ГЕРБерите арогантни, злоупотребявали с властта

БСП настоява случаят в Пещера да се гледа от етичната комисия в НС
19 апр 2011 18:25,
125
ГЕРБерите арогантни, злоупотребявали с властта
Случаят в Пещера бил потресаващ. Снимка: Булфото

Скандалният случай в Пещера с появата на лозунга  "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни" на ученическо състезание е тотална злоупотреба с власт за политически цели, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев.

В тази връзка червените ще настояват казусът, за който вина пое депутатката от управляващата партия Красимира Симеонова, да бъде разгледан от етичната комисия.

За БСП случаят бил потресаващ.

Станишев посочи, че са нарушени законите на България.

Той отбеляза, че в Закона за закрила на детето се посочва, че всяко дете има право на закрила срещу въвличане в политически, религиозни и синдикални дейности, а според правилника за прилагане на Закона за народната просвета светското образование не допуска налагането на учениците на идеологически и религиозни доктрини.

Според лидера на социалистите сега от ГЕРБ се опитват да омаловажат случая, като посочат за единствено виновен депутатката Красимира Симеонова.

Още по темата

"Както винаги при тях никой не носи отговорност, освен конкретната народна представителка, макар че това е системна политика на ГЕРБ за използване на властта за политически цели", категоричен е Станишев.

Той добави, че това било системна политика на ГЕРБ.

Като пример той посочи откриването на дом за стари хора в Ботевград, на който е била закачена табелка "Построено от ГЕРБ", както и случаят с лекарите в Горна Оряховица.

"Тази арогантност е характерна за ГЕРБ във всяко едно отношение", отсече Станишев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
4
 
4
 
! Отговори
до 90 преди 13 години
Ако наистина нямаше демокрация, ти нямаше да можеш изобщо да напишеш във форума че няма демокрация умнико.
102
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Плюйте Вие, плюйте, ще мине още малко време докато хубаво охърталеем и тогава ще търсим комунистите,но нищо няма да намерим! Слагайте си минусчета, но истината е такава!
101
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз лично, по нагли *** от червените *** не познавам. Ето няколко нарицателни за тях:нагъл като комунист, *** като комунист, имаш памет на комунист(понеже *** имат избирателна памет-помнят само това, което им е изгодно), имаш поглед на комунист(когато очите приличат на две храчки както е при станишката), злобен като комунист, завистлив като комунист, подъл като комунист, живеещ в миналото като комунист и разбира се - просто комунист, което е обида за всеки нормален човек
100
9
 
11
 
! Отговори
Узунов преди 13 години
Здравейте червени неграмотници!Хамстера пак се прави на умен!!!
99
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 98 - Ти май си фашист, а? Или гербаджия? Не те ли е гнус от собствените ти мисли?!
98
2
 
1
 
! Отговори
an преди 13 години
DOKATO PLEMETO 6I.ANO GLASUVA I KA4VA NA VLAST MUTRO-KOMUNISTI, MUTRESTANIQ 6TEE NAI SKAPANATA DARJAVA V CELIQT SVQT. FALIRALA GARCIQ RAZDAVAT BONUSI ZA VELIKDEN, ZA OTPUSKA, I ZA KOLEDA PO 250 EVRA NA KALPAK. NAI NISKATA PENSIQ VAV FALIRALA GARCIQ E 700 EVRA. MINIMALNATA ZAPLATA E 1 500 EVRA. CENITE IM V LIDALA SA DVA PATI PO EFTINI OT MUTRESTANSKITE LIDALI. 4AKAITE GI GARCITE DA UMRAT OT GLAD I MIZERIQ. A TIQ MUTRO-KOMUNISTI 6TE VI E,AVAT O6TE 120 GODINI BES PRAZNICITE.
97
10
 
9
 
! Отговори
ДАСКАЛ преди 13 години
НАГЛИ,ГНУСНИ,ДОЛНОПРОБНИ,КРАДЛИВИ ***.ЗНАЧИ МАЗНАТА МАСЛАРОВА МОЖЕ ДА КРАДЕ ДО ОГЛУШАВАНЕ И ПОСЛЕ ГЕРБ КАРАЛ ДЕЦАТА ДА ВЕЯТ ЗНАМЕТО НА ГЕРБ.ХУБАВО Е ДЕЦАТА ОТ МАЛКИ ДА ЗНАЯТ ЗА ЗАРАЗАТА КОЯТО СЕЕ ******АСА СТАНИШЕВ И ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЛИВИ КХМЕРИ.КАЗАХ.ВЕЧЕ МОЖЕ ДА МЕ ТРИЕТЕ.
96
0
 
