Атанас Семов е кандидатът за президент на РЗС

Според Яне Янев партията е по-стабилна и по-авторитетна откогато и да било
Обновена: 10 авг 2011 13:29 | 19 юни 2011 12:51,
222
Атанас Семов е кандидатът за президент на РЗС
Яне Янев и Атанас Семов. Снимка: Архив Булфото

Атанас Семов е кандидатът на Партия "Ред, законност, справедливост" за президент на предстоящите избори. Той беше представен пред делегатите на четвъртия редовен конгрес на РЗС.

В полическия си доклад лидерът на РЗС Яне Янев  каза: "Вместо да ни унищожат, ударите на управляващите ни направиха по-силни."

"Днес партията е по-стабилна и по-авторитетна откогато и да било. Нещо повече тя е пречистена и обновена", посочи още Янев.

Още по темата
Янев добави, че на удара те ще отговорят с удар. "Нищо не е в състояние да ни спре от онази дейност на партията, с която тя рязко се отличава от практически всички други - безпощадното разобличаване на корупцията и престъпленията на управляващите", каза Янев.

Въпреки всички удари, РЗС днес значително надхвърля резултата си от парламентарните избори, каза Янев. РЗС показа че може да си поставя високи и реалистични цели и да ги постига, посочи още Янев.

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Политическите *** от РЗС отекоха в канала!
171
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Politichesko djudje.
170
7
 
9
 
! Отговори
лала преди 12 години
196, 197 и др. преди тях - поинтересувайте се, преди да пишете простотии и глупости - кой е Ат. Семов! И, кой е Марко Семов - всепризнат журналист и писател, любимец на неговото и следващите поколения!!! Мисля, че "Крушата не е паднала по-далеч от дънера"! Успех на Ат. Семов!
169
5
 
10
 
! Отговори
хихи преди 12 години
И тоз кандидат да ни яхне е от червените ...любопитен съм колко от кандидатие ще имат турско-руско-шумкарска жилка
168
6
 
16
 
! Отговори
Контра - Атака преди 12 години
Атанас Семов бе ЕДИНСТВЕНИЯ мъж в парламента, който изрече страшната истина :"БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ, Е НАЙ-БЪРЗО ИЗЧЕЗВАЩАТА НАЦИЯ В СВЕТА "Ееее не си намериха място етническите *** Доган и ББ, които касираха ТОЧНО ТОЛКОВА гласове на ДПС в Турция,ЧЕ ДА ИЗГОНЯТ ОТ ПАРЛАМЕНТА ИМЕННО АТАНАС СЕМОВЦиганина Доган се закани че щял УЖ да сезира КС и т.н. за касираните гласове, но след това тихичко си замълча. Важното за него бе, че Атанас Семов вече не е в ПарламентаА другите деПУТати - мълчат
167
10
 
18
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Много силен кандидат,браво.Познавам го той не се навежда.
166
12
 
14
 
! Отговори
ана преди 12 години
ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН,НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРОДАДЕ,ЗНАМ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ.
165
3
 
10
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Дедо Гошо, честито увеличение на пенсията от 1 юли от любимите ти гербаджии!Да ти е сладко увеличението, и следващия път пак за герп гласувай!
164
1
 
7
 
! Отговори
но комент преди 12 години
На гербавите кой им е хубав?тоя бил такъв , оня онакъв, само те - бели ангели, чисти и неопетнени.Това е типично престъпно съзнание-аз съм добър, всички останали са лоши.
163
6
 
5
 
! Отговори
дядо гошо преди 12 години
Като юрис по европейско право защо не работи за ГЕРБ. /граждани за европейско развитие на България ??+/ Защото се бори само за власт. П исна ми от такивал
162
7
 
8
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Спокоен съм.Вече има за кого да гласувам на президентските избори.Оттук нататък гербавите да си говорят и пишат каквото искат.
161
7
 
7
 
! Отговори
леля преди 12 години
Достоен кандидат,патриот,да гласуваме за него.
160
5
 
8
 
! Отговори
IZBIRATEL преди 12 години
DOBAR IZBOR ZA KANDIDAT-PREZIDENT.VREME ZA PROMQNA.
159
3
 
