ГЕРБерите арогантни, злоупотребявали с властта

БСП настоява случаят в Пещера да се гледа от етичната комисия в НС
19 апр 2011 18:25,
125
ГЕРБерите арогантни, злоупотребявали с властта
Случаят в Пещера бил потресаващ. Снимка: Булфото

Скандалният случай в Пещера с появата на лозунга  "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни" на ученическо състезание е тотална злоупотреба с власт за политически цели, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев.

В тази връзка червените ще настояват казусът, за който вина пое депутатката от управляващата партия Красимира Симеонова, да бъде разгледан от етичната комисия.

За БСП случаят бил потресаващ.

Станишев посочи, че са нарушени законите на България.

Той отбеляза, че в Закона за закрила на детето се посочва, че всяко дете има право на закрила срещу въвличане в политически, религиозни и синдикални дейности, а според правилника за прилагане на Закона за народната просвета светското образование не допуска налагането на учениците на идеологически и религиозни доктрини.

Според лидера на социалистите сега от ГЕРБ се опитват да омаловажат случая, като посочат за единствено виновен депутатката Красимира Симеонова.

Още по темата

"Както винаги при тях никой не носи отговорност, освен конкретната народна представителка, макар че това е системна политика на ГЕРБ за използване на властта за политически цели", категоричен е Станишев.

Той добави, че това било системна политика на ГЕРБ.

Като пример той посочи откриването на дом за стари хора в Ботевград, на който е била закачена табелка "Построено от ГЕРБ", както и случаят с лекарите в Горна Оряховица.

"Тази арогантност е характерна за ГЕРБ във всяко едно отношение", отсече Станишев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
4
 
16
 
! Отговори
GERB преди 13 години
НИЕ СМЕ ГЕРБ! САМО ДЕЦА МОГАТ ДА НИ СЕ ХВАНАТ НА ЛЪЖИТЕ, ЗАТОВА АГИТИРАМЕ ПРЕДИМНО ТЯХ!
62
3
 
10
 
! Отговори
Алчо преди 13 години
"НИЕ СМЕ ГЕРБ ! БЕЗ ДЕЦАТА СМЕ БЕЗСИЛНИ! "
61
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Българите бяха прогонени от слугата на САЩ *** Костов който приватизира активи за 300милярада подари ги на западни кожодери мародери за жълти стотинки. Кремиковци за 1долар,
60
10
 
10
 
! Отговори
88 преди 13 години
Този *** като го вида ставами лошо честно ви казвам,абсолютен *** израснал в държявен мерцедес със нашият труд ух *** 1мръсна.Имам чуството че този е от дърво а не човек.
59
8
 
12
 
! Отговори
Глас Народен преди 13 години
Те от ГЕРБ, че са прости и арогантни - спор няма. Ама точно тоя червен *** да седне да го каже е меко казано лицемерно, нагло и отвратително.
58
6
 
9
 
! Отговори
ZA 55 преди 13 години
Българите ги прогониха червените крадци. Те много доре си знаят и ги е страх от вота на емигрантите. На предишните избори хамстеровото правителство направи 160 секции в Турция и 40 в останалия свят. Нямате си идея какъв ще ги го начукаме на идващите :))
57
5
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Тия дни се заредиха все комунистически празници... - онзи ден атентатът на църквата "Света Неделя"... - утре съратникът им Адолф Хитлер има рожден ден... -а, щях да пропусна и 1-ви април...
56
0
 
10
 
! Отговори
ZA 50 преди 13 години
Затова запалката рИва толкова много като му взеха визата....сигурно е имал партийно поръченния да разложи империята от вътре ,а ??!?!
55
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** избиха 20хиляди. Слугите на САЩ прогониха 1,5 милиона българи от България. Това е резултата на от плана РАН-ът. Кои са по-големите престъпници. С 1,5милиона по-малко е заплашено самото съществуване на народа нацията и държавата.
54
5
 
14
 
! Отговори
Позорен списък преди 13 години
на чуждите граждани били министър -председатели на Р България след 09/19441.Г.Димитров - Тарабата- СССР2.В.Коларов -СССР3.В.червенков-СССР4.Г.Филипов - СССР5.А.Луканов -СССР6.С. Димитриевич - СССР/УКР7. Симеон - ИспанияХа сега ми покажете поне една бананова република управлявана от толкова много чужденци
53
6
 
11
 
! Отговори
yachtsalesbg преди 13 години
*** руски г*зоблизец, смачкаха ви и сега си хапете мъдете от яд, нали
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Същите са като всички досегашни.
51
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** избиха интелигенцията на България преди години, сега настоявали за етична комисия!! Няма толкова нагла ***.
50
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В БГ всеки втори е агент на САЩ на ЦРУ. какви руски агенти бе скопени мозъци. Всеки работи за САЩ да могат децата му да получат я Зелена карта я образование. Империята на злото в момента е САЩ.
49
2
 
3
 
! Отговори
ZA 48 преди 13 години
мдааа...американското посолство назначи 6 сAвецки граждани за министър -председате ли ,нали ? Мога да ти дам и списък ,ако си толкова ***, че не знаеш кои са :))
48
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички тези приказки за руски агенти и Държавна сигурност са измислени от политиците да се оправдават за некъдърността си. А крив макарон вълната му пречи. То се вижда кой е истинския господар на България се намира в посолството на САЩ. Самото посолство е по-голямо а сигурно работят и повече хора от Министерския съвет.
47
5
 
4
 
! Отговори
храбрият шивач преди 13 години
Да го зашем 9 аршина, 9 ката в гъзеца на червената буржоазия !
46
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБерите са бивши работници, шофьори, стругари, охранители, милиционери и хора без ценз. До тук няма нищо лошо разбира се. Въпросът е, че тази фракция, този работническо-селски микс е имал за пример партията и се е възхищавал на партийните и ОФ лидери. Те няма да направят нещо за България. Те просто сбъдват мечтите си да бъдат някой, да всяват респект и да налагат подчинение. Да, но са закъснели с 20 г. горките. Затова и ще си отидат бързо. Малшанс. Времената са други.
45
13
 
7
 
! Отговори
gosho преди 13 години
Този взел да говори за арогантност, каква ирония наследник на сатрапи и мародери
44
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Докато не се отървем от руските агенти няма да мръднем напред- тоз на снимката е човеът на Кремъл у нас, въпреки напъните на п-Резидента да го измести