С такъв премиер идва морална криза, заяви Кадиев

Червеният кандидат за кмет на столицата мотивира гласа си в сините избори
Обновена: 14 юни 2011 10:51 | 14 юни 2011 10:51,
159
С такъв премиер идва морална криза, заяви Кадиев
Снимка: БТА

Исках да демонстрирам някаква нормалност на политиците в България. Така кандидатът за кмет на София от БСП Георги Кадиев мотивира участието си във вътрешните избори на Синята коалиция пред Нова телевизия.

„Държава, в която премиерът се хвали с това, че е чел една книга, че не си реже ноктите в определени дни, някакви манекенки се появяват за рождения му ден, сериозни събития се случват около една джамия, икономическата криза започва да става и морална криза.

В този момент считам, че политиците трябва да дават и нормални сигнали – че те са хора, които не се държат като футболни агитки и уважават съперника си, отиват на неговото състезание, без да се опитват да го манипулират, аргументира се Кадиев.

Като втора причина да даде своя глас той посочи това, че според него вътрешнопартийните избори са добра практика, която трябва да бъде подкрепяна.

„Изборите в неделя бяха пример за това как една добра инициатива може да бъде опорочена“, заяви Кадиев.

Още по темата

„Ние видяхме един умален модел на онова, което се е случвало на предишни избори, и това, което вероятно ще се случи октомври. Видяхме купени гласове, видяхме роми, превозвани с автобуси от една секция в друга, видяхме обвинения в трета политическа партия, че е интервенирала в изборите, видяхме обвинения между самите коалиционни партньори. Представете си какво ще стане октомври“, възмути се той.

Според него обаче Синята коалиция в София е сериозна сила, която не трябва да бъде подценявана.

„МВР става предизборен щаб на ГЕРБ. Това е самата истина. МВР ще се опита да решава изборите в България. Това е удар по демокрацията. Затова искам разгром на ГЕРБ на тези избори, каза още Кадиев. Той прогнозира, че много настоящи кметове няма да се кандидатират на тези избори, защото "всеки може да бъде въртян по следствия и  прокуратури".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
2
 
4
 
! Отговори
akud преди 12 години
03872кадиеф а с теб какво идава ???? стария селски комунизъм или комунизма на престъпниците от прехода ????
148
2
 
1
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 12 години
Не, тогава недей се вя по форумите, 'фани един жълт вестник, там к_рви и п_дали с излъчване и отгоре - колко' щеш! Или ходи в някой *** квартал, напълни си очите с пищна цветност, или пък на чалгаджийница, задоволи си висшите потребности от актракционен пърформанс и не натрапвай уличния си долнопробен "вкус" за буклучарска визия точно за такива висши управленски постове като кмет/президент и тн.
147
2
 
4
 
! Отговори
не преди 12 години
Не плюя, но има нещо като "НЕИЗЛЪЧВАНЕТО" на Жан Виденов.И двете на пръв поглед- симпатични момчета, но... толкоз...Искам излъчване!Като Петър Стоянов, ако щете като Бойко Борисов, Силвио Берлускони!Да се замислиш или да се посмееш на фразата!Не искам "сухарско" излъчване!
146
8
 
7
 
! Отговори
Българе преди 12 години
Само едно не ми е ясно, толкова ли ги е страх ГРОБ от Кадиев, че вскички платени *** -драскачи на ГРОБарите са се събрали да плюят единствения ни свестен политик в България!?Или го плюят просто щото не е милиционер?!
145
3
 
8
 
! Отговори
другар - КАДИЕВ преди 12 години
ДРУГАРИ. ГЕЙ-ПАРАДА НАБЛИЖАВА. ВСИЧКИ ТАМ - ПАРТИЙНО ПОРЪЧЕНИЕ. ДА ПОКАЖЕМ , ЧЕ СМЕ МНОГО И ВСЕ ЛЕВИ.
144
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** убавец
143
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз от баба знам:Човек със стиснати и тънки уста е злобен ,лош и задкулисен,далеч да бягаш ,добро да не чакаш
142
1
 
14
 
! Отговори
съгласен на 100% преди 12 години
Лява партия ---->Лява резба
141
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе ДРУГАРЮ КАДИЕВ. Я си гледай ГЕЙ-ПАРАДА за който толкова си се загрижил и остави политиката на истинските МЪЖЕТЕ. Лява партия -Лява резба
140
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя на снимката е в перманентна умствена криза !!!!!
139
2
 
14
 
! Отговори
Ogi преди 12 години
Ако г-н Кадиев нямаше това изражение на вечно обиден и неразбран, може би щеше да ми е по-симпатичен. Все нещо мрънка и няма грам позитивно излъчване. Все едно че се вози в градския транспорт. Не е написал в биографията си - той софиянец ли е?
138
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наглец от всякъде! Какво ли се учудвам, такъв им е морала на Позитано 20. Май си мислят, че сме им забравили магариите и катастрофите които донесоха на БГ.***!
137
10
 
6
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 12 години
Yordanov, на 20 см от премирера сигурно ще мирише (на каруцар).Пък и всеки интелигентен човек си подбира обкръжението, защо да се унижават съзнателно хората до такъв самохвалещ се *** като Тиквата. Прякорите винаги говорят повече от изказаните думи, пък били те и цитат от Карл Май...
136
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А с такъв кандидат за кмет-края на света!
135
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
136 - Та какво искаше да кажеш друго, освен, че съм ***:) Само толкова ли може:) Много слаб опит да обиждаш:) От такива като теб го възприемам като комплимент! Щях да се срамувам ако ти беше харесал поста ми:)
134
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
135Вярно ли:)) Успокой се! И Жан Виденов мислеше така, и Костов:))) Спокойно и си пий хапчетата:) Ако все пак не доведат до траен ефект звъни на 112, защото вече и пророк си станал гледам:) А! И да ти кажа! 1,6 милиона българи не са българският народ нали:) май повече хора живеем в тези географски ширини:)
133
2
 
4
 
! Отговори
до 128 преди 12 години
Логиката ти е логика на платен форумен ***,дето все той прав,а другите-криви!Вместо да лаеш първосигнално,първо помисли!Ама явно мисленето ти е в дефицит!!Айде че си имам работа,лек ден на всички!
132
7
 
9
 
! Отговори
до 131 преди 12 години
Борисов с вота на българския народ стана Премиер на България.Българският народ постанови на миналите избори-шут в *** на крадливата Тройна коалиция!Знам че боли,но свиквай!БСП и ДПС скоро власт няма да видите!
131
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
133 - Не вярвах, но дори Диоген, се оказа интелектуално скопен:)
130
7
 
3
 
! Отговори
Диоген преди 12 години
НАЛИ Е БИЛ ЧЛЕН НА ВАШАТА ПАРТИЯ,БЕ КАДИЕВ,КАКЪВ ДА Е ОСВЕН НЕКАДЪРЕН,ПРИ ВАС ЧЛЕНОВЕТЕ НА БКП/БСП,ЦЯЛАТА ПАРА НА ЛОКОМОТИВА ОТИВА В СВИРКАТА.