БСП зове "Атака" за общ фронт и вот срещу ГЕРБ

Само така ще докажат, че не са с Борисов, каза Станишев
Обновена: 20 май 2011 16:08 | 20 май 2011 16:08,
104
БСП зове "Атака" за общ фронт и вот срещу ГЕРБ
Снимка: БТА

"Волен Сидеров има прекрасна възможност да реализира искането си за оставка на вътрешния министър Цветан Цветанов, ако подкрепи един вот на недоверие към правителството на ГЕРБ. Тогава Цветанов ще си отиде по един съвсем естествен начин". Това коментира лидерът на БСП Сергей Станишев.

Според него обаче от "Атака" винаги са търсели провокации, за да кажат, че са мачкани.

"Това е начин на самоизтъкване и съществуване на партията", констатира Станишев.

Според него много лесно може да се провери и докаже дали лидерът на „Атака” Волен Сидеров е искрен в заявленията си, че би оттеглил подкрепата си от кабинета, ако рязко се вдигнат още цените на храните и тока.

Още по темата

"Ако внесем вот на недоверие и „Атака” го подкрепи, това ще докаже, че има разрив в отношенията между тях и ГЕРБ. Ако не – всичко останало е цирк", отсече лидерът на социалистите.

Консултациите за вота на недоверие на Коалиция за България ще започнат след 24 май.

На въпрос дали следващият президент на България може да бъде избран и без подкрепата на ДПС, Станишев отговори, че ДПС винаги е била фактор и че всички фактори имат значение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
18
 
! Отговори
дан преди 12 години
типично за продажен комунист...готови са да направят коалиция с таласъм, само да са на власт
69
2
 
8
 
! Отговори
нали преди 12 години
Следващ ход на БСП,.....да се помоли на ГЕРБ ,.....другите не кълват !
68
4
 
1
 
! Отговори
\a dD преди 12 години
Към момента в БГ няма отговорна политическа партия, това ще проличи на изборите за местна власт и президент, просто хората няма да гласуват, или ще гласуват тези на които им се плати !?!
67
4
 
11
 
! Отговори
ха, ха, ха преди 12 години
Мама, мама, посмотри, обезяна говорящая!!!
66
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе другарю Станишев нали Атака СА ФАШИСТИ БЕ!!!???или за вас е важен кокалът а не кой ще ви го даде ***, ВИЕ СТЕ ЕДНИ ***...КОМУНИСТИТЕ и винаги сте били такива особено пък българските ПОЛИТИЧЕСКИ ***,единстени в света,които сменяха имената на самоопределили се като НЕ българи хора с чужд-турски майчин език А ОТ БЪЛГАРИТЕ И ТО БЕЖАНЦИ ПРАВЕХА "МАКЕДОНЦИ"ах жална Българио как не се съгради една истинска силна българска партия да ви навре на .....
65
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще свали БСП кабинета само ако първо свали килотите на Доган и му завари свинктера с оксижен! Само тогава!
64
2
 
25
 
! Отговори
Нтия Петък преди 12 години
Вмирисан труп
63
3
 
23
 
! Отговори
Нтия Петък преди 12 години
Политически труп
62
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БСП е в състояние да свали кабинета и ще го направи!Много от ГЕРБ-ерските депутати са готови да напуснат партията , защото станаха за срам пред избирателите си!"Което не може да се купи с пари , се купува с много пари!"
61
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Станишве, пак ли цирк играеш, или си недоразбрал нещо? АТАКА да подкрепи вот на недоверие? И да предизвика предсрочни избори? И да не влезе в парламента, а Сидеров да започне да отговаря за изстъпленията си? Абе, момче, я пак си помисли!
60
0
 
9
 
! Отговори
.....54 преди 12 години
Синята коалициййййка все е сърдита ,....как да стане ?
59
5
 
22
 
! Отговори
БГ преди 12 години
СерГЕЙ земи се обеси някъде *** продажник такъв *** още ти е посерен къде се буташ пак
58
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хаха, бъркаха си по дупките с ДПС, ДПС изпадна от властта и сега Станишката иска да привика тия, дето са на власт :) Мале, много сладък кокала, много му липсва :)))
57
7
 
5
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Дори и Воленчо, да преиграва....:- Според Корана минаретата не са задължителни..., за мюсулмански храм..., та камо ли използването на високоговорители...- За ползването на тротоара се плаща - тротоарно право на общината..., а не плащат- На молитвата днес, имаше тридесетина души и спокойно можеха да са в сградата на джамията...- От документалните кадри по канал 3 се вижда, че пръв удар с юмрук нанася мюсулман, а арестуваха атакист...И в същото време:- Лошото е, че Президентчето ни в момента е в Кърджали..., на поклонение пред местния кмет...- Хубавото е, че г-н Омеров (Алексей Петров), спря парите за Атака и ги прехвърли на новата партия на телевизия "Скат"...- И, да видим откъде Първанов ще извади пари за партия?!?!?!Кой ще отговори...
56
2
 
18
 
! Отговори
vini преди 12 години
Циркажия.Спри с евтината пропаганда.Не хващаш декиш.
55
2
 
1
 
! Отговори
Al Lygah Al Mentih преди 12 години
Cwetanov, abe ia nashia izvadi SRSetata za ATAKA i Volen kak se dogovoriat s DOGAN kolko kilima da podpaliat i koia deputka da cepnat po kratunata
54
1
 
0
 
! Отговори
до MAGITO преди 12 години
Благодаря ти за добрите думи, както и на останалите хора за подкрепата. Но не мога да стана политик , това е най-мръсната професия, заради всеки политик дори индиректно, поне веднъж е умирал човек, не мога да си сложа такъв грях на душата, а и имам фобия към всякаква форма на публичност и известност :))))
53
3
 
24
 
! Отговори
da be преди 12 години
До къде стигна БСП,----да се моли на "АТАКА"......?
52
10
 
3
 
! Отговори
До 55 преди 12 години
ДГД, бе неграмотен ГЕРБерунгел!Пише се точно "гас" и става дума за гас за битовите гаЗени лампи!Онази "газ", за която си мислиш е друга - тя не може да се пикае от яд и злоба, дори и от ГЕРБерунгелите!
51
4
 
18
 
! Отговори
Над_ръв преди 12 години
Аре Ве Серго - Дай ми Моника за половин час !Ти и без туй нямаш интерес и няма да я ползваш !Прояви разбиране и тя има нужди !Обещавам да я върна в добро техническо състояние !