4
 
! Отговори
IZBIRATEl преди 12 години
ZA6TO NE.TOVA E PO-BICOKOOBRAZOVAN I C PODXODQCTO OBRAZOVANIE KANDIDAT.TOVA OBE6TAVA PO-GOLQMA PO4TENNOCT I PO-GOLQMA REZYLTATNOCT V BORBATA C KORYPZIQTA,ZA6TOTO RZC IMAT VOLQ ZA TOVA!
158
6
 
6
 
! Отговори
До # 169 преди 12 години
Американски посланик за българския парламент: Един *** излиза, друг влизаавтор(и): Труд, 22.05.2011: За Яне Янев посланичката съобщава дипломатично, че е наричан Клоунът на българската политика и че е намерил доста пари за кампанията си от неясни източници. Но в друг свой доклад - от 18 юни 2009 г., направо го нарича политически шарлатанин. Заедно с неговата формация Ред, законност, справедливост под графата Късметлии, ако прескочат прага, Макълдауни поставя Синята коалиция, НДСВ и ЛИДЕР на сенчестия бизнесмен Христо Ковачки. Макълдауни се изумява, че престъпници използват изборите, за да избегнат правосъдието чрез канди датирането си. Тя конкретно споменава следствените тогава братя Галеви и Ковачки. Мошеници и чудаци задръстват българската политическа сцена, заключава Макълдауни.
157
5
 
8
 
! Отговори
До # 169 преди 12 години
Аз ерудиран червен преподавател-демократ в ЮФ не съм виждал и мисля, че няма да видя. Закърмени с марксистка закалка, те се държат като слон в стъкларски магазин. Слушах речта и на този inch-high- човек. Стандартни думи, обвинения по кабинета на гербаджиите и някакви мистични обещания, които никога няма да бъдат изпълнени. А ти не е лошо да прочетеш грамата на експосл.Макълдауни, в която казва, че РЗС са партийка на БСП с неизвестни солидни парични източници, и нарича Я.Я. с много любезни епитети първо клоун, след което се коригира ,казвайки шарлатанин. Да ти изпратя превода на грамата или вече си я чел? На Емо адвоката въобще не е обърнала внимание то с какво човек може да го запомни, освен с хвърлената чаша вода? Ами какво да го правиш и той е БГ-юрист! За окайване са ,горките, думата БГ-юрист вече стана синоним на всичко негативно и най-тежка обида...
156
10
 
13
 
! Отговори
but до 178 преди 12 години
Атанса Семов е силна кандидатура, за него ще гласуват и от други партии.
155
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АЙ ДЯ СЕГА ПО ДОБРЕ ОТ СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ , ОТКОЛКОТО ВЕРБУВАНИ ЗА ЦРУ СТИПЕНДИАНТИ НА САЩ. ПО ДОБРЕ СУ ОКОЛКОТО БАНДЕНБУРСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ОНАЗИ ЗЪБАТАТА КЪДЕ НИ НАПРАВИ ЗА СМЯХ В ЦЕЛА ЕВРОПА. БОКО ВСЕ ПОВТАРЯШЕ ПРОФЕСОР ОТ БРАНДЕНБУРСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ОКЪДЕ ТЪПАТА ТИКВА ДА ЗНАЕ ЧЕ Е НАЙ ПРОПАДНИЛЯ В ГЕРМАНИЯ.
154
10
 
9
 
! Отговори
Янчо преди 12 години
Не ви ли писна да ни занимавате с човек, който има психични проблеми! Та чак кандидат за президент предлага, и то юрист! Те сега не могат да се откачат от тръните, в които се насадиха с общи усилия на червените професори и доценти от ЮФ, топмагистратите ,станали такива без никакъв практически опит, но преподаващи на студентите знания по право! И не виждате ли,че РЗС винаги има трима кандидати за който и да било пост - Янчо, Емил адвоката и този "правист" - Наско Семов. Други ненормални НЯМА.
153
6
 
15
 
! Отговори
Карлов преди 12 години
Вече имам алтернатива за предстоящите избори и това е РЗС!