Недялко Недялков от ГЕРБ. Той и съпругата му Стефка са собственици на апартаменти, складови бази, офиси, ниви и гори в няколко града на страната.

Това става ясно от декларацията му за 2010 г., подадена в Сметната палата.

С 28-те декларирани имота той е доста по-богат от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, който се прочу с 6-те си апартамента в София.

Според документа до Сметната палата едва 4 от имотите на семейство Недялкови са придобити по наследство, а останалите са купени с лични средства.

Най-скъпата покупка е направена през 2008 г., когато съпрузите придобиват по една втора идеална част от парцел в кв. "Парк Бедечка" на Стара Загора за 109 627 лв.

Пред Dnes.bg Недялко Недялков обясни имотното си благополучие с богатството на родителите си. Повече от имотите ми са наследствени и са "нивички" от 700 квадрата или декар. В момента в част от тях са засадени дръвчета, каза депутатът от ГЕРБ.

Недялков допълни, че от много години се занимава с частен бизнес. И съобщи още, че в началото на следващата година очаква 600-700 000 лв. дивидент от фирмите, в които има дялово участие.

Фирма на народния избраник продава и нови жилища в Стара Загора, но заради финансовата криза цените им паднали. "Част от тях все още не са продадени", оплака се Недялков пред Dnes.bg.

Въпреки внушителното количество имоти, собственост на депутатското семейство, се оказва, че финансовите им авоари не са толкова впечатляващи.

Стефка Недялкова има три влога на обща стойност 14 220 лв., придобити по наследство, докато народният представител е спестил едва 2770 лв. в банка. Затова пък той има да взима 30 358 лв. по изпълнително дело.

Старозагорският ГЕРБер има и кредитна карта с лимит от 10 000 лв., става видно още от декларацията му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
0
 
31
 
! Отговори
Асен преди 8 години
До АнонименСамо Пиночет
235
0
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Горкия жив да го оплачеш, още от Татово време завзема и предобива собственост то не беше комунист после сдс и всички който бяха и са на власт , използвайки позицията и властта се облагодетелства.........нека хората който е излъгал да го съдят!!!!
234
0
 
31
 
! Отговори
amthaakxck преди 12 години
1mLs5K , [url=xzbkpapxsyek/]xzbkpapxsyek[/url], [link=foakhaihbjyl/]foakhaihbjyl[/link], hpsciyejkjlp/
233
1
 
35
 
! Отговори
възмутен преди 13 години
"Браво, Недялко!" Тези от ГЕРБ много кадърни, бе - пък и случили на родители, тъстове и бизнес! Как така повечето в тази страна сме "некадърни", че сме затънали в заеми и едва свързваме двата края; как така нашите родители не изкараха по някоя и друга хилядарка за някое и друго апартаментче, бе! Е, хора, явно сме некадърни да го караме по ГЕРБЕРСКИ! На кой ли гръб са пълнили торбичките, на кой ли те самите са пълнили кесийките, за да стигнат дотук! Я ги вижте в парламента - все отбор юнаци!
232
2
 
37
 
! Отговори
ивана преди 13 години
Доколкото разбирам Недялков е лапал още от бай Тошово време,с което се потвърждава тезата, че комунистите са навсякъде и командват всички партий и явно семето им няма да бъде унищожено никога.
231
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Има категория хора, които се блъскат във всяка политическа партия, за лична изгода. Този явно се е надявал, че ще бъде помилван.
230
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аз пък чакам 5 милиона дивиденти. дано се пукне от яд тоя.
229
0
 
43
 
! Отговори
Luce преди 13 години
До 206: Приятелю, който и да си ти ЗАПОМНИ: Ако всички хора, които "честния бизнесмен" Недялков е прецакал го заплюят по веднъж ще го УДАВЯТ! Край на цитата. Не мразим богатите, няма защо. Те си гледат бизнеса и не се занимават с политика. В България има една порода "бизнесмени" които странно защо искат да се занимават с "политика". Е тея наистина ме вбесяват.
228
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ партията на хората с многото апартаменти
227
0
 
48
 
! Отговори
Дона преди 13 години
Оказа се че нашите представители от ГЕРБ са много кадърнии най вече имотни хора.Интересно ми е какви са тези "нивички"около Стара Загора дето са обогатили този способен герберчо?Жалко е че им повярвахме..Сега за кого да се гласува като всичките май са мекерета?
226
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А защо нито един журналист не повдига въпроса за ИМОТНОТО СЪСТОЯНИЯ на БАЩИЦАТА БОЙКО БОРИСОВ ??????????????????????????????????????И откъде е натрупал ТОВА ОГРОМНО БОГАТСТВО ?????????????????????Може би е работил извънредно в Пожарната ??????????????????????????????
225
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трябва да си или абсолютен мазохист, или мутромилиционероолигарх, или чавка да ти е изпила мозъка, та след година и половина пропадане, пак да хвалиш ГЕРБ. Зная, че ще ми сложите минуси, но дори при Станишев се живееше по-добре. Говоря за народа, не за мутрите и олигарсите, приближени на ББ.Другият вариант е да си платен гербописач на щат.
224
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жив и здрав да е , не му завиждам. Това не са честни пари и щом може да спи спокойно - негови са си. Просто в живота за всичко си плащаш и за кражбите също и ако не човешкия ,другия божия закон ще го накаже! Затова и не му завиждам!
223
1
 
56
 
! Отговори
Ха ха ха ха ха преди 13 години
ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ. - АКО ПЛАЩАШ ЩЕ СИ ДОБРЕ,АКО НЕ ..... *** ЖАЛНА.
222
27
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
САМО АТАКА !!!КОЙТО НЕ ГЛАСУВА ЗА АТАКА Е *** !
221
2
 
54
 
! Отговори
До 189 преди 13 години
Да беше почнал с това , че е бил директор на най-големия в Стара Загора сервиз - това обяснява много неща !
220
1
 
36
 
! Отговори
iliqn преди 13 години
toq nedqlko trebe da go onodeme u guzo pa da vidi 6to e to..........dolu bkp vsi4ki sa bkp
219
3
 
75
 
! Отговори
Слушател преди 13 години
до ГЕРБ до ГРОБ та значи казваш :"Твърдо ЗА ГЕРБ на идните избори.Смърт за всички червени *** "Боко - член на БКПЦвъчко - член на БКПЦецка - членка на БКПУмре ти половината ГЕРБ, бе пич!
218
3
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тези от БКП, които окрадоха България станаха демократиот -,СДС,НДСВ...ГЕРБ...
217
1
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ура за бат'Боко, най-после направи нещо за държавата - ГЕРБер ще прибере доста парички! Така де, то нали според тях самите, държавата - това е ГЕРБ и ГЕРБ - това е държавата! Затова е държавнополезно дело!