0
 
! Отговори
90 преди 13 години
Sorry,това беше за 91.
95
1
 
6
 
! Отговори
90 преди 13 години
До 90Глупако,ако ти сам не разбереш какво е това животно ДЕМОКРАЦИЯ няма кой друг да свърши тази работа!Знам че си мързелив *** но все пак ........напъни се малко.Иначе цял живот ще правиш дудуци на знайни и незнайни смешници!Твоите деца също!
94
1
 
2
 
! Отговори
yazoniks преди 13 години
zashto vsichki negatativni novni svarzani s GERB vednaga se poblikuvat parvo v dnes.bg,a za BSP samo polojitelni neshta se pishet.?????
93
3
 
1
 
! Отговори
drememi преди 13 години
дреме ми
92
2
 
9
 
! Отговори
TOM преди 13 години
GROB SKORO 6E 4YKAT I JENITE NI A I NAS ZATOVA NA VASTANIE DOLY GROB A TIKVATA SKASEN S EDNA PEDQ OTGORE NADOLY
91
1
 
2
 
! Отговори
до 90 преди 13 години
Може би ти ще ни разкриеш тайната какво е това демокрация?
90
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Българи,поинтересувайте се какво е това нещо ДЕМОКРАЦИЯ.Знам че не сте много умни но ПИТАЙТЕ!При Хамстера ДЕМОКРАЦИЯ имашe.Сега НЯМА!
89
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тука има много злобни писачи! Нещо на кафяво ми намирисва.
88
2
 
4
 
! Отговори
Аротантност преди 13 години
Доган: Мога да управлявам тези, които управляват01.07.2009 23:4541Татяна Дончева: Парата е символ - веруюто на ДПССнимка: БГНЕСБъдете убедени, мога много работи, включително да управлявам и да управлявам тези, които управляват. Убеден съм, че този мандат ще ни даде много по-големи възможности и ние ще се докажем по друг начин като компетенции, като опитни политици, като силна партия, позиционирана много достойно в парламента.Това подчерта лидерът на ДПС Ахмед Доган в село Чорбаджийско, съобщава агенция БГНЕС.Той намекна, че партията му ще бъде част и от следващото правителство, тъй като не можело да не се съобразяват с нея:А както вървят нещата, колкото и да не ме понасят, колкото и да ме мразят, между другото аз не съм искал да ме обичат, а да се съобразяват с нас, май че без мен пак нищо няма да могат да направят. Така, че и през следващия мандат ще имате възможност да се наслаждавате как ние решаваме проблемите и във вашата община, и в регион Кърджали, обеща Доган.Той обяви още, че за него било "въпрос на чест" да бъде мажоритарен кандидат от района на Кърджали:Още по тематаДоган отговори: Ние знаем какво е властВластта е в моите ръце, аз разпределям парите в държавата!Доган: ДПС е бацил"Ако питате защо точно аз защото аз най-много ставам тука, не виждам никой друг", категоричен беше шефът на ДПС.Междувременно Татяна Дончева заяви в Кърджали, че ДПС застрашава дори политическото представителство на турския етнос, защото напоследък не правата и свободите, а парата е символ - веруюто за партията.Според нея всички политически партии, регистрирани в България, трябва да дадат възможност на етносите, на представителите на различни политически общности да участват в управлението съобразно своите качества.
87
3
 
5
 
! Отговори
XXL преди 13 години
Че дащна е другарката,ама е дърта чанта и е грозна.Има натрупан опит от младини се оказва.Само остава да разберем правила ли е фелацио на партийни сбирки на БКП на младини и всичко ще се изясни.
86
6
 
4
 
! Отговори
Краси преди 13 години
Не е хубаво това което е направила жената........но този на снимката има право да мълчи , че те са избили толкова много хора като са злоупотребявали с властта. Мазен комунист
85
6
 
8
 
! Отговори
ichko0o0 преди 13 години
Станишев посочи, че са нарушени законите на България. Този така ли е мазен или това е от снимката?
84
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много се напъвате да изкарате ГЕРБ комунисти. Да, ама не са. Някакъв сбирщайн от натегачи са, дошли от никъдето, но знайно къде ще ги прати народа след изборите.