Атанас Семов е кандидатът за президент на РЗС

Според Яне Янев партията е по-стабилна и по-авторитетна откогато и да било
Обновена: 10 авг 2011 13:29 | 19 юни 2011 12:51,
222
Атанас Семов е кандидатът за президент на РЗС
Яне Янев и Атанас Семов. Снимка: Архив Булфото

Атанас Семов е кандидатът на Партия "Ред, законност, справедливост" за президент на предстоящите избори. Той беше представен пред делегатите на четвъртия редовен конгрес на РЗС.

В полическия си доклад лидерът на РЗС Яне Янев  каза: "Вместо да ни унищожат, ударите на управляващите ни направиха по-силни."

"Днес партията е по-стабилна и по-авторитетна откогато и да било. Нещо повече тя е пречистена и обновена", посочи още Янев.

Още по темата
Янев добави, че на удара те ще отговорят с удар. "Нищо не е в състояние да ни спре от онази дейност на партията, с която тя рязко се отличава от практически всички други - безпощадното разобличаване на корупцията и престъпленията на управляващите", каза Янев.

Въпреки всички удари, РЗС днес значително надхвърля резултата си от парламентарните избори, каза Янев. РЗС показа че може да си поставя високи и реалистични цели и да ги постига, посочи още Янев.

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВИНАГИ ГЛАСУВАМ ЗА ТОЗИ КОЙТО НАЙ МНОГО ГО МРАЗИ И ПРЕСЛЕДВА ВЛАСТТА, ПРЕДИ ГЛАСУВАХ ЗА ВОЛЕН НО ТОЙ СЕ ПРОДАДЕ .СЕГА ЩЕ ЗАЛОЖА НА СЕМОВ , АМА ИМАЛ МАЛЪК ПРОЦЕНТ , ДРЕМЕ МИ НА ПАТЪРА , КАКВО КАЗВАТ ПЛАТЕНИТЕ СОЦИОЛОЗИ.
151
7
 
8
 
! Отговори
Стабилен е Яне преди 12 години
Слон да му го тресне няма да мръде даже....
150
3
 
4
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
banda imenici na rodinata paplach za raztrel na stenata otrepki.
149
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СЕМОВ Е ДЕТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК С СЕЛСКИ МАНТАЛИТЕТ ПРОБУТАН НАГОРЕ ОТ ДС
148
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СЕМОВ Е ДЕТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК С СЕЛСКИ МАНТАЛИТЕТ ПРОБУТАН НАГОРЕ ОТ ДС
147
8
 
4
 
! Отговори
Оле! преди 12 години
Интелигентен човек, говори разумно, но не мога да разбера какво търси в РЗС.
146
8
 
16
 
! Отговори
TheUndertaker преди 12 години
Най - накрая достойна кандидатура! Образован, достоен и патриот! Определено ще гласувам за него!
145
2
 
10
 
! Отговори
Иван преди 12 години
РЗС обеща 500 лв. минимална пенсия, 50%-но съкращение на администрацията, нова конституция и редуциране на депутати от 240 на 100.Станишев обеща минималната пенсия да стане 50% от минималната в ЕС.Надаването започна.Горките пенсионери до есента ще пресмятат кой ще им даде повече и за коледа пак ще чакат някоя добавка че да си купят месо и плодове за трапезата.Дали има и млади хора които да се вържат на тези обещания.Дали са достатъчно прозорливи и знаят как се формира бюджет за такива пенсии .
144
5
 
18
 
! Отговори
Десен преди 12 години
Слага в малкия си джоб невестата на Доган -Румен Христов...и по интелект и по възпитание и по образование...Истински десен кандидат-ще гласувам за него!!
143
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди да почнете да ръсите глупости изгледаите речта на Атанас Семов след като обявиха кандидатурата му - отдавна не съм гледал толкова ерудиран и интелигентен човек
142
3
 
12
 
! Отговори
до 166 преди 12 години
Що горките студенти, бе 166?Ти студент ли си му бил, щото аз да и е интелигентен човек, разбира си от материята - между другото Право на ЕС. Интересен и образован е, малко е странен, но и това понякога е добре.За кво толкова се пънете пак да плюете по инерция. И без това тази кандидатура е ясно, че няма да стигне до балотаж. Но то като само това си можете.
141
5
 
6
 
! Отговори
akud преди 12 години
яне хихихихиххиих
140
7
 
8
 
! Отговори
Та като знам кой е преди 12 години
Марко Семов, да гласувам за сина му ли ?! Да не съм луд! Народът го е казал - "крушата не пада по-далеч от корена си"!Погледнете го Атанас Семов - БАЩИЧКО !!! Нагъл, безскрупулен, "талаш майстор" в качеството си на "учен", пък се писал и преподавател /горките студенти/!!!А бе, "айде, движение"! Така казваше навремето един възрастен човечец от махалата, когато разни *** със самочувствие без покритие, се опитваха да досаждат на някого.Кандидатурата на Ат.Семов е поредната червена партенка.
139
2
 
4
 
! Отговори
Продълж. на 161 преди 12 години
Критиците на Марко Семов му обясняваха, че инстнкта за оцеляване е в основата на обичаите на вс.народи - така е от древни времена - и се опитваха да му втълпят, че тази негова теза относно българите е наивна и дори не е наукоподобна, камо ли да е научна, а е просто едно есеистично писание, преиздадено многократно в разни варианти.Ама той - не и не! Дори натрапи чрез червените си връзки,в СУ да учат като по учебник от "книгите" му /с 90% текст,краден от по-стари автори,отречени от комунистите/!
138
1
 
3
 
! Отговори
шопът до своята жена преди 12 години
157 ,мила моя ,нежна мъжка флейто, разконспирира ме пред всички,че съм гей. Но аз ще им разкажа колко си добра,мили мой, в малките музикални форми и танца минует. Пари си имаш,защото снощи ги открадна от портфейла ми. P.S. Отиди за бира,но се изкъпи и си измий зъбите,че още миришеха на моите сокове. Ако ме ревнуваш мила ми мъжка Бойке,ша те оставя.
137
3
 
6
 
! Отговори
мушмуроци преди 12 години
Партийката на Янев е толкова "силна",че социологическите проучвания не могат да я уловят.Някъде около 0.3-0.4 % с клизма.
136
4
 
8
 
! Отговори
Ат .Семов е син на преди 12 години
М.Семов,който написа един куп книги за бълг.народопсихология,безочливо преписвайки от автори,писали на тези тема преди 9-и септември и после обявени за "фашистки" и"буржоазни".В наглостта си преписваше дословно и заглавията на западноевроп.автори,които цитират хората,от които той преписваше и от простотия ги преписваше с печатните грешки /защото не знаеше западни езици/.Не можа да даде смислен отговор на въпроса:"Защо инстинкта за оцеляване да е основн.черта на бълг.характер /той така твърдеше/?
135
1
 
2
 
! Отговори
гнус! преди 12 години
Долни шмекери!
134
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Янев е една политическа ***.Семов не е по-добър от него,хвани единия-удари другия!Хората ги разбраха що за стока са.
133
3
 
6
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Млад,интелигентен и почтен-това е моят кандидат!!