Доган за Дал: Рядко съм се отвращавал така!

Ще има предсрочни избори, прогнозира лидерът на ДПС
Обновена: 19 май 2011 15:13 | 19 май 2011 15:11,
258
Доган за Дал: Рядко съм се отвращавал така!
Ахмед Доган. Снимка: Архив Булфото

Остри критики срещу бившия си заместник Касим Дал отправи лидерът на ДПС Ахмед Доган. Това стана по време на възпоменателен митинг в Джебел.

Шефът на ДПС, който страни от медиите близо 2 г., посвети голяма част от изказването си на Дал:

"Рядко съм се отвращавал, но да гледаш някого, да го пазиш, да се грижиш за него, дори чадър да му правиш и той да тръгне без чувства за благодарност – изпитвам отвращение".

След това той се извини на симпатизантите си за грешката, че е вкарал във властта хора като него.

"Такива хора, които освен ясла, хазна, не виждат друго и като им вземеш играчката, яслата, почват партии да правят", заяви иронично Доган.

Нито веднъж в 9-минутното си изказване Доган не произнесе името на Касим Дал, а заяви, че "сред нас са се появили определени елементи, които искат да правят нови партии и да цепят ДПС".

Докато Доган говореше, Касим Дал и около 20 негови привърженици го наблюдаваха от съседни заведения.

Още при откриването на честванията, при речта на кмета на Джебел Бахри Юмер, няколко души, водени от друг изключен от ексдепутата от ДПС Корман Исмаилов вдигнаха плакат "Агенти и доносници на ДС – вън от ДПС".

За около минута те бяха изблъскани от площада с възгласи "У-у-у" и викове "предатели", произнесени на турски език. След краткия инцидент, броят на жандармеристите, охраняващи митинга, видимо се увеличи.

Без нас не може да се избере президент, каза още лидерът на ДПС.

Още по темата

Според него управлението на ГЕРБ е пълен провал.

"Ако загуби президентския вот, а това е почти сигурно, то ще има предсрочни парламентарни избори. Без нас не може да се избере президент и ще имаме много високи изисквания към профила на бъдещия кандидат", каза още лидерът на ДПС. И допълни, че прогнозата му за загуба на ГЕРБ е "предположение на базата обективна оценка".

Напусналите в началото на годината ДПС Касим Дал и Корман Исмаилов са били видимо пияни на възпоменателния митинг в Джебел, е споделил кметът на Джебел Бахри Юмер.

По думите му Дал бил изпил две шишета с ракия и не успял да слезе от колата, с която дошъл на митинга.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По Нова,Часът на Милен Цветков...говорят за платените от Антоп Путеф,писачи форумци.Всички ги знаят вече ,че комунистите са пропаганда ЯКО.
173
23
 
8
 
! Отговори
ДПС преди 12 години
Само ДПС!Долу предателите!
172
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те този чичка в комплект със Хамстера искат пак да управляват България.Сори,но мъжко дупе един път се е.е.
171
2
 
8
 
! Отговори
до 171 преди 12 години
Надеждата умира последна.Важното е да имаш вяра!Дерзай,другарю!
170
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** пак се изказва неподготвен!
169
8
 
11
 
! Отговори
Бачо преди 12 години
До 165:Аз просто изказвам мнение,не искам власт.Само ГЕРБ си плащат да ги защитава някои,защото нормален българин не би ги подкрепил.ГЕРБ няма да вземат и 5% на следващоте избори
168
12
 
7
 
! Отговори
! преди 12 години
ГЕРБ
167
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А и доган бърка яко - ГЕРБ ще ги спечели изборите ,
166
6
 
7
 
! Отговори
до 165 преди 12 години
Ти си просто ляв позитански платен кадър.Боко ви е най-големия кошмар!Няма власт за вас ,другарю!
165
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес.бг , колко ви плащат за да показвате мутрата на един от най-добрите сътрудници на ДС- МЕДИ ДОГАНОВ ???Тамън го забравим и айде пак А няма ли кой да им обясни на *** и на етническите турци , че този човек е един от основните им палачи ???
164
2
 
10
 
! Отговори
anti преди 12 години
"Без нас не може да се избере президент и ще имаме много високи изисквания към профила на бъдещия кандидат", каза още лидерът на ДПС. "Колкото повече се изказва този другар толкова повече ГЕРБ ще печели.
163
4
 
8
 
! Отговори
Бачо преди 12 години
До 162: По ляв от Боко няма и по-големи комунисти от ГЕРБ няма.Аз съм човек с демократично мислене и не мога да търпя мутро-*** да се гаврят с нас.Боко е страхливец и крадец
162
2
 
8
 
! Отговори
истината преди 12 години
Цветелина Бориславова купува БАКБ! Отново \"банкерката\" без финансово образование Цветелина Бориславова ще пере пари. Така бе купена и управлявана СИ Банка - по мутренски, с подкрепата на мафиоти и на ИПОНеца СИКаджия Бойко Борисов. Цветелина продаде банката и сега има достатъчно пари. НО чрез фонда ще изпере и много чужди пари, а после ще разпредели печалбите. ВТОРАТА полза, е че БАКБ е кредитирала много строители и лица, от които не може да си събере парите. Но Цветелинка и Бойко ще могат - с принуда, заплахи, бой... Ще вземат пари, ще правят отстъпки, ще приемат собствености и после ще продават. Все мутренски бизнес !Но нищо чудно: както през 1997 някоя друга мутра да я взриви, нали ?Това е Цветелинка, дете на видно ДС ченге и половинка на мутра комунист!
161
0
 
4
 
! Отговори
до караибрахим преди 12 години
Абе аз вече веднъж нали ти казах че до 1000-та година и малко след това тука е имало планински лъвове? Мааму стара оправи си общата култура малко че ми писна да те затапвам. Приятелю.
160
6
 
2
 
! Отговори
до 158 преди 12 години
Момче младо-социално!Бойко ви го лузна три ката на вас левите *** и на сатрапите от ДПС.Знам че боли,но така ще е още 6 години поне.Свиквай!
159
1
 
0
 
! Отговори
До Караибрахим преди 12 години
Прочети за ЕМ17 алфа,това е генетично изследване на швейцарсия институт ЕГЕАНЕА.Имаш гугъл виж сам после говори.......Със генетиката може да спори само Пеш лудия братле......
158
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вчера Яне Янев в Търново представи неоспорими доказателства,че епидемията от шап в странджа е измислена от ГЕРБ с цел хората да останат без поминък и земята да бъде изкупена от Турция която има претенции към този район - ЗАЩО ВСИЧКИ МЕДИИ СИ МЪЛЧАТ ЗА ТОВА ПРЕДАТЕЛСТВО ОТ СТРАНА НА БОКО
157
0
 
8
 
! Отговори
Юзбаши преди 12 години
Рядко съм се отвращавал така!-------ОВЕН КОГАТО СЕ ПОГЛЕДНА В ОГЛЕДАЛОТО..........ХАХАХАХАХАахахахАХахАХ
156
6
 
10
 
! Отговори
Бачо преди 12 години
Бойко измекярина пак вкара Доган във власта и му дава ключови позиции.Бойко трябва да бъде разтрелян за държавна измяна
155
8
 
2
 
! Отговори
КараИбрахим преди 12 години
Днешните българи са точно толкова генетични българи, колкото и лъвовете пред Съдебната палата са типични животни от региона.