За месец "Дръзки" проверил една съмнителна лодка, идва си

От първи юли идват съкращения в МО, обяви Ангелов
Обновена: 26 май 2011 14:43 | 26 май 2011 14:43,
100
За месец "Дръзки" проверил една съмнителна лодка, идва си
Снимка: Булфото

За първи път българските военни моряци на фрегатата „Дръзки“ са участвали в реална проверка на съмнителен плавателен съд, съобщи министърът на отбраната Аню Ангелов.

От две фрегати за участие в проверката е била избрана българската.

Не се предвиждало промяна в срока на мисията на "Дръзки", която е до полунощ на 31 май, и към 4 юни вечерта фрегатата се очаква на пристанище Бургас.

Към 1 юли новият устройствен правилник ще влезе в сила и МО и висшите командни звена ще имат нова структура, посочи министър Ангелов, цитиран от БТА.

По разчети на ведомството ще бъдат съкратени общо 186 щатни длъжности в МО и 526 – в структурите пряко подчинени на министъра.

Още по темата

Отделно около 150 длъжности ще бъдат съкратени във висшите командни звена.

На въпрос дали ще бъдат съкращавани вече пенсионирани служители, които продължават да работят в администрацията, Ангелов отговори, че ще бъдат освобождавани служители на министерството, които са показали по-слаби резултати при атестирането.

В отговор на въпрос за новия устройствен правилник на МО Аню Ангелов обясни, че с него са премахнати все още съществуващи дублиращи функции в различни структури.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още по темата: Аню АнгеловДръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
леле ,в този с.а.й.т за пълни ***,*** и загубеняци...как може така да се подигравате с хората ,като пишете смешни и подигравателни заглавия....б.о.к.л.у.ц.и
97
1
 
1
 
! Отговори
ферит преди 12 години
Слава Богу! А, аз си помислих,у че са на курорт? По-добре една претърсена "терористична" лодка, отколкото никаква!
96
1
 
2
 
! Отговори
Ето , че най-после преди 12 години
флагманът получи бойната си задача ....да си се върне.
95
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тръгват кат аслани, идват си кат ***!
94
1
 
0
 
! Отговори
KOSAN преди 12 години
Е и Вапцаров е плавал с български кораб по чуждите морета.Може пък между моряците да се пръкне някой велик и даровит поет. Тъй че в това отношение може Дръзки да бъде полезен
93
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами докато го нямаше Дръзки, какво щяхме да правим ако ни бяха нападнали амуджите в същото време?
92
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На гол тумбак чифте пищови!
91
1
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 12 години
Всички ще се съкратят, но ,,Дръзки "остава! Да живее бойното снаражение!
90
1
 
4
 
! Отговори
сухой преди 12 години
*** път да види.
89
1
 
4
 
! Отговори
До Мунчо преди 12 години
Въглищата свършиха ,верно ! Да се готвят гребците с веслата !
88
1
 
7
 
! Отговори
Samo minavam преди 12 години
Да се провери,като се върнат,дали по реите няма закачени чирузи,армаган за Аню.
87
2
 
7
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Винаги съм твърдял, че Националния предател си е Национален предател...!!!Защото Националния предател не признава понятия като Държавна изгода, а само РЕШВЕТ, защото превъоръжаването на армията, може да прерасне вТЕХНОЛОГИЧНО ПРЕВЪОРЪЖАВАНЕ НА ИНДУСТРИЯТА НИ!!!- При превъоръжаване на коя да е армия, най-важното е "офсета".... Това са обратните инвестиции, които продавача на оръжие прави в държавата купувач, чрез военни (преки) и цивилни (не преки) обратни инвестиции...Пример:- Закупуваме от Швеция (страната в Европа с най-висока производителност на труда) универсалните тактически изтребители Грипен (или кораби, танкове), за 1.0 милиард Евро, като при 120% офсет (какъвто предложиха на Чехия, Полша и Унгария). С техни пари Шведите построяват в България цивилни (или военни) заводи и така получаваме най-модерни технологии, за 1.2 милиарда Евро...!!!- Системата Грипен плюс въздушно базиран локатор Ери Ай е комплексна система за Въздушен, земен и морски суверенитет.На самолета са интегрирани всички най-нови Американски, Европейски и Израелски ракети, включително противокорабни с обсег до 200км., за земни цели с обсег 80км... - все "Супер технорогични оръжия"... Освен това - Шведите комплектоват самолета с Въздушни командни пунктове (тип АУАКС-Ериай), земен и морски команден пункт за Въздушно-морски суверенитет, което автоматично превръща армията ни, в една от най-модерните натовски армии...!!!- Колкото до маневреността на новия "Грипен", той има с 20% по-мощен двигател и по нищо не отстъпва на Ф-16..., който е утежнен до безобразие и отдавна не е това което беше"...!!!Ф-16 блок 50/52, е четири пъти, а модернизираните бракувани Ф-16А, които иска да ни пробута изменника Аньо Ангелов, са два пъти по-скъпи и си остава само един "Гол изтребител-бомбардировач" с "вързани очи", а не многофункционален изтребител, кайто превъзхожда, "Системата - Грипен", само по безбожно високата цена...Ех-х-х... Де го специализирания съд за корупция и национални предатели... Де го...???
86
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
този аню е един "национален герой", направо трябва да му се построи един огромен паметник, защото този виден "военачалник" и "стратег" с голяма клизма роди тази безумна полюция - наш кораб на наша сметка да върви на майната си сумати време с пълно бойно сналяжение и с пълен екипаж, без да го налага каквото и да е в условията на криза и безпаричие. армията няма пари, но да похарчи милиони за кефа на малоумния си шеф, е това е вече безгранична наглост. на печелившите честито!
85
3
 
5
 
! Отговори
m3m0 преди 12 години
Жалко, че му нямам GSM *** на тоя иначе лично щях да му се обадя да го поздравя! За неговия героизъм и за успешните му реформи в армията.
84
1
 
9
 
! Отговори
1 преди 12 години
една съмнителна лодка=1500000лв. от джоба на всеки българин на месец.
83
1
 
10
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Работата в Либия се *закучи*... Зората на одисеята бе предвидена за кратко време, но май ще откара до джулайморнинг...
82
1
 
16
 
! Отговори
боян преди 12 години
те на тва му се вика 27 000 000 лева на вятъра!дано ***, г-да политици-дупедавци от всички партии до една!
81
1
 
22
 
! Отговори
мравка преди 12 години
Аню Ангелов да стане национален герой.Такъв велик подвиг извърши Дръзки.Хвала вам управляващи нещастници.
80
1
 
21
 
! Отговори
Мунчо преди 12 години
Е то въглищата свършиха и е време да си идват! Ако не беше жалко, щеше да е смешно - да пръснеш 2 милиона за да се изтупаш барабар Петко с мъжете и ти да провериш 1 лодка и то по документи, вероятно истината е че не се е наложило да проверяват нищо и просто България колкото е богата е пръснала едни 2-3 милиона за този дето духа...
79
1
 
1
 
! Отговори
Hate USA преди 12 години
Аню - Президент :D